OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' Puslespilsmappe - 1000 Brikker

Del denne side!

Om OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1000 stykker

Jeg købte denne OKELO puslespilsmappe eller puslespilsetui kaldet 'Portable Puzzle Board Comfort' på puzzle-plein.nl i april 2021 for 29,95 euro. Denne puslespilsmappe har en størrelse på:
– 80 centimeter bred
– 56 centimeter høj
Dette er vist visuelt:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-puslespil-kort-luk-dimensionerne

Dette puslespil ser således ud:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-puslespil-mappe-lukket
Jeg købte disse i sort, jeg har ikke set nogen steder, at du kan bestille dem i en anden farve (april 2021).

Hvis du måler præcis, hvor stor denne puslespilsmappe er - passer et puslespil på 500 eller 1000 brikker på dette? Ja, standardmålene for disse to puslespilstørrelser er:
– 1000 brikker puslespil = 68 centimeter bred og 49 centimeter høj
– 500 brikker puslespil = 49 centimeter bred og 35 centimeter høj
Dimensionerne på Ravensburger-puslespillene på 1000 brikker passer også på denne puslespilsmappe, fordi disse dimensioner er:
– 1000 brikker puslespil = 70 centimeter bred og 50 centimeter høj
Vil du vide dimensioner eller størrelser på alle puslespil af alle brikker? Så se min side 'dimensioner puslespil'


Hvad er der i æsken med OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1000 stykker

Hvad der er i kassen er følgende:
– selve puslespilskortet
– der er 2 løse ark i puslespilsmappen

Om selve puslespilsmappen: Jeg ved ikke præcist hvilket materiale puslespilsmappen er lavet af, men den føles noget hård og robust.

Hvis du åbner puslespilsmappen, er der stadig to separate puslespilsark i den, som du placerer fra puslespilsmappen for at lægge dine puslespilsbrikker på den. Så du har faktisk 3 ark til din rådighed til at pusle:
– på 1 ark lægger du puslespillet – dette er det 'faste' ark
– på 1 løst blad, som du placerer ved siden af ​​puslespilsmappen – for eksempel til venstre for din puslespilsmappe lægger du puslespilsbrikker
– på 1 andet løst blad, som du placerer ved siden af ​​puslespilsmappen – for eksempel til højre for din puslespilsmappe, læg puslespilsbrikker.
Du ser de to puslespilsark her – dem har jeg lagt her fra puslespilsmappen, for sådan kommer du også til at pusle med dem:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-2-løse-blade-forklaret

Og et foto som du tager det ud af emballagen, så ligger de to puslespilsark i puslespilsmappen:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-alt-åbent-læg


OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1000 stykker - andre elementer

Også værd at nævne er tre elementer i denne OKELO puslespilsag til 500 og 1000 brikker, nemlig:
– Velcro-stropperne
Der er 3 velcrostropper, hvormed du kan spænde puslefoldens forskellige dele sammen. Her kan du se, hvor disse velcro-stropper er:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-2-x-Velcro-side-1-x-Velcro-top-med-pile

Det er nemt. Bortset fra at den kan larme en del. Velcroremmene er ret robuste, hvilket har den fordel, at de holder sig godt på plads. Du skal bruge en lille smule kraft for at få dem åbne. Her er et nærbillede af 1 af velcro-stropperne - dette er en af ​​de to velcro-stropper på siderne:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-Velcro
Hvor er disse velcrostropper?
Så der er to velcrobånd på begge sider af puslespilsmappen og der er 1 velcrobånd øverst på puslespilsmappen. Med disse velcroremme lukker du puslespilsmappen godt, og du kan transportere den. Ulempen 'kan' være, at der ikke er noget håndtag på puslespilsmappen.

