OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' Puslespilsmappe - 1500 Brikker

Del denne side!

Om OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1500 stykker

Jeg købte denne OKELO puslespilsmappe eller puslespilsæske kaldet 'Portable Puzzle Board Comfort' på diamant-plein.nl i maj 2021 for 39,95 euro. Denne puslespilsmappe har en størrelse på:
– 90 centimeter bred
– 64 centimeter høj
Dette er vist visuelt:
OKELO Portable Puzzle Board Comfort Puzzle Folder 1500 brikker top -1
NB-1: De mål, der er angivet på papæsken, der indeholder Okelo-puslespilsmappen, afviger fra de faktiske mål på denne puslespilsmappe. På papkassen ser du dette:
dimensions_on_the_box_of_de_okelo_puzzlemap_1500_pieces
De faktiske mål afviger fra tallene på papemballagen. Se min udpakningsvideo længere nede på siden, så du kan se, at jeg måler puslespilsmappen målmæssigt.

NB-2: dette er en del større end Okelo puslespilsmappe til puslespil på op til 1000 brikker, som havde dimensioner:
– 80 centimeter bred
– 56 centimeter høj

Dette puslespil ser således ud:
OKELO bærbart puslespil Komfort puslespilsmappe 1500 stykker Top

Jeg købte disse i sort, jeg har ikke set nogen steder, at du kan bestille dem i en anden farve (maj 2021).

Hvis du måler præcis, hvor stor denne puslespilsmappe er - passer et puslespil på 1000 eller 1500 brikker på dette? Ja, standardmålene for disse to puslespilstørrelser er:
– 1000 brikker puslespil = 68 centimeter bred og 49 centimeter høj
– 1500 brikker puslespil = 90 centimeter bred og 60 centimeter høj
Dimensionerne på Ravensburger-puslespillene på 1500 brikker passer også på denne puslespilsmappe, fordi disse dimensioner er:
– 1500 brikker puslespil = 80 centimeter bred og 60 centimeter høj
Vil du vide dimensioner eller størrelser på alle puslespil af alle brikker? Så se min side 'dimensioner puslespil'


Hvad er der i æsken med OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1500 stykker

Hvad der er i kassen er følgende:
– selve puslespilskortet
– der er 2 løse ark i puslespilsmappen

Om selve puslespilsmappen: Jeg ved ikke præcist hvilket materiale puslespilsmappen er lavet af, men den føles noget hård og robust.

Hvis du åbner puslespilsmappen, er der stadig to separate puslespilsark i den, som du placerer fra puslespilsmappen for at lægge dine puslespilsbrikker på den. Så du har faktisk 3 ark til din rådighed til at pusle:
– på 1 ark lægger du puslespillet – dette er det 'faste' ark
– på 1 løst blad, som du placerer ved siden af ​​puslespilsmappen – for eksempel til venstre for din puslespilsmappe lægger du puslespilsbrikker
– på 1 andet løst blad, som du placerer ved siden af ​​puslespilsmappen – for eksempel til højre for din puslespilsmappe, læg puslespilsbrikker.
Du ser de to puslespilsark her – dem har jeg lagt her fra puslespilsmappen, for sådan kommer du også til at pusle med dem:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-2-løse-blade-forklaret

Og et foto som du tager det ud af emballagen, så ligger de to puslespilsark i puslespilsmappen:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-alt-åbent-læg


OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1500 stykker - andre elementer

Også værd at nævne er tre elementer i denne OKELO puslespilsag til 500, 1000 og 1500 brikker, nemlig:
– Velcro-stropperne
Der er 3 velcrostropper, hvormed du kan spænde puslefoldens forskellige dele sammen. Her kan du se, hvor disse velcro-stropper er:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-2-x-Velcro-side-1-x-Velcro-top-med-pile

Det er nemt. Bortset fra at den kan larme en del. Velcroremmene er ret robuste, hvilket har den fordel, at de holder sig godt på plads. Du skal bruge en lille smule kraft for at få dem åbne. Her er et nærbillede af 1 af velcro-stropperne - dette er en af ​​de to velcro-stropper på siderne:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-Velcro
Hvor er disse velcrostropper?
Så der er to velcrobånd på begge sider af puslespilsmappen og der er 1 velcrobånd øverst på puslespilsmappen. Med disse velcroremme lukker du puslespilsmappen godt, og du kan transportere den. Ulempen 'kan' være, at der ikke er noget håndtag på puslespilsmappen.

