Verdens største puslespil Kodak - 51.300 brikker

Del denne side!

Mere om dette Kodak 51300 puslespil

Dette puslespil har som billede 27 smukke billeder, 27 verdens vidundere. Og så skal man tænke på bygninger. Kodak var naturligvis oprindeligt 'af billederne og skaberen af ​​filmrullerne'; Wikipedia beskriver Kodak som "Kodak er en amerikansk multinational virksomhed, der har været aktiv i foto- og filmindustrien siden slutningen af ​​det 19. århundrede† Alle verdens 27 vidundere på puslespillet er alle billeder taget af professionelle fotografer. Navnet på æsken er også 'Verdens største puslespil', men sådan er det ikke længere. Det er fordi dette '54.000 stykker: Rejse gennem kunst af Grafika«.

Verdens 7 vidundere: er de også med på puslespillet?

Ja! Verdens 7 vidundere er en liste over 7 meget specielle bygninger:

  1. Chichen Itza i Mexico
  2. Cristo Redentor i Brasilien
  3. Den Kinesiske Mur i Kina
  4. Machu Picchu i Peru
  5. The Rock Houses of Petra i Jordan
  6. Taj Mahal i Indien
  7. Colosseum i Italien

Udover verdens 7 vidundere finder du også fx: Mount Fuji, Neuschwanstein Slot (dvs. ja, fra kl. den puslespilsmåtte!), New Yorks skyline, Great Barrier Reef (Australien) koraller, Colosseum, Den Kinesiske Mur, Taj Mahal, Tower Bridge, Eiffeltårnet.


Hvad er der i æsken til dette Kodak-puslespil?

I kassen er:
1. Tre papkasser indeholdende 9 plastikposer med et puslespil i
Det er i alt 27 poser med puslespilsbrikker på hver 1900 brikker. Hvis du virkelig vil gøre det svært for dig selv og VIRKELIG vil begynde at pusle, så blander du alle de 27 poser med stykker. Det bliver meget sværere. Så det, du faktisk gør, er at lave et puslespil med 27 brikker 1900 gange, og til sidst lægger du alle de 27 puslespil sammen. Så du har det ene meget store puslespil på 51300 brikker. Men sådan går det faktisk altid med de der helt store gåder og også blandt verdensrekordene for de største gåder nogensinde.
2. Instruktioner
Den indeholder ting som 'læg ikke puslespillet', eller 'hvad skal du gøre, hvis du mangler en brik' eller 'beskrivelsen af ​​verdens vidundere – hvilken er hvilken'.
3. Plakaten
Denne plakat er virkelig lille, og du ville faktisk forvente mere af dette, især hvis du laver et monsterjob med et par hundrede timers puslespil...men: der er 1 plakat med alle gåder med et billede. Billederne af hvert puslespil er dog lige så små som billederne på puslespillets æske. Og det for et puslespil på næsten 2000 brikker. Det er virkelig ikke rart. Du forventer bestemt mere af dette. I hvert fald vil jeg sige, vær forberedt, når du starter.

En udpakningsvideo!

Heldigvis er der også en udpakningsvideo af dette Biggest Kodak-puslespil (via Maxine The Puzzle Queen):


Hvor stort er dette puslespil?

Mål: 8,7 meter x 1,9 meter. Hvis du skal klare det, så sørg for at have plads nok et sted. Og at du har en god overflade at pusle på. Du kan læse dimensionerne af alle mulige andre gåder på min side 'Dimensioner puslespil«.


Hvor lang tid vil det tage dig at fuldføre dette puslespil?

Der er ingen steder at finde information om, hvor lang tid det tager at fuldføre et puslespil på 51300 brikker. Hvis jeg ser på, hvor lang tid det tager mig at færdiggøre et puslespil på 1000 brikker af Jan van Haasteren, er det i gennemsnit 8 timer (læs mere detaljeret info på min side 'Hvor lang tid tager et puslespil på 1000 brikker?† Antag, at du laver 8 timer * 51 (fordi du laver ca. 8 gange et puslespil på 1000 brikker) = 408 timer. Men: det er et ret simpelt puslespil. Jeg ved nu, at et puslespil på 42000 brikker tager omkring 500 timer† Så: Jeg vil sige, at dette puslespil med 51300 brikker vil tage dig omkring 600 timer. Offff.....


Et par videoer til opvarmning!

 

Se dette indlæg på Instagram

 

Et indlæg delt af Add to Cart Australia (@addtocart.aus)

Kun Københavns puslespil – 1 ud af 27 puslespil

Denne dame laver kun Københavns puslespil fra Kodak 'Greatest puzzle in the world':


Hvor kan man købe disse?

Det er svært at købe disse, i hvert fald ikke hos Bol.com eller Amazon.nl. Via Amazon.com (men der er den udsolgt eller 'I øjeblikket ikke tilgængelig'). Hvis du går gennem hjemmesiden for Kodak selv surfer, kommer du til hjemmesiden for cra-z-artshop.com, og du kan bestille den der for 599 dollars, cirka 505 euro (september 2021). Jeg udfyldte dog bestillingsformularen på den hjemmeside, og de sender kun til Amerika eller Canada.
Glem ikke forsendelsesomkostningerne, for dette puslespil vejer omkring 18,5 kilo!


Om denne udbyder

Vare
EAN Ukendt
Producentkode 8950ZZ
Brand Kodak
Antal brikker 51.300
alder Fra 12 år
Vægt 18,5 kilo

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Amazon.com Ukendt (sep. 2021) Køb nu
seriouspuzzles.com 569.95 USD (sept. 2021) Køb nu
Cra-z-artshop.com 599.00 USD (sept. 2021) Køb nu
Walmart.com 430.00 USD (sept. 2021) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 0 anmeldelser

Del denne side!