Jan van Haasteren 'Stichting genbrugscenter Spullenhulp' 1000 stk

John van Haasteren


Del denne side!

Jan van Haasteren puslespil 'Stichting thrift center Spullenhulp'

Ik heb de puzzel ‘Stichting kringloopcentrum Spullenhulp’ gemaakt – dit is nummer 1119800005, uitgifte op 25 Maart 2023. Deze puzzel is getekend door John van Haasteren den Studio Jan van Haasteren. Det er dette puslespil:
Jan van Haasteren 'Fondens genbrugscenter Spullenhulp' puslespil afsluttet
og dette er boksen:
rsz_jan_van_rusheren_'stichting_kringloopcentrum_spullenhulp'_doos


Et særligt puslespil

Dette er en specialudgave af et eksisterende puslespil, nemlig puslespillet 'På jagt efter skatten† Det er dette puslespil:
Jan van Haasteren Looking for the Treasure puslespil 1000 brikker
Det eksisterende puslespil 'In Search of the Treasure' er derfor blevet ændret en smule for Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp. Et par mindre forskelle:
– på selve puslespillet ser du et par flag/bannere med 'Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp' på
– forsiden af ​​kassen er lidt anderledes, da den indeholder logoet for 'Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp'

Dette puslespil er også til salg i genbrugsbutikken i Soest.


Hvad er cyklussen 'Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp' (SKS)

Adressen på Stichting Kringloopcentrum Spullenhulp i Soest er:
Schans 20,
3764 AX
Soest

Et Google Maps-kort, hvor de er placeret:

Og et gadebillede af denne Kringloop i Soest:

SKS Store har siden 1973 været et kendt navn i Soest og Soesterberg. Med vores 49 års jubilæum er vi en af ​​de ældste genbrugsvirksomheder i Holland. Takket være indsatsen fra 19 professionelle og mere end 90 frivillige er der et smukt genbrugscenter ved De Schans. Det er vi stolte af!
De får en ny hjemmeside (februar 2023), dette er deres hjemmeside.


Mere om 'SKS Store'

SKS Store har siden 1973 været et kendt navn i Soest og Soesterberg. Med vores 50 års jubilæum er vi en af ​​de ældste genbrugsvirksomheder i Holland. Takket være indsatsen fra 22 professionelle og mere end 40 frivillige er der et smukt genbrugscenter ved De Schans. Det er vi stolte af!
SKS Store, vores officielle navn, er en non-profit fond. Vi blev etableret for at indsamle, adskille, genbruge og/eller sælge genanvendelige varer i vores butik. Takket være indtægterne fra vores genbrugsbutik kan vi fortsætte med at eksistere selvstændigt. Vi kan derfor også tilbyde erhvervserfaring og udvikling til ledige, frivillige, praktikanter og mennesker med handicap. Hvert år støtter vi lokale velgørende organisationer med varer eller økonomiske ressourcer. SKS Store fik ANBI status i 2014. Vores fond ledes af seks bestyrelsesmedlemmer. Den daglige ledelse er i hænderne på vores leder.


Videoen om dette puslespil

Jeg lavede en video om dette puslespil:


At lægge puslespillet

Jeg lægger ofte puslespillene på en puslespilsmåtte til 3000 brikker, for så passer alle brikkerne på puslespilsmåtten. Jeg starter med at lægge stykkerne ud og sorterer så straks de lige kanter fra. Det går meget nemmere og hurtigere:
Jan van Haasteren 'Stichting Genbrugscenter Spullenhulp' stykker forklaret på måtte og æske medfølger
Her satte jeg kanterne, hvilket ikke var så hårdt denne gang, for der var for eksempel gul himmel eller træer eller sne – ingen stykker af samme farve:
Jan van Haasteren 'Foundation Genbrugscenter Spullenhulp' kanter lagt og kasse tilføjet
Jeg syntes, det var lidt dystert, da jeg troede, det ville være et meget svært puslespil. Der er så mange ting og mennesker på det. Men jeg kan lide det mere end et puslespil med færre detaljer om det. Det gør puslespil til en udfordring, og der er meget at se. Jeg startede med at sammensætte puslespilsbrikkerne med de samme farver. Startede med toppen af ​​Kringloop og det var alle puslespilsbrikkerne med bilerne og de lyse farver på væggene. Du kan også se, at jeg allerede har været i stand til at installere et skab, der er købt i genbrugsbutikken:
Jan van Haasteren 'Stichting Genbrugscenter Spullenhulp' 40pct klar
Jeg vidste med det samme, at jeg ville stå tilbage med alt sammen med folket til det sidste. Bordene, hvorpå alle genbrugstingene er placeret, var også nemme at lægge. Og skabene var også fine at lave.
Jan van Haasteren 'Stichting Genbrugscenter Spullenhulp' 80pct klar
Her er nogle gode fremskridt:
Jan van Haasteren 'Stichting Genbrugscenter Spullenhulp' 97pct færdig
Endelig fuldende puslespillet. Meget sjovt at lave! Se:
Jan van Haasteren 'Fondens genbrugscenter Spullenhulp' puslespil afsluttet

