Puzzle mat Jumbo 'Puzzle & Roll Puzzle mat Puzzle roll 500 | 1000 | 1500 brikker

Del denne side!

Om JUMBO Puzzle Mat 'Puzzle & Roll Puzzle Mat Puzzle Rulle 500 til 1500 stykker'

Jeg købte denne JUMBO puslespilsmåtte via Bol.com for 14,99 euro i oktober 2020. Denne JUMBO puslespilsmåtte er velegnet til:

 • 500 brikker puslespil
 • 1000 brikker puslespil
 • 1500 brikker puslespil

Puslemåtten har en størrelse på 118 centimeter (længde) x 66 centimeter (højde). Som en indikation af dimensionerne af standardpuslespil:

 • Et puslespil på 500 brikker er: 49 centimeter bredt og 35 centimeter højt
 • Et puslespil på 1000 brikker er: 68 centimeter bredt og 49 centimeter højt
 • Et puslespil på 1500 brikker er: 90 centimeter bredt og 60 centimeter højt

I et billede størrelsen og dimensionerne af denne puslespilsmåtte

Puslemåtte Jumbo Puslespil Rulle Puslespil måtte Puslespil Rulle 500 og 1000 og 1500 brikker

Ovenstående igen i tabellen: hvilket puslespil passer på denne Jumbo puslespilsmåtte?

Antal Brikker Dimensioner puslespil Dimensioner Jumbo Puslespil Mat
500 49 cm bred x 45 cm høj 118 cm bred x 66 cm høj
1000 68 cm bred x 49 cm høj 118 cm bred x 66 cm høj
1500 90 cm bred x 60 cm høj 118 cm bred x 66 cm høj
2000 98 cm bred x 68 cm høj (PASSER IKKE) 118 cm bred x 66 cm høj

Hvis du gerne vil se andre puslespilstørrelser, så se venligst vores side 'Puslespil dimensioner† Som du kan se, passer der maksimalt puslespil på 90 x 60 centimeter på denne puslespilsmåtte, som er standardstørrelsen på et puslespil på 1500 brikker. Hvide streger angiver præcis, hvor du kan lave puslespillet på puslespillet, afhængigt af antallet af puslespilsstykker, du laver. Jeg lavede et 1000 brikker puslespil, et Jan van Haasteren puslespil, kaldet 'Kuriositeternes kabinet† Dette puslespil er i æsken med et andet puslespil, som er 'Rembrandts studie' og denne boks hedder 'En dag på museet'


Hvad er der i æsken med JUMBO puslespilsmåtten til 500 - 1000 og 1500 brikker?

Jeg tog nøjagtige billeder af indholdet af Jumbo puslespil måtten til 1000 brikker puslespil. Det første er billedet med de 3 rør, som du skubber sammen, med puslespilsmåtten som den er foldet i æsken og selve æsken:
JUMBO-Puslemåtte-1000-brikker-kasse-med-indhold

Dette er billedet med puslespilsmåtten forklaret og alt andet indhold af æsken:
JUMBO-Puslemåtte-1000-brikker-kasse-med-indhold-puslespil-måtte-forklaret


JUMBO puslespilmåtte 1000 stykker - Del 1 - Udpakning af puslespilmåtten

I videoen herunder kan du se, hvordan jeg pakker puslemåtten ud. Og hvad er der i pakken. Æsken indeholder successivt:
– 3 dele af et paprør. Du kan nemt skubbe disse 3 dele sammen. I to ender af paprøret er der hvide plasthætter, som du kan fjerne, hvis det er nødvendigt. Som udgangspunkt bruger du det ikke, medmindre du har dine puslespilsbrikker i paprøret i stedet for puslespilsæsken.
– 2 elastikbånd, som du bruger, når du ruller puslespillet. Du sætter disse elastikbånd rundt om puslespillet og røret. Puslemåtten rulles derefter fint op omkring paprøret.
– Selve puslespillet, selvfølgelig. Puslespillet har en størrelse på 118 centimeter (længde) x 66 centimeter (højde)