- lynlåsen
Der er også en lynlås med denne puslespilsmappe. Du kan se lynlåsen her på billedet:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-lynlås-synlig
Hvor sidder lynlåsen? Du kan se på billedet fra oven, hvor lynlåsen ser:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-alle-åben-åben-lynlås
Hvad er funktionen af ​​denne lynlås? Lynlåsen gør faktisk denne puslespilsmappe multifunktionel. Du har to muligheder med dette puslespil:
1. Du forlader de to dele af puslespillet sammen. Så du lader lynlåsen være lukket. I dette tilfælde gør du brug af muligheden for, at du kan vippe puslespilsmappen, og dette er en bedre position til puslespil.
2. Du udpakker de to dele af puslespilsmappen. I dette tilfælde vil du ikke bruge muligheden for at vippe dette puslespil. Man pusler så 'bare' på 3 separate puslespilsark, som man faktisk har med alle andre puslespilsmapper.

– 'standard' (hård jernstang)
Det ser sådan ud fra oven:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-jern-stang-synlig
Og denne ser sådan her ud tæt på:
Okelo-puslespil-kort-1000-brikker-jern-plet-nærbillede
Og sådan vil det se ud, når du har placeret jernstangen under din puslespilsmappe:
Okelo-puslespil-mappe-1000-brikker-jern-stang-stående-nærbillede
Dette stativ er en lille hård jernholder/stang. Dette kan du bruge, hvilket er praktisk, fordi det giver lidt mere fasthed, hvis du sætter puslespilsmappen op på en sådan måde, at du pusler på skrå. Fordelen ved dette er, at puslespilsmappen bliver lidt mere stabil. Som du kan se i min video, giver støttebenet støtte i midten, men ikke på siderne af puslespillet.

Bemærk: Som du kan se, har dette puslespil ikke et håndtag, der giver dig mulighed for at samle puslespillet op, når du vil flytte det eller tage det et sted hen.


OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort' puslespilsmappe 1500 stykker - udpakning af æsken

Jeg lavede en unboxing-video af denne OKELO 'Portable Puzzle Board Comfort'-puslespilsmappe til et puslespil på 500 eller 1000 eller 1500 brikker:

Og glemte noget ved udpakningsvideoen


Samling af OKELO-puslespilsmappen

NB: Videoerne herunder indeholder instruktionsvideoerne til Okelo puslespilsmappen til op til 1000 brikker, men alt er helt ens for Okelo puslespilsmappen til op til 1500 brikker, hvorfor jeg ikke lavede en ny video til dette. Men hvis du bemærker det, så ved du, at alt er det samme for Okelo 1500 brikkers puslespilsmappe.
Som du allerede har læst ovenfor, kan du bruge dette puslespil på to måder:
1. Du skal lave et 'diagonalt' puslespil
I dette tilfælde bruger du lynlåsen, du lader den sidde fast, og du sætter så at sige en forhøjning under puslespillet. Du støtter den skrå puslespilsmappe med den medfølgende jernstang. Jeg lavede følgende video om dette:

2. Du kommer ikke til at pusle 'skråt'
Der er en anden lynlås med denne puslespilsmappe og du kan derfor nøjes med at pusle på gulvet (altså ikke på skrå). I dette tilfælde vil det være en almindelig puslespilsmappe, hvor du modtager 1 ekstra puslespilsark. Men hvis du skal lægge brikker på dette ekstra puslespilsark, skal du lægge de brikker tilbage i kassen, for ellers kan du ikke gemme dit puslespil i puslespilsmappen; og det er det, det er beregnet til, et puslespilskort 🙂 Det kan du se i følgende video:


Forklaring af gåden

Jeg har lavet en video af DEN store fordel ved at købe en større puslespilsmappe, når du laver et puslespil på 1000 brikker: du kan lægge alle brikkerne i din puslespilsmappe, så du slipper for at lægge dem i kassen og derfor ikke sorterer dem igen (vend dig om):

På et billede kan du se, hvordan det ser ud, længere henne kan du se, hvor nemt du kan gemme sådan en puslespilsmappe og så straks begynde at pusle igen. Jeg har i øvrigt Jan van Haasteren Sinterklaas ankomst puslespil lavet på dette puslespilkort:
puslespilsbrikker_forklaret_på_okeelo_puslespillet_til_maksimum_1500_brikker-600-444


Lagring af OKELO-puslespilsmappen

For at opleve om og hvor meget puslespilsbrikkerne flytter sig, når du lægger dit puslespil fra dig, lavede jeg en test for dette i videoen herunder. Konklusion: brikkerne bliver siddende ret godt. Du kan ikke forhindre brikker i at flytte sig lidt, men meget få brikker bliver vendt. Ulempen er, at der ikke er noget håndtag på Okelo puslespilsmappen, hvilket gør det lidt sværere at løfte og flytte:


Sluk eller begynd at bruge OKELO Puzzle Folder

Og så kan du se, hvordan puslespilsbrikkerne har flyttet sig eller flyttet sig i puslespilskortet. Og du vil se, hvordan du kan begynde at bruge puslespilskortet igen. Jeg synes stadig, det er lidt svært, når man skal sætte det sammen igen. Du skal have gjort dette flere gange:


Kvaliteten af ​​puslespilskortet

Kvaliteten af ​​puslespilskortet er fin. Jeg ser primært på, om puslespilsbrikkerne bliver siddende eller skifter. Som du så i videoerne ovenfor, forbliver puslespilsbrikkerne på plads, hvis du flytter puslespilskortet. Selv når du laver puslespil, er overfladen lavet af fint materiale. Puslespilsbrikkerne er nemme at glide, når du pusler. Du er heller ikke generet af, at puslespilsbrikker bliver fanget bag ledninger eller lignende, når du flytter dem. Desuden fremstår Okelo puslespilsmappen som værende lavet af robust materiale.


Fordele og ulemper ved OKELO Puzzle Map

Plus:

 • Helt sikkert den position, du pusler i, på grund af puslespilskortets hældning har du en god puslespilposition, du bøjer mindre for ryggen
 • Det er en solid puslespilsmappe, lavet af stærkt og robust materiale
 • Jernstang giver bare lidt støtte, når du pusler i skrå position
 • To separate puslespilsark er praktiske, selv 3 er mulige
 • Puslespilsbrikker bliver absolut siddende, når du transporterer kortet
 • Prisen kan sammenlignes med lignende puslespilsmapper til puslespil op til 1500 brikker
 • Alle puslespilsbrikker i et puslespil på 1000 brikker passer til denne puslespilsmappe inklusive puslespilsarkene, det synes jeg er et meget stort plus!

Min.:

 • Hvis du skal lave et puslespil på 1500 brikker på dette, så passer IKKE alle brikker på denne puslespilsmappe og puslespilsark. Det synes jeg er en ulempe, men det gælder måske ikke alle
 • Anstændig støj fra velcro-stropperne, du åbner (hvor slemt er det (?))
 • Manglende håndtag til nem transport og afhentning af puslespilsmappen
 • Det kan stadig være uklart hvordan man bruger og/eller samler denne puslespilsmappe (hvorfor er den lynlås der?) hvis du lige har købt den, var der ingen klar manual med, du har den ovenfor, jeg har den selv skal opfinde

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Puzzle-plein.nl 39,95 (august 2021) Køb nu
Bol.com Ukendt Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Handy!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse og ankom Sinterklaas-puslespillet til denne Okelo-puslespilsmappe i juni 2021. Jeg kunne virkelig godt lide det, især let glidning af brikker. Også i sammenligning med andre puslespilsmapper, et fremragende forhold mellem pris og kvalitet

Del denne side!