Se min anmeldelsesvideo for sjove og tilbagevendende elementer. Men jeg vil alligevel fremhæve 1 super sjovt element, nemlig Jan van Haasteren i Kringloop, som sælger sine puslespil. DEN sjove detalje for mig er de to mennesker, der griner højt, når de ser et puslespil af ham – det kan jeg forestille mig. Men sikke en fantastisk idé og tegnet af Jan:
rsz_schermbeeld_2023-04-01_om_190344


Dette puslespil falder ind under kategorien 'Jubilæum'-puslespil

Dette puslespil falder i kategorien 'Jubilæumspuslespil' af Jan van Haasteren. Disse gåder er alle udkommet til ære for eksistensen af ​​en organisation eller et samarbejde i x antal år. Vil du vide præcis, hvilke jubilæumspuslespil der er tilgængelige?
- Se alle jubilæumspuslespil i 1 oversigt
- Se en beskrivelse af alle jubilæumspuslespil i 1 oversigt


Gennemgå videoen om dette puslespil

Jeg lavede en video om dette puslespil med de faste tilbagevendende elementer:


Hvor lang tid vil det tage dig at fuldføre dette puslespil på 1000 brikker?

Jeg lavede puslespillet 'Genbrugscenter' i fred og det tog også flere dage. Smuk på en puslemåtte lavet på gulvet i stuen. Jeg tager mig tid, men ikke særlig præcist, det er stadig en hobby, der er gådefuldt! Men for at give dig en idé om, hvor lang tid det tog mig at fuldføre dette JvH-puslespil med 1000 brikker:

  • Forklaring af brikkerne: 20 minutter
  • Lægning af kanter = 25 minutter
  • Lægning af resten af ​​stykkerne = 5 timer og 15 minutter
  • Så det tog mig i alt 5 timer og 55 minutter at fuldføre dette puslespil. Det er hurtigere end det tager mig i gennemsnit over et JvH puslespil, nemlig omkring 8 timer

Om Jumbo-puslespil

Jumbo_Logo
Jumbo (ikke at forveksle med vores supermarked Jumbo!) laver legetøj, spil og puslespil. Jumbo har for eksempel lavet de meget kendte spil som “Human do not get annoyed” og “Stratego” og “PimPamPet”. Spil, der har eksisteret i generationer og stadig spilles bredt af både unge og gamle. Jumbo har lavet og udviklet legetøj siden omkring 1900. I virksomhedens første år blev der kun importeret legetøj fra andre lande til Holland. Men siden omkring 1930 blev det besluttet også at lave deres eget legetøj, hvor de på det tidspunkt fremstillede trælegetøj, hvilket var meget populært på det tidspunkt. Næsten alt legetøj i de år var lavet af træ. En vigtig spydspids var, at legetøjet fra Jumbo skulle være af meget god kvalitet; den skulle være så stærk som en elefant. En elefant skulle kunne stå på den! Den røde elefant har været kendetegnende for Jumbos spil og puslespil i årevis. Navnet Jumbo og den røde elefant danner tilsammen logoet fra omkring 1935. Jumboelefanten er tegnet af Mr. Möhr. Han arbejdede på et reklamebureau og skrev jævnligt under for Hausemann & Hötte. Möhr fik på et tidspunkt til opgave at designe et smukt nyt elefantlogo til Hausemann & Hötte-legetøj. Logoet har ændret sig lidt siden da. For eksempel er øjet vokset med årene og er faldet lidt mere, hvilket resulterer i en venligere elefant.

Før i tiden blev elefanten ikke kun brugt i farven rød, men i alle mulige farver som blå, gul, sort, hvid og grøn. Alle de farver var hyggelige og legende. For eksempel var der den ene gang en gul elefant på æsken og den anden gang en rød. Det blev som regel set på, hvilken farve der passede bedst til æskens farve. Det var først i slutningen af ​​60'erne, at den røde elefant blev endeligt valgt. Rød er en farve, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed.

Fra 1945 begyndte Jumbo også at fokusere på spil lavet af pap. Jumbo har derfor været en garanti for stærk kvalitet i årevis! Jumbo er en unik hollandsk virksomhed med en rig historie med hovedkontor i Zaandam. Omkring 130 medarbejdere arbejder for Jumbo. Med en omsætning på €75 millioner er Jumbo en mellemstor europæisk spiller inden for legetøj. Jumbo har salgskontorer i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien. De eksporterer til mere end 25 lande rundt om i verden.

I 1980 starter Jumbo produktionen af ​​Jan van Haasteren-puslespil.


Jan van Haasteren 'Stichting thrift center Spullenhulp' 1000 stk - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Jvh-puzzles.nl 17,50 (februar 2023) Køb nu

Jan van Haasteren 'Stichting thrift center Spullenhulp' 1000 styk - Specifikationer

EAN Ukendt
Puslespil nummer 1119800005
Slags produkt puslespil
Puslespil tema Tegneserie
Antal Brikker 1000
adelsmærke CE
Målgruppe Børn og voksne
Skriv puslespil puslespil
Brand JUMBO
Farve diverse
materiale karton
alder Fra 10 år

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Dejligt, en rigtig cyklus!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse i marts 2023. Dette er et meget flot puslespil - også selvom det er en kopi af 'In Search of the Treasure'. Masser at se og masser af vittigheder indarbejdet i puslespillet! Fin annonce for SKS'en i Soest.

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Del denne side!