Jan van Haasteren julepuslespil

Jan van Haasteren har lavet flere puslespil om julen. Mange mennesker kan lide at pusle med årstiderne eller de begivenheder eller fester, der er der: Når det er jul, er det også sjovt at lave et julepuslespil. JvH har lavet flere puslespil med juleelementet i eller om julen. Han har lavet gåder om 'juletræsmarked''Julemiddagen''julesalg'Og'jul (jul)''juleaften'Og'Snow Fun (Streetlife)'Og'Julemandens fabrik'Og'Julemandens landsby'Og'Nedefra† Dette er følgende gåder:

Videoer af alle julepuslespil

En samling af videoer af alle julepuslespil. For at komme i humør allerede 🙂 . Er du begejstret for videoerne? Abonner på min Youtube kanal'Puslespil 1000 brikker«.

Julepuslespil 1 – Jul XL (500 XL-stykker)

Afbeelding
Navnepuslespil Jul XL
Antal Brikker 500 XL
Nummer 20020
Udgivelsesår 2020
Udsted af JUMBO
tegner John van Haasteren
Beskrivelse Dette er et puslespil med ekstra store brikker. Det, du ser på dette puslespil, er en scene i en by i julen. Du ser en slæde med rensdyr gennem byen, og en julemand bliver næsten smidt ud af slæden. Du ser en masse mennesker, der gør deres juleindkøb; købe gaver til jul. Du ser folk gå med juletræer, juletræer på en bil, juletræer, der sælges. Et godt puslespil til at komme i julestemning! NB: dette puslespil er det samme som puslespillet 'Jul', som du ser billedet af herunder, kun i 500 brikker XL.

Julepuslespil 2 – Jul XL (750 XL-stykker)

Afbeelding
Navnepuslespil Jul XL
Antal Brikker 750 XL
Nummer 2986-36
Udgivelsesår 2020
Udsted af Ceaco, feriegriner
tegner John van Haasteren
Beskrivelse Dette er nøjagtig det samme billede/puslespil som Christmas 500 XL puslespillet ovenfor, bare en anden udgiver (Ceaco).

Julepuslespil 3 – Jul (jul) (1000 stykker)

Afbeelding
Navnepuslespil jul (jul)
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 13007
Udgivelsesår 2009
Udsted af JUMBO
tegner John van Haasteren
Beskrivelse Puslespillet 'Jul' er sjovt at lave. Med mange typiske varer, som du kan forvente i julen. Rammerne er en travl juleaften sandsynligvis i en ret stor by. Jeg formoder, at mange mennesker stadig skal lave deres juleindkøb. For det er kaos i julen i dette puslespil. Et typisk Jan van Haasteren puslespil. Der er også meget at se og opdage i dette puslespil. Jo længere du kigger, jo mere ser du.
anmeldelse

Julepuslespil 4 – Juleaften

Afbeelding
Navnepuslespil Juleaften (juleaften)
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 19030
Udgivelsesår 2016
Udsted af JUMBO
tegner John van Haasteren
Beskrivelse Dette puslespil skildrer en scene fra en juleaften hjemme hos folk. Man ser meget sne på tagene af husene. En julemand og et rensdyr falder ned fra et tag, og julemanden hænger fra tagrenden. Der er en masse julelys på hegnene og folkets huse. Alt i alt ser det meget hyggeligt ud. Man ser også i en have, at folk skal til julemiddag udenfor, sikkert med familie og venner. Det virker i øvrigt lidt koldt for mig 🙂 Du ser også en skøjtebane i en have, en mand løber med et juletræ.
anmeldelse

Julepuslespil 5 – Juletræsmarked (2-i-1 med julemiddag), 2×1000 brikker

Afbeelding
Navnepuslespil Juletræsmarked (2-i-1 med julemiddag)
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 19061
Udgivelsesår 2017
Udsted af JUMBO
tegner Dick Heins
Beskrivelse På 'Juletræsmarkedet' vil du naturligvis se mange juletræer. Alle køber en. Du vil også se nogle telte, hvor folk kan købe lidt mad og drikke, bestemt også gløgg. En snemand læser oven på sådan et telt! Masser af sne og nogle mennesker skøjter. Folk er godt klædt varmt på, fordi det ser ret koldt ud.
anmeldelse

Julepuslespil 6 – Julemiddag (2-i-1 med juletræsmarked), 2×1000 brikker

Afbeelding
Navnepuslespil Julemiddag (2-i-1 med juletræsmarked)
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 19061
Udgivelsesår 2017
Udsted af JUMBO
tegner Dick Heins
Beskrivelse Det andet puslespil i denne æske: 'The Christmas Dinner' – her går tingene ret ud af hånden, som man kunne forvente med et Jan van Haasteren-puslespil! Puslespillet 'Julemiddag' er virkelig et super sjovt puslespil at lave. Der sker frygtelig meget. Julemiddagen var meget travl i år, og der er også en del tjenere i tjenesten. Du kan også se Jan van Haasteren selv på dette puslespil, men det hele bliver lidt for meget for ham.
anmeldelse

