Hema Puslespil Lim - 2 × 30 ML

Del denne side!

Om Hema Puzzle Glue 2x30 ML - udpakningsvideo

Jeg købte denne HEMA puslespilslim i en HEMA-butik for 1,50 euro i oktober 2021. Jeg lavede en 'udpakningsvideo' af dette:

Hvis man ser på hvordan rørene er i pakken; det er to rør på hver 30 ML. Jeg aner ikke hvorfor det kommer i 2 rør, måske for bedre holdbarhed? Min erfaring er, at til 1 puslespil af 1000 brikker skal du bruge omkring 60 ML puslespilslim. Du kan altså nemt smøre 1 puslespil á 1000 brikker med disse to rør fra HEMA. Hvert rør er cirka 12 tommer højt. Billederne – som jeg allerede havde udtrukket det øverste af, så det ser lidt sjusket ud. HEMA kalder det en limpen, og du kan bruge den til at 'lime papir og pap' – som HEMA beskriver det på limrøret:
HEMA puslespilslim i emballagen
Og på dette billede ser du de 2 rør, hver på 30 ML. Så de er omkring 12 centimeter høje:
HEMA puslespil lim 2 rør 2x30 ML


HEMA Puzzle Lim 2x30 ML - hvordan bruger du tuben?

Det er nemt at bruge tuben, du skruer hætten af ​​og du kan klemme tuben og så kommer limen ud. Her kan du se, hvornår hætten er slukket:
Hema puslespil lim og hætte af
BEMÆRK: hvis du skal smøre puslespillet med puslespillet, skal du stadig bruge en børste til at sprede limen over puslespillet!
Jeg brugte en ganske almindelig pensel:
Hema puslespil lim med en børste


HEMA Puzzle Lim 2x30 ML - hvordan påfører du limen på puslespillet?

Du fordeler puslespilslimen ud over puslespillets forside (ikke bagsiden) og sørger for, at limen kommer godt mellem puslespilsbrikkerne. Du kan først fordele limen over hele puslespillet og derefter sprede det ud over puslespillet med en pensel. Fordelen er, at der kommer en lille mængde lim ud gennem det smalle 'punkt' øverst på puslelimens plastikflaske. Du kan se det smalle punkt øverst her:
Hema puslespil lim og den tynde åbning
Med dette kan du meget bekvemt lære limen, især nyttig, hvis du vil lime et puslespil. Se også følgende video:


Hvor mange puslespil på 1000 brikker kan du smøre med denne puslespilslim?

I princippet kan du følge som regel: for at smøre 2 puslespil á 1000 brikker skal du bruge omkring 100 ML puslespilslim. Men der kan selvfølgelig være forskelle. Ikke kun afhængig af limens kvalitet, men også af hvor meget og hvor du lægger limen på puslespillet. Med denne HEMA puslespilslim har du adgang til 60 ML puslespilslim, så det rækker til 1 puslespil á 1000 brikker. Som du kan se i videoerne her på siden, laver jeg et puslespil med 150 brikker. Hvis jeg regner det ud, så kan du med sikkerhed få 1 puslespil á 1000 brikker, hvis du har købt disse 2 tuber puslespilslim. I dette tilfælde var det nok for mig at smøre puslespillet 1x med puslespilslim. Det er bestemt ikke mærkeligt, hvis du skal påføre din puslespilslim en gang til over puslespillet.
Som du kan se brugte jeg kun 1/3 af et 30 ML rør til et 150 brikker puslespil – hvor den sorte streg er:
Hema puslespil lim nåede hvor langt
Hvis du regner dette ud, kan du nemt gnide et puslespil på 500 brikker med 1 rør på 30 ML


Hvordan ser bagsiden af ​​pakken ud – hvad står der?

Ikke meget ekstra info på bagsiden. Den limer papir og pap. Limpletter kan fjernes, men limen må ikke være tørret endnu. Praktisk at vide vil jeg sige
hema_puzzlelijm_back


Hvordan leveres denne puslespillim?

Jeg bestilte ikke denne puslespilslim online, men købte den blot i en HEMA afdeling. Det bliver nok ikke meget anderledes online. De 2 rør er i en pakke. Hvis du stadig ønsker at bestille online, har du ingen leveringsomkostninger, hvis du bestiller fra 25 euro eller mere. For onlineordrer op til 25 euro betaler du (oktober 2021) 3,95 euro forsendelsesomkostninger.


Hvad er kvaliteten af ​​denne puslespillim?

Jeg kan meget godt lide ham! Jeg skulle kun smøre puslespillet én gang, og som du kan se i videoen nedenfor, er puslespillet solidt sat sammen. Jeg lod puslespilslimen tørre i cirka 1-1 time. Til denne pris synes jeg, det er en meget god puslespilslim. Her er et billede af puslespillet med 1,5 brikker, der er limet sammen:
Limet puslespil af 150 brikker med Hema puslespil lim
Hema kalder det i øvrigt ikke puslelim, men hobbylim. Det er rigtigt, du kan bruge det til limning af papir og pap. Se, hvordan puslespillet fastgøres korrekt med puslespillet i følgende video:


Om denne udbyder

Vare
EAN ?
Indhold 2x30ml
Brand HEMA
Bustype Små plastikbusser uden svamp
Holdbarhed efter åbning Meget lang, luk godt!
Hvor mange puslespil skal du lime 1 puslespil af 1000 brikker

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
HEMA.nl 1,50 (okt 2021) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 2 anmeldelser
dør Sigrid op Puslespil 1000 brikker
Meget tydeligt!

Meget flot video til puslespil elskeren. Jeg skal lave et puslespil med denne lim for første gang. Meget godt og tydeligt forklaret og sjovt at lytte til og se, tak! Jeg er meget nysgerrig på resultatet.

dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Top lim!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse i oktober 2021. Jeg begyndte at prøve HEMA puslespilslimen. Meget god og meget enkel. Fremragende værdi for pengene. For kun 1,50 euro kan du lime dit puslespil på 1000 brikker.

Del denne side!