Kontakt

Kan du også lide puslespil? Lav jævnligt et puslespil eller læg et puslespil på en meget regnfuld dag eller på en smuk solskinsdag 🙂?

Jeg er Gerben van Wijngaarden, i min fritid en ivrig puslespil. Jeg viser alle slags videoer og billeder her af ting, som jeg godt kan lide ved puslespil, eller som skiller sig ud for mig. Især Jan van Haasteren-puslespillene er en af ​​mine favoritter. Jeg beskriver, hvad jeg selv oplevede, da jeg lavede et puslespil. Jeg håber, at du også uploader eller gennemgår de puslespil, du har lavet. Jeg synes, det er et skønt tidsfordriv efter en travl dag på arbejdet, at slappe af et stykke tid. Nogle gange er det en slags ZEN-praksis.

Jeg slår selv op alt til denne hjemmeside, til gavn for andre gådere, for inspiration eller bare for at hjælpe. Jeg får nogle gange en lille kommission, når et puslespil købes på en anden hjemmeside gennem min hjemmeside; dette er tilfældet med nogle udbydere. Men jeg kan fortælle dig, at denne hjemmeside koster mig meget mere i euro, end den tjener. Men han giver mig et udbytte, som jeg finder meget vigtigere, nemlig udbyttet i fornøjelsen ved at pusle og lave ting selv – såsom instruktioner eller Youtube-videoer.


Spørgsmål eller et tip til et puslespil?


Vil du sende mig en e-mail med spørgsmål eller tippe mig om et puslespil, som jeg bør tilføje til denne hjemmeside?
Så send en mail til contact@ Puzzle-1000-pieces.nl

åbningstider

Mandag – Vrijdag: 9:00 – 17:00

Lørdag: 10 – 00

Lukket om søndagen

For spørgsmål, kontakt eller kommentarer

Gerben van Vineyards
Hjørnegade 1
7963 AE Valder