Jan van Haasteren puslespil Salg

På forhånd går jeg ud fra, at du ønsker at se et overblik over tilbuddene på Jan van Haasteren-puslespillene.
Der er dog også et puslespil af Jan van Haasteren, som hedder 'Shop till you drop' – nummer 00640.
puslespil-1000-brikker-jan-van-huren-udsalg-butik-till-du-slipper-600-444
Hvis du vil købe det, så se denne side.
Nedenfor har jeg lavet en oversigt over de mulige tilbud eller salg af de JvH-puslespil, som jeg kender. Hvis nogen kender til andre tilbud eller salg, venligst e-mail mig, så tilføjer jeg det til denne oversigt. Dette er de tilbud, jeg har kunnet finde på det seneste:

Salg af JvH-puslespil via Toychamp.nl

toychamp jvh tilbyder
Toychamp.nl har et tilbud på 2+1 gratis hvert år på Jan van Haasterens og Wasgij's puslespil. Dette er normalt i december måned. I 2020 var det for eksempel i perioden fra: 12. december 2020 til 31. december 2020.
Vil du vide mere? Handlingssiden på Toychamp.nl

Jan van Haasteren puslespil Outlet

Jan van hastenen outlet
Der er en hjemmeside, hvor du kan købe JvH-puslespil relativt billigt og bestille dem online, nemlig via Outlet-shopping.nl. Deres udbud af Jan van Haasteren-puslespil er dog meget begrænset, da denne artikel blev lavet (december 2020), var der 3 JvH-puslespil i tilbuddet. Disse 3 puslespil varierede i pris fra 9,99 euro til 13,99 euro. Jeg ved nu af erfaring, at det bestemt ikke altid er den billigste pris. jeg har på 'alle Jan van Haasteren-puslespil' side pr puslespil en oversigt over udbyderne med deres priser, så har du et komplet sammenligningsoverblik.
Vil du vide mere? JvH-puslespillet på Outlet-shopping.nl

Jan van Haasteren tilbud Kruidvat

Kruidvat har også jævnligt tilbud fra Jan van Haasteren puslespil. Hold dog selv øje med Kruidvats hjemmeside eller hent deres brochure jævnligt. Her kan du benytte dig af gode rabattilbud. For eksempel et tilbud, de nogle gange havde tidligere:
jan-van-haasteren-offer-kruidvat
Her var et puslespil på 500 brikker på tilbud til 5,99, mens de normalt koster 10,00 euro! Til næsten halv pris! Det er bestemt det værd!
Vil du vide mere? Tjek deres hjemmeside for tilbud alligevel

Jan van Haasteren tilbyder Blokker

Hos Blokker er der løbende tilbud på Jan van Haasteren-puslespil. Hold øje med hjemmesiden og deres brochurer. Et eksempel på en kampagne – som kun gik gennem deres butikker – var, at du kunne købe JvH-puslespillet 'Gårdbesøg' i 1 af deres butikker og så har du chancen for at vinde den gyldne puslespilsbrik i den æske. Hvis du fandt denne gyldne puslespilsbrik i puslespilsæsken, var du den heldige vinder, og du kunne køre 'Jan van Haasteren Fiat 500' i et år. Denne kampagne var engang i slutningen af ​​2020:

Yderligere to eksempler på aktioner, afholdt i 2020, som du kan se Blokker gør dette meget regelmæssigt – jeg har kun vist nogle få eksempler her. Den første kampagne er et andet Jan van Haasteren-puslespil til halv pris. Billedet ved siden af ​​viser den betydelige rabat på JvH-puslespillet 'King's Day, fra € 15,99 for € 9,99 (det er cirka 35 % rabat!):

Og endnu et eksempel i december 2020. 30 % rabat på alle Jan van Haasteren-puslespil, se deres tilbud i folderen og i butikken:

Vil du vide mere? Se Blokker Jan van Haasteren-siden, hvor alle kampagner med rabatter og tilbud også er opført

Jan van Haasteren tilbyder via Trekpleister

Attraction har også løbende tilbud på JvH-puslespillene, så følg med i, hvad der står i deres brochurer med tilbud. For eksempel en kampagne med cirka 50 % rabat på et Jan van Haasteren puslespil på 1500 brikker! Se:
tilbud_attraktion
Vil du vide mere? Tjek deres hjemmeside ud med alle kampagner og rabatter

Jan van Haasteren tilbyder Hoogvliet

Hoogvliet, det supermarked nogle gange har specielle tilbud, hold godt øje med deres brochurer.
Hoogvliet-tilbud-jan-van-haasteren-puslespil

Jan van Haasteren tilbyde dansker

Deen-supermarkedet kan også have tilbud, dette tilbud var fra februar 2021. Der blev udbudt fire typer 500 brikker til 7,50 euro stykket. Normalt er de omkring 10,50 hver. Snart en rabat på omkring 30%! Det er ret stort. Og to typer puslespil med 1000 brikker blev tilbudt for $10,00 hver, mens de normalt koster omkring $16-17. Så hurtigt 35% rabat! Disse udbydes ikke via hjemmesiden, men du skal virkelig gå i butikken og kigge i deres folder. Du kan selvfølgelig se folderen via deres hjemmeside 🙂 . Det finder du på siden 'danske brochurer«.
jan-van-hastenen-puslespil-udsalg-dane

