QUALICO Puzzle Mat - 500 | 1000 | 1500 brikker

Del denne side!

Om QUALICO Puzzle Mat 1500 stykker

Jeg købte denne Qualico Puzzle Mat for 500, 1000 og 1500 stykker i august 2021 for 38 euro hos Bol.com. Denne puslespilsmåtte har en størrelse på 66 centimeter høj og 122 centimeter bred. Som en indikation af dimensionerne af standardpuslespil:

 • Et puslespil på 500 brikker er: 49 centimeter bredt og 35 centimeter højt
 • Et puslespil på 1000 brikker er: 68 centimeter bredt og 49 centimeter højt
 • Et puslespil på 1500 brikker er: 90 centimeter bredt og 60 centimeter højt
 • Et puslespil på 2000 brikker er: 98 centimeter bredt og 68 centimeter højt
 • Et puslespil på 3000 brikker er: 122 centimeter bredt og 85 centimeter højt

I et billede størrelsen og dimensionerne af denne puslespilsmåtte

qualico_puslemåtte_til_1500_stykker_-_kun_måtten_incl_dimensioner
Ovenstående igen i tabellen: hvilket puslespil passer på denne Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker?

Antal Brikker Dimensioner puslespil Dimensioner Qualico Puslespil Mat
500 49 cm bred x 45 cm høj 122 cm bred x 66 cm høj
1000 68 cm bred x 49 cm høj 122 cm bred x 66 cm høj
1500 90 cm bred x 60 cm høj 122 cm bred x 66 cm høj
2000 98 cm bred x 68 cm høj (PASSER IKKE) 122 cm bred x 66 cm høj

Hvis du gerne vil se andre puslespilstørrelser, så se venligst vores side 'Puslespil dimensioner† Som du kan se, passer der maksimalt puslespil på 122 x 66 centimeter på denne puslespilsmåtte. Et puslespil på 2000 brikker ville derfor bare IKKE passe på denne puslespilsmåtte. Jeg har det sjældne puslespil med 1000 brikker'Jan van Haasteren Sportsdag 2 – 81260H' lavet på denne puslespilsmåtte.


Hvad er der i æsken med QUALICO Puzzle Mat 1500 stykker

Jeg har forklaret alt ud af æsken, så du kan se præcis, hvad du køber. Hvis du skal lave et puslespil på 500 eller 1000 brikker (jeg laver en 1000 brikker), vil nogle puslespilsmåtter med en hvid streg angive, hvilken størrelse puslespil du kan placere hvor på puslespillet, f.eks. en Jumbo puslespil måtte hvor du også kan placere puslespil på 1500 eller 2000 eller 3000 brikker:
HEMA-foto-puslespil-1000-brikker-på-jumbo-puslespil-måtte-2

Så boksen indeholder:

 • Selve den sorte puslemåtte måler 66 centimeter høj og 122 centimeter bred, lavet af neopren. Neopren er det samme materiale, som en musemåtte er lavet af (eller de dykkerdragter, vi kender godt)
 • 1 hvidt skumrør, lavet af hårdt materiale, hvid
 • 3x sorte velcro lukkelister
 • Et kort med en fin tekst på (se nedenfor), inklusive en QR-kode, der skal scannes (mere om dette nedenfor)

Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker - alt ud af æsken fra oven

Den firkantede kasse med teksterne

Jeg har lavet et billede af alle sider af æsken, men ingen steder står der, at denne puslespilsmåtte er til puslespil op til og med 1500 brikker:
Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker boks - 1

Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker boks - 2

Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker boks - 3

Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker boks - 4

De 3 lukkeremme eller velcrobånd

Let at frigøre og fastgøre:
Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker - 3 velcrobånd løse

De 3 lukkespor / velcrobånd

Endnu et billede, men så ser du de 3 velcrostropper rundt om puslespillet:
Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker - de 3 velcrostropper

Neopren Qualico puslespilsmåtten – sort

Det skifter ikke på grund af gummiet i bunden, og toppen er meget glat. Sørg for, at logoet kan ses ovenfor, så du ikke holder puslespillet den forkerte vej rundt.
Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker - kun matJPG

