King 'Amsterdam Kongedag' 1000 brikker

King (Konge)


Hvis du leder efter kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | Kongedag', så er det denne:
konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-kasse
Willem Alexander og Maxima er afbildet nederst til venstre i puslespillet. Jeg kunne ikke finde ud af, hvilket år dette puslespil er fra. Det er ikke nævnt på Kings hjemmeside og heller ikke på puslespilsboksen.

Del denne side!

Hvad vil du støde på, når du har lavet dette kongepuslespil?

Jeg har lagt puslespillet på en puslemåtte, så jeg kan opbevare det i en skål ind imellem, et puslespil i stuen er ikke altid praktisk. Jeg vendte puslespilsbrikkerne og lagde dem på puslespilsmåtten. Jeg har ikke sorteret efter farve. Det vil se sådan ud, klar til start:
konge-puslespil-konge-dag-1000-brikker-på-puslespil-måtte-1
EN
konge-puslespil-1000-brikker-konge-dag-konge-dag-klar-til-start

Jeg begyndte så at lægge kanterne og så lagde jeg en stor del af himlen. Så min start så sådan ud:
konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-næsten-færdig

Den store sorte båd i vandet med den gule kant var også nem at lægge, så jeg samlede og lagde de stykker. Så lagde jeg Amsterdam-husene, men det var meget svært, de ligner meget! På et vist tidspunkt tog jeg altid fat i døren for hvert stykke at ligge, men selv det var nogle gange svært at finde! De er alle meget små billeder. Det fine ved dette puslespil er, at du gør store fremskridt, det er ikke for svært. Men der er mange billeder, der ligner hinanden meget.


Hvilke slående genstande fandt jeg ved King-puslespillet 1000 brikker 'King's Day' | Kongedag'

Jeg har forklaret et par slående og/eller vanskelige punkter nedenfor. Jeg løb ind i dette, mens jeg undrede mig. Eller jeg syntes, det var sjove elementer i puslespillet, men for det meste syntes jeg, at nedenstående elementer var svære, da jeg lagde dette puslespil. Læs videre og se, hvad jeg løb ind i!


Slående genstand ved kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | King's Day' - The Starry Rains

Stjernebygerne var meget svære, man kunne ikke helt skelne hvilke brikker der hørte til hvilken stjerneregn. Øverst til højre har du 1 stjerneregn og derunder 2x mindre stjerneregn.

konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-stjerneregn


Slående genstand ved kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | Kongedag' - Lygtepælene

Der er ikke færre end fire lygtepæle i dette puslespil! Nogle gange er disse lygtepæle så små, at man ikke engang genkender lygtepælene på brikkerne. Det bliver også besværligt, fordi der stadig er fugle på lygtepælene. Og der er også flere fugle i dette puslespil.....

konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-lygtepæle


Slående genstand ved kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | Kongedag' - Den lange stenbro

Jeg satte kun den lange stenbro mod slutningen af ​​puslespillet. Jeg fandt disse stykker meget svære, fordi de ligner hinanden meget. Derudover er denne bro stadig meget lang, og den løber gennem hele puslespillet. Jeg har lige lagt denne til sidst.

konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-lange-sten-bro


Slående genstand ved kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | Kongedag' - De mange hollandske flag

Der er mange hollandske flag på puslespillet. På et tidspunkt samlede jeg alle valgstykkerne sammen og begyndte så at lægge flagene. Først senere fik jeg sat flagene det rigtige sted i puslespillet, jeg talte dem ikke helt præcist, men jeg tror der er omkring 30 flag på puslespillet.

konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-koningsdag-hollandske-flag


Slående genstand ved kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | King's Day' - De mange Amsterdam-huse

Nogenlunde i begyndelsen af ​​puslespillet lagde jeg husene i Amsterdam, men først mod slutningen af ​​puslespillet kunne jeg gøre det helt færdigt. Det er meget svært at se, hvilke vinduer der hører til hvilket hus. Det hele er også meget lille. Men i sidste ende kan det lade sig gøre!

konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-amsterdam-huse


Slående genstand ved kongepuslespillet 1000 brikker 'King's Day' | Kongedag' - Alle mennesker på toppen af ​​broen

En masse mennesker og meget småtegnede er alle mennesker på broen i Amsterdam. De har en smuk Dronningedag, og nogle gange er de meget specielt klædt. Og det er klart, at de har det rigtig sjovt!

konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-mange-mennesker-på-broen


Hvor stort er kongepuslespillet Kongedag | Kongedag 1000 stykker?

