Jan van Haasteren puslespil tilbud

Hoogvliet-tilbud-jan-van-haasteren-puslespil
Der er løbende tilbud på de populære Jan van Haasteren-puslespil. Du kan finde dem på:

1. Tilbud gennem forskellige hjemmesider

– de velkendte 'markedspladser' (Facebook eller Marktplaats.nl)
Jan van Haasterens puslespil på 1000 brikker tilbydes ofte for 10 euro, hvis de stadig ser pæne og komplette ud. Nogle gange lidt billigere, og nogle gange lidt dyrere. Nogle puslespil er specielle (limited edition) eller ældre, så du kan bede om flere. Eller folk prøver bare at opkræve mere for det, og arbejder inden for 'efterspørgsel-og-udbud'-systemet. Ægte nye puslespil af Jan van Haasteren på 1000 brikker koster normalt 16 euro.
Det er bedst at søge videre markedsplads eller via Facebook markedsplads† Der vil du jævnligt finde puslespil af Jan van Haasteren, der er i perfekt stand og udbydes til salg. Bare for at være sikker, spørg, om de virkelig er i perfekt stand, og også for at være sikker på, om der stadig mangler stykker. Dog: Folk lover nogle gange, at der ikke mangler brikker, og så viser det sig, at der mangler brikker. Så vær sund, når du køber gennem en af ​​online markedspladserne.

– via (private) Facebook-grupper
En anbefaling fra personlig erfaring er Facebook-gruppen 'Jan van Haasteren puslespil udveksling, salg og eftersøgte gruppe af Holland.† Dette er en privat gruppe, du skal tilmelde dig den og blive optaget.
Facebook-gruppe-jan-van-huren
Også via Facebook-gruppen'Jeg er fan af Jan Van Haasteren!' holder du dig godt informeret om kommende tilbud.

– via diverse rabathjemmesider
For eksempel: Toychamp.nl, bigbazar.eu, Aldoor.nl (stort overblik med forskellige udbydere), Tilbud på selve Jan van Haasterens hjemmesidevia Spydeals.nl

2. Tilbud i diverse butikker

Hvis du stadig vil prøve i en butik, ved vi, at følgende butikker (jævnligt) har tilbud eller rabatter på Jan van Haasteren puslespil:

  • Kruidvat
  • Tiltrækning: har også jævnligt tilbud på JvH-puslespillene, følg løbende hvad der står i deres brochurer med tilbud. For eksempel:
    tilbud_attraktion
  • Bruna
  • Hoogvliet tilbyder. For eksempel:
    Hoogvliet-tilbud-jan-van-haasteren-puslespil