- lynlåsen
Der er også en lynlås med denne puslespilsmappe. Du kan se lynlåsen her på billedet:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-lynlås-synlig
Hvor sidder lynlåsen? Du kan se på billedet fra oven, hvor lynlåsen ser:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-alle-åben-åben-lynlås
Hvad er funktionen af ​​denne lynlås? Lynlåsen gør faktisk denne puslespilsmappe multifunktionel. Du har to muligheder med dette puslespil:
1. Du forlader de to dele af puslespillet sammen. Så du lader lynlåsen være lukket. I dette tilfælde gør du brug af muligheden for, at du kan vippe puslespilsmappen, og dette er en bedre position til puslespil.
2. Du udpakker de to dele af puslespilsmappen. I dette tilfælde vil du ikke bruge muligheden for at vippe dette puslespil. Man pusler så 'bare' på 3 separate puslespilsark, som man faktisk har med alle andre puslespilsmapper.

– 'standard' (hård jernstang)
Det ser sådan ud fra oven:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-jern-stang-synlig
Og denne ser sådan her ud tæt på:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-jern-plet-nærbillede
Og sådan vil det se ud, når du har placeret jernstangen under din puslespilsmappe:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-jern-stang-stående-nærbillede
Dette stativ er en lille hård jernholder/stang. Dette kan du bruge, hvilket er praktisk, fordi det giver lidt mere fasthed, hvis du sætter puslespilsmappen op på en sådan måde, at du pusler på skrå. Fordelen ved dette er, at puslespilsmappen bliver lidt mere stabil. Som du kan se i min video, giver støttebenet støtte i midten, men ikke på siderne af puslespillet.

Bemærk: Som du kan se, har dette puslespil ikke et håndtag, der giver dig mulighed for at samle puslespillet op, når du vil flytte det eller tage det et sted hen.


OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1000 stykker - udpakning af æsken

Jeg lavede en udpakningsvideo af denne OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe til et puslespil med 500 eller 1000 brikker:


Samling af OKELO-puslespilsmappen

Som du allerede har læst ovenfor, kan du bruge dette puslespil på to måder:
1. Du skal lave et 'diagonalt' puslespil
I dette tilfælde bruger du lynlåsen, du lader den sidde fast, og du sætter så at sige en forhøjning under puslespillet. Du støtter den skrå puslespilsmappe med den medfølgende jernstang. Jeg lavede følgende video om dette:

2. Du kommer ikke til at pusle 'skråt'
Der er en anden lynlås med denne puslespilsmappe og du kan derfor nøjes med at pusle på gulvet (altså ikke på skrå). I dette tilfælde vil det være en almindelig puslespilsmappe, hvor du modtager 1 ekstra puslespilsark. Men hvis du skal lægge brikker på dette ekstra puslespilsark, skal du lægge de brikker tilbage i kassen, for ellers kan du ikke gemme dit puslespil i puslespilsmappen; og det er det, det er beregnet til, et puslespilskort 🙂 Det kan du se i følgende video:


Forklaring af gåden

Jeg skal lave et Jan van Haasteren-puslespil på 1000 brikker med denne puslespilsmappe. Det er puslespillet'juleaften† Det er dette puslespil:
jan-van-haasteren-juleaften-puslespil-1000-brikker-600-444

Hvordan sætter du dine puslespilsbrikker sammen?

Du lægger dine puslespilsbrikker ud på de 2 separate puslespilsark, der følger med. Du placerer selve puslespillet på puslespillet, som du kan placere diagonalt foran dig (ved at bruge den hårde jernstang til god støtte). Et 1000-puslespil passer godt til denne puslespilsmappe, men ikke alle brikker passer til puslespilsmappen og de 2 separate puslespilsark. Så du indser, at du skal forklare nogle stykker på gulvet. Det vil for eksempel se sådan ud:
jan-van-haasteren-juleaften-puslespil-1000-brikker-okelo-puslespil-kort-1000-brikker-600-444