Igen puslespillet med Qualico-logoet

På denne måde ved du præcis, hvad toppen af ​​puslespillet skal være, nemlig den med logoet:
Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker - måtte med Qualico på

Oprulningsbælte med skum medfølger

Du ser skumrøret, der nu ligger på puslespillet. Dette rør er ikke hult. I modsætning til andre puslespilsmåtter er dette ikke et hårdt paprør, som du skal samle:
Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker - skum roll-up bånd inkluderet

Kort med fin tekst og QR-kode

QR-koden er den samme som QR-koden på ydersiden af ​​æsken, som jeg allerede havde scannet – se videoen nedenfor om QR-koden (og tjen op til 55 euro i værdibeviser!). Dejlig besked fra Qualico, inklusive et Whatsapp-telefonnummer:
Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker - kort

Og rullede puslespillet op igen

Og endnu et billede af den sammenrullede Qualico puslespilsmåtte:
Qualico puslespil måtte op til 1500 brikker - rullet puslespil måtte


QUALICO Puslespilsmåtte 1500 stykker - udpakning af æsken

Jeg lavede en udpakningsvideo til Qualico Puzzle Mat op til 1500 brikker:


QUALICO puslespilsmåtte og scanning af QR-koden

Æsken med QUALICO puslemåtten indeholder en QR-kode, som du kan scanne, det gjorde jeg med det samme og var meget nysgerrig på, hvad du får at se. Du bliver nødt til at håndtere en chatrobot i Facebook Messenger, som vil hjælpe dig på vej og give dig alverdens informationer og tips. Det starter med overskriften 'Info & Service'. Men her er ikke en komplet manual eller instruktionsvideo. Du vil blive præsenteret for et billede (en del sprogfejl - ser ud til at være oversat fra et andet sprog, vil jeg sige). Du skal vælge hvilket sprog du vil fortsætte på og så hvilket produkt du har købt (kunne de ikke have sat det i den QR-kode, for jeg er ved at scanne min puslemåtte?). Men: arbejdet er flot og enkelt og bekvemt. Du kan se på billedet, hvad der er i æsken, og hvordan du bruger puslespillet: start puslespillet - brug skumrøret - rul puslespillet op - sæt stropperne på. De giver også puslespilstips. Praktisk, flot og pænt udført!

Så: du kan stadig optjene værdikuponer for 55 euro! Wow, mens denne puslespilsmåtte kostede omkring 40 euro. Hvad skal du gøre for det? Det følgende:
– gennemgå QUALICO puslespillet på Bol.com: giver dig 5 euro i kuponer
– lav en video, der viser, at du bruger QUALICO puslespilsmåtten, og hvorfor du kan lide det produkt; du skal så uploade dette i Facebook Messenger. Dette vil give dig værdikuponer på 50 euro fra QUALICO! Det er det værd!

Jeg må sige, at efter at jeg har postet en anmeldelse og lavet en video, måtte jeg vente meget længe på et menneskeligt svar fra Qualico. Både Bol.com rabatkoden og værdibeviset tog flere dage at ankomme. Indtil jeg fik en Qualico-medarbejder 'i telefonen' via Facebook Messenger. Du skal vide, for resten taler du altid med en såkaldt chatbot. Så det tog et godt stykke tid, men da jeg havde haft kontakt, gik det hele glat, og jeg modtog simpelthen rabatkoden til Bol.com og værdibeviset.