Jan van Haasteren købe brugte puslespil

Dette er ikke et rigtigt 'udsalg', da det ikke er nye puslespil, men brugte puslespil du køber. Men af ​​egen erfaring får du meget pæne puslespil, der ofte kun er blevet lagt 1 eller 2 gange. Jeg læser selvfølgelig også de mindre erfaringer, at der mangler stykker eller en kasse er beskadiget. Den risiko er der, hvis du køber gennem en brugt markedsplads. Men spørg altid sælgeren: 'er puslespillet færdigt' og 'er der ingen skade på puslespillet eller æsken'?
Jeg har en liste over hjemmesider, hvor du meget vel kan købe brugte Jan van Haasteren-puslespil, den liste kan du se nedenfor. Hvilken rabat har du eller hvilke priser gælder? Antag, at vi antager puslespillet på 1000 brikker 'Grand Prix' (eller 'Formel 1), på min egen side kan du se alle priser for dette puslespil† Du kan se, at priserne for dette nye puslespil varierer fra 15,95 til 22,95 euro. Du kan købe disse brugte for 10-12 euro. Normalt er 10 euro en rimelig pris. Det afhænger også af, hvor meget du vil have puslespillet. Men så har du hurtigt 50% rabat på nyprisen! En anden mulighed er selvfølgelig at bytte dit Jan van Haasteren puslespil til et andet Jan van Haasteren puslespil, men så mister du forsendelsesomkostninger. Det er en af ​​de billigste muligheder!

Hvad er forsendelsesomkostningerne, hvis du vil købe eller sende et brugt Jan van Haasteren-puslespil?

Jeg har lavet en oversigt over de forskellige fragtomkostninger, for det gør jeg ofte selv. Bemærk venligst, at nedenstående fragtomkostninger er for pakker fra 0 til 10 kilo. Og: 1 Jan van Haasteren puslespil på 1000 brikker vejer 800 gram. Det er derfor helt sikkert billigere at bytte flere puslespil på samme tid, så sparer du helt sikkert på fragtomkostningerne! Oversigten (fra januar 2021):
1. Send via DPD: til hjemmeadresse € 5,60, til afhentningssted € 4,25 (Mere info)
2. Forsendelse via DHL: til hjemmeadresse € 5,75, til afhentningssted € 4,50 (Mere info)
3. Send via Post-NL: til hjemmeadresse € 6,75, til afhentningssted € 6,25 (Mere info)

Hjemmesider hvor du kan købe eller bytte billigt

De hjemmesider, jeg kender, hvor du kan købe eller bytte meget gode brugte Jan van Haasteren-puslespil:

Køb en 2-i-1 eller en 2×1000 styk kombinationsboks og spar omkring 40%

jan-van-haasteren-2-x-1000-nieuwjaarsfeestje-en-de-fabriek-van-de-kerstman-19024-600-444
At købe en 2-i-1 kombiboks er naturligvis også relativt billigt. Så køber du to Jan van Haasteren-puslespil i 1 æske. Er det mere gavnligt? For helvede ja! Fordi: et gennemsnitligt Jan van Haasteren-puslespil på 1000 brikker koster (februar 2021) € 16,50. Så har du ofte også 4 til 5 euro fragtomkostninger. I alt vil du tabe omkring € 1 for 21,50 puslespil. Men hvis du køber 2 i 1 boks, koster disse kombibokse cirka (februar 2021) 21,50 €. Hvis du derefter tilføjer 4 til 5 euro til forsendelsesomkostninger, vil du miste i alt 26,50 €. Så:
– Køb 2x en separat æske med 1000 styk: € 43,00
– Hvis du køber en kombinationsboks med 2×1000 styk: 26,50 €
Som du kan se, gør det en stor forskel i prisen! Du har faktisk en rabat på omkring 40%!
Vil du have et overblik over alle 2-i-1-gåder? Se på: Jan van Haasteren 2-i-1 puslespil.

Køb en 3-i-1 eller en 3×1000 styk kombinationsboks og spar omkring 40%

jan-van-haasteren-3-in-1-combidoos-81120-600-444
Den samme historie som ovenfor for en 2-i-1 kombinationsboks gælder for en 3-i-1 kombinationsboks. Her kan du lave følgende beregning (Baseret på priser februar 2021):
– Køb 3x en separat æske med 1000 styk: € 64,50
– Hvis du køber en kombinationsboks med 3×1000 styk: 39,00 €
Som du kan se, gør det en stor forskel i prisen! Du har faktisk en rabat på omkring 40%!
Vil du have et overblik over alle 3-i-1-gåder? Se på: Jan van Haasteren 2-i-1 puslespil.