Puslespillet har en størrelse på 68 centimeter (bredde) gange 49 centimeter (højde). Det er faktisk standardstørrelsen på et puslespil med 1000 brikker.


Hvor lang tid tager det dig at fuldføre Kongepuslespillet Kongedag | Kongedag 1000 stykker at lægge?

Jeg lagde King's puslespil om Kongedag i Amsterdam helt alene. Jeg gennemførte puslespillet over flere dage. Jeg startede med at lægge alle puslespilsbrikkerne ud på en puslespilsmåtte (puslemåtten måler 1,60 meter (bred) gange 90 centimeter høj - dette er en Jumbo puslespilsmåtte).

Disse stykker er ikke sorteret efter farve, men bare forklaret, og så begyndte jeg at lægge kanterne. Over tid så puslespillet således ud:
konge-puslespil-1000-brikker-konge-s-dag-kongedag-næsten-færdig

Til sidst tog det mig 13 timer. Jeg holdt styr på tiden, når jeg var på den. Jeg lavede dette puslespil i april 2020.
Ind i mellem rullede vi den sammen et par gange mere i en puslespilsmåtte:

Og selvfølgelig rullet tilbage:


Om King Puzzles

logo_king_blue
“King International, en unik producent af puslespil og brætspil, har base i Zaandam, Holland, og vi er inspireret af en smuk gammel chokoladefabrik, hvor vores kontor ligger. De fleste af vores produkter produceres på vores fabrik i Holland.

Vi har solgt brætspil og puslespil til kunder over hele Europa siden 1970. Vi er derfor fokuserede på at sikre maksimal kundetilfredshed ved altid at skabe overraskende højkvalitetslinjer med en perfekt balance mellem en attraktiv pris og topkvalitet. Ved hvert trin i vores fremstillingsproces handler vi med børn og deres forældre i tankerne for at skabe produkter, der betyder noget. Sjov, følelser og læringsevner er nøgleord i denne proces for at skabe en fremragende kvalitetstid for familier.

Vi tror på at gøre gode produkter tilgængelige for et bredt publikum og hjælpe børn og voksne til at have det sjovt. At arbejde sammen med et entusiastisk og kreativt team, der bringer forventningerne og forhåbningerne til nutidens børn og voksne ud i livet.”
(Kilde: Kinginternational hjemmeside 'løbet ons')


King 'Amsterdam King's Day' 1000 styk - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Blokker.nl Ukendt Køb nu
Bol.com 8,39 (maj 2020) Køb nu
vidaxl.nl 20,91 (maj 2020) Køb nu
Toychamp.nl 5,99 (maj 2020) Køb nu
Puzzlediscounter.nl 8,27 (maj 2020) Køb nu
Gamesstad.nl 19,95 (maj 2020) Køb nu
Rilex.nl 14,53 (maj 2020) Køb nu

King 'Amsterdam King's Day' 1000 styk - Specifikationer

EAN 8710125051321
Puslespil nummer 05132
Slags produkt Gåde
materiale karton
adelsmærke CE
Antal brikker 1000
Målgruppe Børn og voksne
alder Fra 10 år
puslespil tema tegneserie/tegning
Vægt 600 gram
Brand King International
Farve Multi / mangfoldig

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 2 anmeldelser
dør i.smolders op Puslespil 1000 brikker
flot puslespil

sjovt puslespil at lave, var en udfordring, fordi mange brikker ligner hinanden. undskyld at der manglede 2 stk. aldrig oplevet!

dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Nice!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse om King's Day-puslespillet. Sjovt puslespil at lægge, men svært. Mange små detaljer. Det tog mig lang tid, og det var til tider frustrerende, at du ikke kom overens med puslespil, en slags puslespil? At du virkelig skal stoppe et stykke tid og komme tilbage senere for at pusle. Men jeg gider ikke, det er bare en udfordring. Det er dejligt, at det handler om Kongedag. 4 ud af 5 stjerner for mig!

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Disse puslespil har allerede lavet dette puslespil

  • 28 oktober 2021
    -
    Nelly heyden - Faktisk et svært puslespil, forstår ikke hvorfor de satte hovedet over eksemplet, og for at gøre tingene værre, et stykke lort, når det var færdigt

Del denne side!