Forklaring af gåden

Jeg begyndte at forklare puslespillet, det vil sige at sortere alle brikkerne på Qualico puslespillet. Først ser du æsken og brikkerne fra æsken på Qualico puslespilsmåtten:
Qualico puslespilsmåtte op til 1500 brikker med æske Sports Day 2 og brikker på puslespilsmåtte
Hvor jeg altid sorterer de lige stykker fra de andre stykker. Denne gang var det ikke nødvendigt, for jeg havde købt puslespillet 2. hånd, og til min overraskelse var alle de lige brikker allerede pænt i en plastikpose! Så sparer igen :-). Det der umiddelbart slår mig og er skuffende er, at ikke alle brikker passer på puslespillet til 1500 brikker. Puslespillet er selvfølgelig, fordi det består af 1000 brikker (68×49), men jeg skal lægge en del brikker uden for puslespillet:
Qualico puslespilsmåtte sorterede og eluerede alle brikker, men ikke de lige endnu
Jeg går altid ind for at købe en meget rummelig puslespilsmåtte på 3000 brikker, hvis du lægger et puslespil på 1000 brikker. Hvilken puslespilsmåtte ville du vælge? Jeg har forklaret et par ting for dig før:hvilken puslemåtte skal jeg vælge eller hvilken puslemåtte der passer til mig"?
Hvad jeg straks lagde mærke til var den meget flotte overflade på denne puslespilsmåtte, lavet af neopren. Det lugter lidt som denne sorte puslespilsmåtte (hvorfor er denne sorte og alle de filtpuslespilsmåtter grønne?). Neopren er lavet af samme materiale, som våddragter er lavet af. Men overfladen virker meget flot, meget glat og jeg tørrede nemt et par kattehår af denne måtte! Det er lovende!

Du kan også se alt ovenstående i min video:

Arggh….hvis jeg vil lægge de lige stykker eller kanterne, passer det IKKE på puslespillet, som jeg lagde det! Hvad vil sagen? Puslespillet'Idrætsdag 2' er en lodret puslespil (hvad er et lodret puslespil?† Og så passer det bare ikke på denne puslespilsmåtte:
jan_van_haasteren_sportdag_2_-_vertical_puzzle
Så jeg var nødt til at omarrangere alt til de korrekte proportioner:
jan van hastenen sport dag 2 lodret puslespil godt placeret på qualico puslespil måtte
Men så ved du med det samme hvorfor der næsten ikke laves nogen (eller ingen??) lodrette puslespil i disse dage, det er bare mindre sjovt og nemt at pusle. Som du kan se, er jeg bare ikke så god i toppen af ​​puslespillet. Du sidder altid i bunden af ​​puslespillet, men toppen er ret langt væk. Og det bryder de fleste puslespillere ikke om, det gør jeg heller ikke


Rul eller opbevar QUALICO Puslespilsmåtten

Jeg begyndte at rulle Qualico puslespillet op. Har bevidst efterladt brikkerne meget tæt på kanten for at se, hvad der sker med dem. Med de grønne filtpuslemåtter falder nogle brikker nogle gange ud, fordi de er mindre stærke (læs slap = filt). Dog sker der ikke dart, kun 1 stykke faldt ud. Qualico puslespilsmåtten har også en meget lille (næsten usynlig) hævet kant hele vejen rundt om puslespillet. Jeg tror, ​​det hjælper, men det, der helt sikkert hjælper, er, at Qualico puslespilsmåtten er meget robust og robust. Og du kan stramme puslemåtten med velcro-stropperne, så den sidder godt fast. Jeg har selv haft problemer et par gange med, hvordan man sætter velcrobåndene rundt om, så velcrobåndene altid kan sættes fast. Men det er måske min egen klodsethed (?). Det eneste er, at du skal tage højde for, at brikker kan falde ud til allersidst. Lad det være et tip, før du begynder at rulle dit puslespil i denne måtte. Se videoen til dette, så du forstår præcis, hvad jeg mener:


Rul QUALICO Puzzle Maten ud

Jeg lavede en rullende video med alle puslespilsbrikkerne i. For at se om puslespilsbrikkerne bliver siddende. Og frem for alt godt må jeg sige! Kun få brikker blev vendt, og puslespillet forblev næsten helt intakt. Jeg har meget erfaring med filtgrønne puslespilsmåtter, men denne her er bare en lille smule bedre vil jeg sige. Ingen brikker er faldet ud, bortset fra brikkerne i hele enden (men se teksten ovenfor under 'Rulning eller opbevaring af QUALICO Puzzle Mat') Jeg syntes det var lidt svært at løsne velcro-stropperne, fordi du skal fjerne det nedefra.Dette er lidt mere praktisk med en grøn filtpuslemåtte, der er normalt en slags lukkeklemme på fastgørelsesstropperne.
Dette er videoen jeg lavede om det:


QUALICO og SGS kvalitetsmærke

Det viser sig, at Qualico puslespilsmåtten har et SGS kvalitetsmærke. Det betyder intet for mig. Jeg har lige slået det op. Det skriver SGS på deres hjemmeside 'Kvalitetssikring og kvalitetssikringsydelser fra SGS – sørg for, at dine materialer, produkter, maskiner, udstyr og industrifaciliteter er fremstillet efter alle forskrifter.' Desuden er SGS en meget stor virksomhed: ”SGS er verdens førende inden for inspektion, kontrol, analyse og certificering. Vi er kendt som det globale benchmark for kvalitet og integritet. SGS har et netværk af cirka 2600 kontorer og laboratorier verden over med mere end 93.000 ansatte.”


QUALICO Puslespil måtte 1500 stykker - Rengøring

Med hensyn til at blive snavset: I vores hus har du 2 katte, men ikke én gang har en kat siddet på puslespillet. I modsætning til de grønne filtmåtter, som de sad og lagde sig meget ofte på. Det resulterede i, at der kom en del hår på den, som er svære at fjerne. Qualico bliver derfor mindre hurtigt snavset, men er også meget nemmere at rengøre. To muligheder: dine hænder har det allerede ret godt. Men det er også meget nemt med en let fugtig klud. Alt støv og dyrehår forsvinder meget nemt! Jeg har lavet en video af dette:


Kvaliteten af ​​puslespillet

Når du taler om kvaliteten af ​​puslespilsmåtten, tænker jeg på: kan jeg nemt skubbe puslespilsbrikkerne på puslespilsmåtten? Ja! Det går virkelig meget godt. Utrolig nemt. Men meget flot lavet, de lavede også en lille hævet kant, så puslespilsbrikkerne ikke falder af puslemåtten OG når man ruller den op, så falder de ikke så let af. Og det virker. Jeg har også oplevet: vores katte sidder ikke rigtig på den, mens de altid sidder direkte på sådan en grøn filtmåtte, selvom jeg har lagt alt muligt på den for at forhindre dette. Måske er det materialet, de ikke synes er attraktivt at sidde på. Qualico kan sammenlignes med en slags musemåtte. At kattene ikke sidder på den betyder allerede, at der er meget mindre/ingen kattehår på den. Og hvis der kommer hår op, kan du nemt fjerne dem med hænderne. Og jeg er sikker på, at du stadig kan gøre det med en fugtig klud. Det vil denne puslespilsmåtte ikke lide under. Det er heller ikke en særlig tung puslemåtte. Så meget tilfreds med kvaliteten!!
Jeg har lavet en video af ovenstående:


Fordele og ulemper ved QUALICO puslespil måtten

Plus:

 • Godt materiale som neopren, puslespilsbrikker glider meget let
 • Godt materiale som er neopren, let at holde rent med hånden eller fugtig klud
 • Hævet kant, så puslespilsbrikker næsten ikke falder ud, når de rulles sammen
 • Letvægts puslespil måtte
 • Pris-kvalitet: Top! Men bare hvordan man ser på det. Top kvalitet, men dyrere, medmindre du er villig/(kan) betale for det

Min.:

 • Velcroremmene er lidt klodsede. Jeg havde lidt problemer med det
 • Pris-kvalitet: Moderat! Men bare hvordan man ser på det. Dyr, hvis du ikke er villig/(kan) betale for det. Du kan få en sammenlignelig grøn filtmåtte til omkring 22 euro
 • Hvis du laver et puslespil på 1000 brikker, passer ikke alle brikker på denne puslespilsmåtte. Skal du rulle op, skal der bestemt være stykker i kassen
 • Kontakt kundeservice, hvis du virkelig ønsker at tale med en person/person, der tog lang tid at se. Men efter at have kontaktet en medarbejder i Qualico, var dette fint og meget nyttigt

Mit TIP?
Jeg tror virkelig, at dette er den allerbedste puslespilsmåtte, jeg har testet til dato (september 2021). Det er så sandelig en dyrere puslemåtte, men du får meget igen!


Resultatet for denne puslespilsmåtte på listen 'Bedste puslespilsmåtte': 7,82

Denne puslespilsmåtte er på listen over 'Bedste puslespilsmåtte'. Slutscore: 7,82
Du kan se scoringen her:


Og forklarede alle bedømte elementer i Qualico puslespilsmåtten:
Test Item Beskrivelse
1. Rørkvalitet Fordelen ved Qualico puslespilsmåtten er, at røret er lavet af skum. Dette er et hårdt, men også let materiale. Praktisk, ikke særlig følsom over for skader.
2. Tube Brugervenlighed Brugervenligheden er meget enkel, du behøver ikke selv at samle røret. Så intet kan gå galt
3. Lukkebånd Lukkestropperne er lavet af velcro. Jeg fandt det ikke særlig nyttigt, må jeg sige, jeg blev ved med at kæmpe med, hvordan jeg skulle få det på nu. Også 1 kapret over tid.
4. Let at forstå Det er et simpelt produkt. For mig kom det naturligt. Du har altid nogle spørgsmål, som ikke alle er besvaret i manualen.
5. Manual tilgængelig Begrænset. Der er en QR-kode, som du kan scanne, og som henviser til en video og en trin-for-trin-plan for, hvordan puslemåtten skal bruges. Du kan også bruge chattjenesten - som Kundeservice. På det tidspunkt tog det ret lang tid for mig at svare på mine spørgsmål. I sidste ende, dog meget hjælpsom.
6. At blive beskidt puslespilmåtte Ja, det bliver snavset med støv/kæledyrshår, men begrænset, dels fordi kattene kan lide at ligge på det meget mindre end på en grøn filtpuslemåtte.
7. Rengøringspuslemåtte Fungerer godt, praktisk og hurtigt! Det er godt. Qualico selv melder ikke noget om dette.
8. Rul puslespilmåtte sammen Ekstra nuance i puslemåtten på grund af en kant på ydersiden af ​​puslemåtten forhindrer brikkerne i at falde ud.
9. Rul puslespilmåtten ud Intet problem!
10. Kvalitet puslespil måtten selv Fantastiske, puslespilsbrikker glider meget nemt. Jeg synes personligt, at det er et af de vigtigste elementer i en puslespilsmåtte. Nem at rengøre, bliver lidt snavset. Let vægt.
11. Værdi for pengene Meget fint. Helt klart gummiet. Lille forhøjet kant på ydersiden af ​​puslespillet. Dyrere end de grønne filtpuslemåtter, men du får også noget for det

Vil du vide hele testresultatet af mine erfaringer med puslespilsmåtterne? Så læs siden 'Bedste puslespil måtte«.


Om denne udbyder

Vare
dimension 122 centimeter (bredde) x 66 centimeter (højde)
Vægt 1,5 kilogram
Brand QUALICO
EAN 5419980047427
adelsmærke SGS Godkendelsesmærke
Puslespil måtte materiale Neopren
materiale skumrør
Til hvilke gåder? 500, 1000 og 1500 stk
Til hvilke gåder? 90 cm bred x 60 cm høj
lukkeremme Ja, 3 stk. Velcro stropper
Gåde? Nej, ikke inkluderet

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Bol.com 37,95 (august 2021) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 2 anmeldelser
dør marc op Puslespil 1000 brikker
latterligt dyrt

Ønskede at bestille pusle måtten nu, prisen er nu steget til 79,95 for denne størrelse! Det er latterligt at lade prisen stige sådan. Jeg giver op desværre.

dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Bedste puslespilsmåtte til dato!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse og må sige, at dette var den dyreste puslespilsmåtte til dato (38 euro), men at jeg virkelig er meget begejstret for den! Faktisk ville jeg gerne have givet 6 eller 7 stjerner. Jeg begyndte at sammenligne med de grønne filtpuslespilsmåtter. Og ja, det er dyrere, men du får pengene værd.

Del denne side!