Jan van Haasteren 'Poiesz Supermarkeder 100 år' 1000 stk

John van Haasteren


Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
by Gerben van Vineyards on Puslespil 1000 brikker
Top!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse i maj 2023. Det er et rigtig sjovt puslespil. Jeg havde endnu ikke fuldført 'kasseapparatet'-puslespillet, det tror jeg gør en forskel. Men der er så meget at se og lave i supermarkedet. Alt sammen kaos! Dejlig kombination med årsdagen for Poiesz

Del denne side!

Jan van Haasteren '100 år med Poiesz Supermarkeder'

Jeg lavede puslespillet 'Poiesz Supermarkeder 100 år'. Dette er nummer 1119800006. Det er dette puslespil:
rsz_jan_van_rusheren_poiesz_supermarkets_100_years_puzzle_finish
og dette er boksen:
rsz_jan_van_rusheren_poiesz_supermarkeder_100_år_1000_stykker


Mere om dette puslespil

Dette puslespil blev udgivet i ugen den 17. april 2023. Dette puslespil er dog ikke til salg i andre butikker. Det er kun til salg i Poiesz Supermarkeder. Poiesz Supermarkederne findes kun i det nordlige Holland. I øjeblikket er der 72 Poiesz-afdelinger i Holland og derefter i provinserne: Friesland, Drenthe, Groningen. Dette puslespil koster 15 euro i Poiesz Supermarked. Leder du efter et Poiesz Supermarked i nærheden af ​​dig? Se dette kort på deres hjemmeside.
Dette er ikke et nyt puslespil, men dette er det samme puslespil som puslespillet'Kasserer der«.


Hvilket jubilæum fejrede Poiesz? 100 års jubilæum!

Poiesz Supermarkets fejrede deres 100 års jubilæum, præcis den 19. april 2023! Det blev fejret med forskellige 'Jubilee Bangers', som du kan se i deres folder. En af disse fantastiske er dette Jan van Haasteren-puslespil i et begrænset oplag. Så det er en Limited Edition. For der står Op=Op i deres mappe. Handlingen beskrives yderligere således: 'Vi har sammen med leverandører udviklet en række unikke jubilæumsprodukter for at fejre vores 100 års jubilæum i år. Hver gang tidløst sjovt og lækkert'. Udover Jan van Haasteren-puslespillet kunne du også købe sokker med 'Poiesz 100 Years' påtrykt. Per par for 1 euro.
Poiesz supermarkedet blev grundlagt den 19. april 1923 og vil derfor fejre sit 19 års jubilæum og eksistens den 2023. april 100.

Hvad er Poiesz' historie?
Etablering af Poiesz – Den 19. april 1923 åbner Lodewijk Poiesz og hans kone Wietske en grønthandler på 12 m² på Havenstraat i Sneek. På grund af succesen med butikken på Havenstraat, leder Lodewijk Poiesz efter en større bygning. Han køber Grootzand 30. Denne bliver for tidligt for lille. Forretningen er gennem årene blevet renoveret og udvidet tre gange. Gerard og Willem Poiesz – sønnerne af Wietske og Lodewijk – sælger frugt og grøntsager på en ladcykel og med en håndkærre i arbejderkvartererne i Sneek. Dette giver en vigtig meromsætning for virksomheden. Theo, den yngste søn, hjalp allerede til i butikken. Fruithal flytter fra Grootzand 30 til den større bygning på Grootzand 22 i Sneek. Efter et tip fra en nabo, der lige var kommet hjem fra en forretningsrejse fra Amerika, hedder den nye forretning 'Supermarked'. Poiesz slutter sig til Superunie, en indkøbsorganisation, der repræsenterer uafhængige supermarkedsorganisationer i Holland. Mange af supermarkedskæderne, der er tilknyttet Superunie, er ligesom Poiesz familievirksomheder. Det faglige kendskab til det regionale og lokale marked giver ofte medlemmerne tilknyttet Superunie en fordel. Den 1. september 1969 slår supermarkedet Poiesz i Franeker ved Jan Stapertlaan dørene op.

Hvor kommer navnet Poiesz fra?
Dette navn på supermarkederne er navnet på grundlæggeren. Den 23. maj 1978 dør Lodewijk Poiesz, grundlæggeren af ​​Poiesz Supermarkets.


Vil du virkelig vide alt om Poiesz?

Poiesz lavede selv en video om deres oprindelse, historie og vækst i de senere år. Tager op til 1 time:


Unboxing-video af dette puslespil

En forklaring i en video om dette puslespil, en speciel en!


Poiesz Supermarkeder 100 år og kasseapparat

Jeg lavede en video, der viser de to gåder og deres forskelle eller ligheder. 'Kassa Erbij' og 'Poiesz Supermarkets 100 Years':


Dette puslespil falder ind under kategorien 'Jubilæum'-puslespil

Dette puslespil falder i kategorien 'Jubilæumspuslespil' af Jan van Haasteren. Disse gåder er alle udkommet til ære for eksistensen af ​​en organisation eller et samarbejde i x antal år. Vil du vide præcis, hvilke jubilæumspuslespil der er tilgængelige?
- Se alle jubilæumspuslespil i 1 oversigt
- Se en beskrivelse af alle jubilæumspuslespil i 1 oversigt


At lægge puslespillet

Jan van Haasteren Poiesz Supermarkeder 100 års brikker på puslespilsmåtte

Jan van Haasteren Poiesz Supermarkeder 100 års kanter lagt

Jan van Haasteren Poiesz Supermarkeder 100 år efter kl

Jan van Haasteren Poiesz Supermarkeder 100 år 50 pct. rabat

rsz_jan_van_rusheren_poiesz_supermarkets_100_years_puzzle_finish


Gennemgå videoen af ​​dette puslespil

Jeg lavede en anmeldelsesvideo af dette puslespil med de tilbagevendende elementer i det:


Hvor lang tid vil det tage dig at fuldføre dette puslespil på 1000 brikker?

Jeg gennemførte puslespillet 'Poiesz Supermarkeder 100 år' i fred, og det tog også flere dage. Smuk på en puslemåtte lavet på gulvet i stuen. Jeg tager mig tid, men ikke særlig præcist, det er stadig en hobby, der er gådefuldt! Men for at give dig en idé om, hvor lang tid det tog mig at fuldføre dette JvH-puslespil med 1000 brikker:

  • Forklaring af brikkerne: 20 minutter
  • Lægning af kanter = 20 minutter
  • Lægning af resten af ​​stykkerne = 5 timer og 25 minutter
  • Så det tog mig i alt 6 timer og 5 minutter at fuldføre dette puslespil. Det er hurtigere end det tager mig i gennemsnit over et JvH puslespil, nemlig omkring 8 timer

Om Jumbo-puslespil

Jumbo_Logo
Jumbo (ikke at forveksle med vores supermarked Jumbo!) laver legetøj, spil og puslespil. Jumbo har for eksempel lavet de meget kendte spil som “Human do not get annoyed” og “Stratego” og “PimPamPet”. Spil, der har eksisteret i generationer og stadig spilles bredt af både unge og gamle. Jumbo har lavet og udviklet legetøj siden omkring 1900. I virksomhedens første år blev der kun importeret legetøj fra andre lande til Holland. Men siden omkring 1930 blev det besluttet også at lave deres eget legetøj, hvor de på det tidspunkt fremstillede trælegetøj, hvilket var meget populært på det tidspunkt. Næsten alt legetøj i de år var lavet af træ. En vigtig spydspids var, at legetøjet fra Jumbo skulle være af meget god kvalitet; den skulle være så stærk som en elefant. En elefant skulle kunne stå på den! Den røde elefant har været kendetegnende for Jumbos spil og puslespil i årevis. Navnet Jumbo og den røde elefant danner tilsammen logoet fra omkring 1935. Jumboelefanten er tegnet af Mr. Möhr. Han arbejdede på et reklamebureau og skrev jævnligt under for Hausemann & Hötte. Möhr fik på et tidspunkt til opgave at designe et smukt nyt elefantlogo til Hausemann & Hötte-legetøj. Logoet har ændret sig lidt siden da. For eksempel er øjet vokset med årene og er faldet lidt mere, hvilket resulterer i en venligere elefant.

Før i tiden blev elefanten ikke kun brugt i farven rød, men i alle mulige farver som blå, gul, sort, hvid og grøn. Alle de farver var hyggelige og legende. For eksempel var der den ene gang en gul elefant på æsken og den anden gang en rød. Det blev som regel set på, hvilken farve der passede bedst til æskens farve. Det var først i slutningen af ​​60'erne, at den røde elefant blev endeligt valgt. Rød er en farve, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed.

Fra 1945 begyndte Jumbo også at fokusere på spil lavet af pap. Jumbo har derfor været en garanti for stærk kvalitet i årevis! Jumbo er en unik hollandsk virksomhed med en rig historie med hovedkontor i Zaandam. Omkring 130 medarbejdere arbejder for Jumbo. Med en omsætning på €75 millioner er Jumbo en mellemstor europæisk spiller inden for legetøj. Jumbo har salgskontorer i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien. De eksporterer til mere end 25 lande rundt om i verden.

I 1980 starter Jumbo produktionen af ​​Jan van Haasteren-puslespil.


Jan van Haasteren 'Poiesz Supermarkets 100 Years' 1000 styk - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Poiesz-supermarkets.nl 15,00 (april 2023) Køb nu

Jan van Haasteren 'Poiesz Supermarkets 100 Years' 1000 styk - Specifikationer

EAN Ukendt
Puslespil nummer 1119800006
Slags produkt puslespil
Puslespil tema Tegneserie
Antal Brikker 1000
adelsmærke CE
Målgruppe Børn og voksne
Skriv puslespil puslespil
Brand JUMBO
Farve diverse
materiale karton

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Top!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse i maj 2023. Det er et rigtig sjovt puslespil. Jeg havde endnu ikke fuldført 'kasseapparatet'-puslespillet, det tror jeg gør en forskel. Men der er så meget at se og lave i supermarkedet. Alt sammen kaos! Dejlig kombination med årsdagen for Poiesz

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Del denne side!