Kruidvat puslespil måtter

Kruidvat puslespilsmåtter er kendetegnet ved deres lave pris. Kruidvat er naturligvis kendt for generelt lave priser på alle deres produkter. Kruidvat sælger i øjeblikket (december 2020) to typer puslespilsmåtter, nemlig:
1. King Puzzle Mat Puslespil Rulle 1000 brikker inklusive puslespil Neuschwanstein (Læs min anmeldelse om denne puslespilsmåtte)
konge-puslespil-måtte-puslespil-rulle-1000-brikker-puslespil-puslespil-måtte-neuschwanstein-kun-kasse-2-1
2. Clementoni puslespil måtte (Læs min anmeldelse om denne puslespilsmåtte)

Mere om disse to puslespilsmåtter

Begge puslespilsmåtter er de rigtige velkendte grønne filtmåtter. Og i begge tilfælde ruller man den grønne filtmåtte rundt om hårde paprør. Den store fordel er, at disse to puslespilsmåtter er meget billige og med 1 puslespilsmåtte får du endda et puslespil, hvoraf jeg har læst, at kvaliteten af ​​disse puslespilsbrikker lader meget tilbage at ønske. Så vær forberedt inden du køber eller bliv ikke skuffet, hvis du har købt - vid, at du også køber en puslespilsmåtte inklusive et puslespil for meget få penge! Der er forskelle med hensyn til dimensioner og antallet af puslespilsbrikker, du kan placere på begge puslespilsmåtter. Jeg har beskrevet disse forskelle nedenfor.

The King puslespil måtte

Størrelsen på denne puslespilsmåtte er 1,29 centimeter bred og 65 centimeter høj. Det er angivet, at denne puslespilsmåtte kan bruges til puslespil op til 1500 brikker. Det er rigtigt. Fordi en standardmål for et puslespil på 1500 brikker er 90 centimeter bred og 60 centimeter høj, og puslespillet på 1000 brikker er 68 centimeter bredt og 49 centimeter højt.
Du skal dog huske på, at du ikke kan rulle alle 1000 eller 1500 brikker op i puslespillet; og det giver ikke meget mening at lægge puslespilsbrikkerne ud på puslespilsmåtten, mens man pusler; du skal derefter lægge dem rundt om din puslespilsmåtte. Se min forklaring på dette nedenfor.
Læs min anmeldelse om denne puslespilsmåtte

Clementoni puslespil måtten

Størrelsen på denne puslespilsmåtte er 105 centimeter bred og 78 centimeter høj. Det er angivet, at denne puslespilsmåtte kan bruges til puslespil op til 2000 brikker. Det er rigtigt. Fordi en standardmål for et puslespil på 2000 brikker er 98 centimeter bred og 68 centimeter høj, og puslespillet på 1500 brikker er 90 centimeter bredt og 60 centimeter højt.
Du skal dog huske på, at du ikke kan rulle alle 1000 eller 1500 brikker op i puslespillet. Se min forklaring på dette nedenfor.
Læs min anmeldelse om denne puslespilsmåtte

Hvilken Kruidvat puslespilsmåtte skal jeg vælge?

Det er svært at anbefale den rigtige størrelse puslespilsmåtte til alle. For det er lige hvad du vil have. Som jeg har beskrevet på siden 'hvordan fungerer en puslespilsmåtte', det afhænger af, hvad alle kan lide at pusle. For nemheds skyld vil jeg antage et puslespil på 1000 brikker, og at du skal bruge en puslespilsmåtte til det. Du har to muligheder her:
1. Du kan lide det IKKE Jeg er ked af, hvis alle dine puslespilsbrikker IKKE passer på puslespillet - og læs min forklaring og råd nedenfor (!)
Det vil for eksempel se sådan ud:
puslespil-måtte-jumbo-puslespil-rulle-puslespil-måtte-puslespil-rulle-500-til-1500-brikker
2. Du kan lide det GV Jeg er ked af, hvis alle dine puslespilsbrikker IKKE passer på puslespillet - og læs min forklaring og råd nedenfor (!)
For eksempel kan det se sådan ud – du sørger for, at din puslespilsmåtte er stor nok til ALLE 1000 brikker:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-puslespil-brikker-forklaret-og-boks

Valg af puslespil til situationen: '1. du finder det IKKE dårligt, hvis alle dine puslespilsbrikker IKKE passer på puslespilsmåtten'
I dette tilfælde kan du købe begge puslespilsmåtter, som Kruidvat tilbyder:
1. King Puzzle Mat Puzzle Roll 1000 brikker inklusive Puzzle Neuschwanstein
2. Clementoni puslespil måtte
Maksimale mål er da fx 117 centimeter (længde) x 66 centimeter (højde). Hvis du vælger disse dimensioner af en puslespilsmåtte, vil ikke alle dine 1000 brikker passe på puslespillet! Du kan helt sikkert lave dit puslespil fra 1000 brikker på din puslespilsmåtte, intet problem. Fungerer meget godt. Men i dette tilfælde har du ikke noget imod, hvis du ruller dit puslespil op i puslespilsmåtten, at du IKKE vil være i stand til at rulle størstedelen af ​​dine puslespilsbrikker op i din puslespilsmåtte. Du lægger dem derefter tilbage i din æske (eller puslespilssorteringsbakker), og du skal forklare disse puslespilsbrikker igen (vende dem), hvis du vil begynde at pusle igen, og du ruller din puslespilsmåtte ud igen. Hvis dette er i orden for dig, vil en puslespilsmåtte med maksimale mål på 1000 centimeter (længde) x 117 centimeter (højde) være tilstrækkelig til et puslespil på 66 brikker.

Valg af puslespil til situationen: '2. du finder det GV dårligt, hvis alle dine puslespilsbrikker IKKE passer på puslespilsmåtten'
I dette tilfælde råder jeg dig til ikke at købe fra Kruidvat, da en sådan puslespilsmåtte har en minimumsstørrelse på 152 centimeter (længde) x 100 centimeter (højde). Jeg har selv en puslespilsmåtte til mine 1000 brikker, der er 160 centimeter bred og 90 centimeter høj. Meget flot, giver dig lidt ekstra plads (tjek denne ekstra plads og se, hvordan et puslespil med 1000 brikker er på sådan en puslespilsmåtte) Hvis du køber denne størrelse af et puslespil, vil alle dine 1000 brikker helt sikkert passe på den! Så hvis du ruller din puslemåtte op, ruller du virkelig alle dine 1000 brikker op i puslemåtten og næste gang du vil begynde at pusle igen, ruller du straks ud igen, når du ruller din puslemåtte ud. Så ideel. Hvis du kan lide denne situation, så vælg mindst en puslespilsmåtte med dimensioner på 152 centimeter (længde) x 100 centimeter (højde). Du kan for eksempel købe:
Puzzle mat Jumbo 'Puzzle & Roll Puzzle mat Puzzle roll 1000 | 1500 | 2000 | 3000 brikker