Lagring af OKELO-puslespilsmappen

Hvordan virker det, hvis du vil gemme denne OKELO-puslespilsmappe?
Jeg begyndte at pusle med denne puslespilsmappe og gemte puslespillet i puslespilsmappen. Det du skal gøre er at du lægger de brikker der ikke passer på de 2 separate puslespilsark, du skal opbevare disse brikker i din pusleboks (eller et andet sted). Du kan ikke lægge disse løst på puslespilsarkene, for så falder de brikker helt sikkert rundt overalt i din puslespilsmappe. Jeg har lavet en video af dette, hvor du kan se, hvordan du gør dette. Jeg ryster puslespilsmappen en del rundt for at se, hvor godt brikkerne bliver siddende.
NB: Normalt er jeg selv meget mere forsigtig med en puslespilsmappe - så ved, at mange flere af dine brikker bliver efterladt end i min video:


Sluk eller begynd at bruge OKELO Puzzle Folder

Når du har ryddet op i dit puslespil i puslespilsmappen, kan du gemme det væk eller tage det med dig et sted hen. Der er intet håndtag på denne puslespilsmappe. Det er nemt at forklare puslespilsmappen via de 3 velcrostropper – 2 på siderne og 1 på toppen. Man kan se, at brikkerne har holdt sig rigtig godt. Hvis du vil bruge alle brikkerne igen, skal du vende de brikker, du havde gemt i puslespilsboksen. Så hvis du tager et andet sted hen, skal du tage både din puslespilsmappe og din puslespilsæske med. Se min video nedenfor om, hvordan du forklarer eller pakker puslespilsmappen ud:


Kvaliteten af ​​puslespilskortet

Kvaliteten af ​​puslespilskortet er fin. Jeg ser primært på, om puslespilsbrikkerne bliver siddende eller skifter. Som du så i videoerne ovenfor, forbliver puslespilsbrikkerne på plads, hvis du flytter puslespilskortet. Selv når du laver puslespil, er overfladen lavet af fint materiale. Puslespilsbrikkerne er nemme at glide, når du pusler. Du er heller ikke generet af, at puslespilsbrikker bliver fanget bag ledninger eller lignende, når du flytter dem. Desuden fremstår Okelo puslespilsmappen som værende lavet af robust materiale.


Fordele og ulemper ved OKELO Puzzle Map

Plus:

  • Helt sikkert den position, du pusler i, på grund af puslespilskortets hældning har du en god puslespilposition, du bøjer mindre for ryggen
  • Det er en solid puslespilsmappe, lavet af stærkt og robust materiale
  • Jernstang giver bare lidt støtte, når du pusler i skrå position
  • To separate puslespilsark er praktiske, selv 3 er mulige
  • Puslespilsbrikker bliver absolut siddende, når du transporterer kortet
  • Prisen kan sammenlignes med lignende puslespilsmapper til puslespil op til 1000 brikker

Min.:

  • Ikke alle brikker i et puslespil med 1000 brikker kan gemmes på de separate puslespilsark. Hvis du gemmer puslespillet i en puslespilsmappe, skal du stadig lægge et x antal puslespilsbrikker tilbage i kassen og sortere dem ud senere (ikke en ulempe for alle)
  • Anstændig støj fra velcro-stropperne, du åbner (hvor slemt er det (?))
  • Manglende håndtag til nem transport og afhentning af puslespilsmappen
  • Det kan stadig være uklart, hvordan man bruger denne puslespilsmappe (hvorfor er den lynlås der?), hvis du lige har købt den, var der ingen klar manual med den, du har den ovenfor, det måtte jeg selv finde ud af.

Om denne udbyder

Vare
Størrelse puslespil mappe 80 centimeter bred og 56 centimeter høj
Vægt 2,9 kilo
Brand OKELOO
EAN 8720161611021
adelsmærke Ikke til stede
materiale
Løse puslespilsark? Ja, 2 stykker (eller endda 3!)
Til hvilke gåder? 500 og 1000 stk
Håndtere? Nej
Farve Sort
Mappe lukning Med velcro og lynlåse

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Puzzle-plein.nl 39,95 (April 2021) Køb nu
Bol.com 32,95 (April 2021) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Flot puslespilsmappe, robust materiale

Jeg skrev ovenstående anmeldelse og lavede et puslespil på dette puslespilskort. Flot puslespilsmappe og god kvalitet. Stor fordel er den skrå puslespilsposition.

Del denne side!