JUMBO Puslespil måtte 1000 stykker - Del 2 - Brikker er på puslespil måtten

puslespil-måtte-jumbo-puslespil-rulle-puslespil-måtte-puslespil-rulle-500-til-1500-brikker
Efter at have pakket puslespillet ud, begyndte jeg at forklare brikkerne i Jan van Haasteren-puslespillet på 1000 brikker på JUMBO-puslespillet. Som du kan se, passer brikkerne ikke alle sammen på selve puslespilsmåtten, men mange puslespilsbrikker er placeret uden for puslespilsmåtten. Du lægger hovedsageligt selve puslespillet på puslespillet, og JvH-puslespillet er 69 centimeter bredt og 48 centimeter højt. Den passer også godt, og jeg har tænkt mig at placere den inden for de hvide kanter på puslespillet. Jeg oplever personligt den ulempe, når man ruller puslespillet op i puslemåtten, at man så skal lægge de resterende brikker tilbage i kassen og skal forklare dem igen næste gang. Det vil koste dig noget ekstra tid. Jeg bryder mig ikke så meget om det selv, men det er selvfølgelig en mulighed, hvis du ikke gider det. Jeg ved også, at nogle mennesker ikke lægger deres puslespilsbrikker på gulvet, som jeg gør, men opbevarer de brikker i for eksempel puslespilsbakker eller på puslespilsark. Så skal du ikke vende alle de andre brikker igen. Man kan også se, at puslemåtten har nogle ujævnheder, fordi den var foldet i æsken. Så slemt er det for mig ikke, men hvis du alligevel lider af det, så viser jeg dig et tip til, hvordan du løser det her på siden.

Kvaliteten af ​​puslespillet

Puslemåttens materiale er en slags filt, og det pusler meget fint. Du kan endda nemt skubbe puslespilsbrikkerne på puslespilsmåtten. Jeg har selv erfaring med en slags filtpuslemåtte, men jeg bemærker, at der er større sandsynlighed for, at der kommer løse hår på den og nogle gange 'snakker' stykker bag tråde. Men meget begrænset!


JUMBO Puslemåtte 1000 brikker - Hvordan bruger du elastikbåndene?

Denne puslemåtte kommer med 2 elastikbånd, som du fint kan 'fiksere' puslespillet rundt om paprøret med. Jeg forstod dog ikke helt, hvordan man brugte disse elastikbånd. Det hørte jeg fra min søn. Jeg prøvede at 'trække' elastikbåndene rundt om den. Dog: Du kan bare løsne elastikbåndene og derefter sætte dem på meget nemt. Nå, se hvor nemt det i princippet er, det vidste jeg ikke 🙁
BEMÆRK: videoen, du ser nedenfor, tilhører denne JUMBO puslespilsmåtte til 1000, 1500, 2000 og 3000 brikker (så det er en anden end du ser her på siden!!)


JUMBO Puslespil måtte 1000 brikker - Del 3 - Roll up puslespil måtte

Jeg skal nu til at rulle puslespillet i JUMBO puslespillet og opleve hvor godt det går. Dette fungerer faktisk ret nemt og det er vigtigt at du ikke lægger dine brikker fladt på kanten af ​​puslespillet, for så falder de ud. Når man begynder at rulle op, faldt der et par brikker for mig, for jeg kunne ikke få puslespilsmåtten så godt fast mod puslespilsrullen. Herefter væltede ikke et eneste stykke. Men da jeg næsten var færdig med at rulle sammen bemærkede jeg, at jeg lagde brikkerne lidt for tæt på kanten, og så falder de af puslespillet. Men det er en oplevelse, det sker ikke for mig næste gang. Fastgørelsen med elastikbåndene var lidt vanskelig, de er ret stramme. Det er godt ved første øjekast, for så bliver puslespillet godt på plads. Efter min mening kunne de have været lidt mindre stramme.


JUMBO Puslespil måtte 1000 stykker - Del 4 - Udrulning af puslespil måtte

Det er meget nemmere at rulle puslespillet ud end at rulle det op. Du kan nemt fjerne de elastiske bade. Udrulning er også let, og stykkerne holder sig godt på plads. Især i begyndelsen af ​​afrulningen. Men til sidst, når du næsten har rullet hele puslespillet ud, bemærker du, at puslespillet holder sig mindre tæt omkring paprøret og derfor 'falder' nogle brikker af. Disse brikker ender på hovedet på puslespillet. Skaden er dog ikke så slem, tror jeg skulle vende 20-30 stk igen.


JUMBO Puslespil måtte 1000 brikker - Puslespilsbrikker er på puslespil måtten

Vi har hele puslespillet Jan van Haasteren Kuriosakabinet placeret på JUMBO puslespilsmåtten til 500, 1000 og 1500 brikker. man kan nu tydeligt se hvordan puslemåtten er og at der stadig er små buler i den. Sikkert fordi den var foldet i æsken. Det generede mig ikke så meget, mens jeg puslede. Men tag et kig på puslespillet. Hvis du hellere ikke vil gøre det, mens du pusler, har jeg fundet en løsning på det. Nemlig at stryge puslespillet med (eller uden) et viskestykke imellem. Det kan du se i næste video. Og du ser også resultatet af puslespillet EFTER strygning.


JUMBO Puslespil måtte 1000 brikker - Hvordan ser pusle måtten ud FØR strygning?

Jeg lavede et nærbillede af puslespilsmåtten, før jeg stryger den. Strygningen hjælper virkelig, se også følgende video, når puslemåtten ER strøget. Jeg har ikke selv været generet af dette, men jeg kan forestille mig, at nogle mennesker foretrækker en meget glat puslespilsmåtte:


JUMBO Puslespilsmåtte 1000 stykker - Strygning af puslespilsmåtten med et viskestykke imellem

Ja, det er virkelig sandt. Jeg stryger her! Det var noget tid siden. Men puslemåtten strøg jeg med et viskestykke imellem for ikke at beskadige den. Må sige at jeg bagefter har strøget den uden viskestykke for at gøre den endnu fladere. Det virker også, men vær forsigtig, du kan selvfølgelig beskadige din puslespilsmåtte!


JUMBO Puslespil måtte 1000 brikker - Hvordan ser pusle måtten ud EFTER strygning?

Du kan se en del forskel på den fladere puslemåtte EFTER strygning. Hvis du ønsker dette, er dette en mulighed!


Fordele og ulemper JUMBO Puslespil måtte 1000 brikker?

Plus:

 • bestemt fin kvalitet af selve puslespillet: filt. Puslespil nemt og fint. Stykker kan flyttes
 • billig! For kun omkring 15 euro har du en fantastisk puslespilsmåtte til 500, 1000 og 1500 brikker
 • nem at bruge

Min.:

 • ikke alle puslespilsbrikker på 1000 brikker passer på puslespilsmåtten, du skal opbevare dem selv eller bruge puslespilskasser eller puslespilsark
 • puslemåtte er ikke helt glat efter udpakning, er bøjet flere steder, hvilket gør 'puslespil' sværere

Mit TIP?

Skulle gerne du foretrækker at pusle på en større puslespilsmåtte, som kan rumme alle dine brikker til et puslespil på 1000 brikker, så vælg JUMBO puslespilmåtten 1 størrelse større, nemlig 'JUMBO puslespil til 1000 | 1500 | 2000 | 3000 stk† Med denne kan du rulle ALLE brikkerne i puslespillet sammen og du behøver ikke at lægge dem tilbage i kassen eller bruge puslespilskasser.


Resultatet for denne puslespilsmåtte på listen 'Bedste puslespilsmåtte': 6,64

Denne puslespilsmåtte er på listen over 'Bedste puslespilsmåtte'. Slutscore: 6,64
Du kan se scoringen her:


Og forklarede alle vurderede genstande i denne Jumbo puslespilsmåtte:
Test Item Beskrivelse
1. Rørkvalitet Fint, hårdt paprør, som ikke kan gå i stykker så hurtigt. At man selv skal sammensætte det med 3 dele kan dog nogle gange give mindre skader på kanterne. Det er i øvrigt et stort rør med en diameter på 5 centimeter – altså 10 centimeter målt fra den ene side til den anden.
2. Tube Brugervenlighed Denne er skuffende, for den virker nem, men indersiden af ​​røret indeholder også en genstand, der kan glide med. Se også min video om dette
3. Lukkebånd Fine i sig selv er de meget elastiske, men ikke lavet af det stærkeste materiale.
4. Let at forstå Det gør de fleste af dem, men jeg forstod ikke de lukkeremme, at det er bedre at tage dem af først, når du tager dem på. Og at sætte de rør sammen var også en ting.
5. Manual tilgængelig Det ville have været rart. Der er noget i 3 til 4 billeder på æsken, men instruktionsvideoer eller en manual på papir, eller kundeservice eller Whatsapp ville have været meget rart.
6. At blive beskidt puslespilmåtte Det afhænger af, jeg har kæledyr, og jeg synes, at katte og katte virkelig godt kan lide en puslespilsmåtte med grøn filt. Støv og hår fra kæledyr holdes nemt tilbage.
7. Rengøringspuslemåtte Kan og går, med en fugtig våd klud. Man kan ikke få alt væk, men jeg fandt det acceptabelt. Jeg har ikke prøvet at putte puslespilsmåtten i vaskemaskinen, men regner med at den fungerer perfekt.
8. Rul puslespilmåtte sammen I sig selv fint, bedst bare en lille ting at få lukkeremmene rundt om. Og pas på ikke at placere puslespilsbrikkerne for tæt på kanterne! Let puslespilsmåtte og nem at folde og/eller rulle sammen.
9. Rul puslespilmåtten ud Udrulning uden problemer!
10. Kvalitet puslespil måtten selv Intet galt med det, alt fungerer fint. At glide puslespilsbrikker er også fint. Sammenlignet med en gummimåtte kan jeg bedre lide gummimåtten. Men de er også meget dyrere. Meget let, så let at flytte eller bære.
11. Værdi for pengene Pris-kvalitet er bestemt god. Du kan bruge dit puslespil meget ofte, så det er bestemt ikke dyrt. Praktisk og let og billig

Vil du vide hele testresultatet af mine erfaringer med puslespilsmåtterne? Så læs siden 'Bedste puslespil måtte«.


Om denne udbyder

Vare
dimension 118 centimeter (længde) x 66 centimeter (højde)
Vægt 700 gram
Brand JUMBO
EAN 8710126176900
adelsmærke CE
Puslespil måtte materiale Filt type
materiale Paprør
Til hvilke gåder? 500, 1000 og 1500 stk
Til hvilke gåder? Maksimal længde 90 centimeter og højde 60 centimeter
lukkeremme Ja, 2 stk
Gåde? Ikke inkluderet

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
amazon.nl 13,99 (okt 2020) Køb nu
Bol.com 14,99 (okt 2020) Køb nu
Depuzelgigant.nl 20,95 (okt 2020) Køb nu
Toychamp.nl 15,99 (okt 2020) Køb nu
suprabazar.be 14,98 (okt 2020) Køb nu
Globos.nl 14,99 (okt 2020) Køb nu
Spellenwinkeldebeovering.nl 17,95 (okt 2020) Køb nu
Battal.nl 14,99 (okt 2020) Køb nu
Internet-toys.com 13,40 (okt 2020) Køb nu
Blokker.nl 20,19 (okt 2020) Køb nu
Vd.nl 20,68 (okt 2020) Køb nu
Dreamland.be 16,95 (okt 2020) Køb nu
Affordablelegpuzzels.nl 17,95 (okt 2020) Køb nu
vidaxl.nl 21,17 (okt 2020) Køb nu
Birthfriend.nl 13,99 (okt 2020) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Flot puslespil til en god pris

Jeg skrev ovenstående anmeldelse (oktober 2020). Fantastisk puslespil til en meget god pris. Især materialet er meget flot. Velegnet til ikke mindre end 3 puslespilstørrelser, hvilket også er en fin bonus. Hvis du virkelig vil rulle ALLE puslespilsbrikker op i 1 og samme måtte, så vælg en større puslespilsmåtte!

Del denne side!