Julepuslespil 7 – Juleudsalg (2-i-1 med Black Friday) 2×1000 brikker

Afbeelding
Navnepuslespil Juletilbud (2-i-1 med Black Friday)
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 19098
Udgivelsesår 2019
Udsted af JUMBO
tegner Dick Heins
Beskrivelse På puslespillet juletilbud af Jan van Haasteren ser du mange mennesker, der juleshopper i et stort indkøbscenter. Midt i indkøbscentret står et meget stort og højt juletræ. Og i det juletræ er en abe. Og der hænger en herre i et reb, som sætter toppen på juletræet.Man ser mange mennesker med pakker eller julegaver. Du vil også se to rensdyr i dette indkøbscenter. Som det sig hør og bør med jul, vil du selvfølgelig også se en julemand i indkøbscentret.
anmeldelse

Julepuslespil 8 – Streetlife (Sne sjov) (1000 brikker)

Afbeelding
Navnepuslespil Streetlife (Sne sjov)
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 81247
Udgivelsesår 2013
Udsted af Formido
tegner John van Haasteren
Beskrivelse Dette er ikke et specifikt julepuslespil, men det er et puslespil, hvor der opstår en julescene, nemlig en masse sne! Og masser af snesjov! Det foretrækker vi til jul og det kan nogle gange også ske, at der ligger en pæn pakke sne. Derfor føjede jeg den til listen over julepuslespil. NB: dette puslespil er også dukket op i numrene: 81453D (Scandinavia edition), 81453V (Scandinavia edition) og i en 3-i-1 kombiboks med nummer 81002.
anmeldelse

Julepuslespil 9 – Julemandens fabrik (1000 brikker)

Afbeelding
Navnepuslespil Julemandens fabrik
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 19024
Udgivelsesår 2015
Udsted af JUMBO
tegner Robert Derks
Beskrivelse Dette er kun i en 2-i-1 kombinationsboks sammen med puslespillet 'Nytårsfest' (nogle gange kaldet 'Happy Holidays'). Dette puslespil har nummer 19024 (udgivet i 2015) eller 19082 (udgivet i 2018). Tegner Rob Derks. Dette er et meget flot puslespil, hvor der er en masse julemænd, som alle laver gaver på en fabrik. Perfekt til julestemningen!
anmeldelse

Julepuslespil 10 – Julemandens landsby (1000 brikker)

Afbeelding
Navnepuslespil Julemandens landsby
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 20075
Udgivelsesår 2022
Udsted af JUMBO
tegner Robert Derks
Beskrivelse Dette er et puslespil, hvor landsbyen julemanden er vist. Hvor han bor, og hvad der sker. En typisk julescene med masser af sne. Det hører åbenbart til en julemandslandsby. Igen de sædvanlige juleting som rensdyr, juletræer, julekranse og sneklædte tage. Endnu et meget flot puslespil af Rob Derks.
anmeldelse

Julepuslespil 11 – nedefra (1000 brikker)

Afbeelding
Navnepuslespil Nedefra
Antal Brikker 1000 brikker
Nummer 1110100025
Udgivelsesår 2023
Udsted af JUMBO
tegner John van Haasteren
Beskrivelse En typisk aktivitet, som vi stadig kan lave meget lejlighedsvis (dateret 2023) i Holland - ned ad bjerget fra en slæde! Men det passer selvfølgelig smukt til en vinterscene. Tag hatte og handsker på og kom af det bjerg! Sneklædte træer og slæder! Kulde og sne, det er det, der passer til vinteren. Dette puslespil blev offentliggjort i 2023 - Jan van Haasteren er nu 87 år gammel! Et helt igennem lækkert puslespil og dejligt at lave mellem jul og nytår.
anmeldelse

Oversigt over alle Jan van Haasteren julepuslespil

Se en komplet oversigt over alle Jan van Haasteren julepuslespil

Andre Jan van Haasteren puslespil temaer?

Du kan lede efter puslespil med pool eller svømmetema, men der er flere. Alle pusler forskelligt, og nogle mennesker pusler alt efter årstiden, eller hvis en begivenhed er på vej. I løbet af nytårsaften kan du fx lave puslespil med puslespillet om nytårsdykket. Jeg har lavet en oversigt over en række andre JvH-temaer:
- Jan van Haasteren Svømmehal
- Jan van Haasteren Camping eller Camping
- Jan van Haasteren Vinter

Søg bøger med temaet 'Jul'

Du kan også bruge søgebøger, når du laver puslespil med juletema. Ikke alle puslespil kommer med en plakat, og en søgebog gør det lettere at pusle. En søgebog indeholder et ret stort billede af julepuslespillene. Eller at du bare bruger den som en rigtig søgebog. Hvilke søgebøger matcher disse julegåder? Eller: hvilke puslespil med temaet 'Jul' er der i disse søgebøger? Jeg har lavet en oversigt. Du kan under alle omstændigheder 'bruge' følgende søgebøger:
– Jan van Haasteren Søgebog: December Søgebog (8 søgeplader / puslespil er derinde)
– Jan van Haasteren Søgebog: vinterhygge (8 søgeplader / puslespil er derinde) – denne er lidt mindre på linje med 'jul'
– Jan van Haasteren Søgebog: jul (4 søgeplader / puslespil er derinde)

Alle mulige andre julepuslespil

I tabellen nedenfor links til de forskellige andre typer julepuslespil, som du kan lave i juletiden: