Jan van Haasteren 'Camping Kaos' 1000 brikker

John van Haasteren


Del denne side!

Jan van Haasteren Camping Chaos 1000 stk

Hvis du leder efter Jan van Haasteren-puslespillet med 1000 brikker kaldet 'Camping Chaos', er det denne:
puslespil-1000-brikker-jan-van-hurenen-camping-kaos-boksen-1
Jeg lavede i øvrigt dette puslespil i 1000 brikker varianten og derefter fra 3-i-1 æsken. Denne boks indeholdt også gåderne: Autolakeringsværkstedet og ishockey. Dette Camping Chaos puslespil fås i mange størrelser, nemlig:

NummernavnAntal brikkerårtegner
19033Camping kaos3002016John van Haasteren

 • Camping Chaos, 1500 stk., Jumbo nr. 01721, årgang 1986, kunstner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 300 stk., Jumbo nr. 017451, årgang 2013, kunstner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 1000 stk., Jumbo Scandinavia nr. 81260B, årgang 2013, kunstner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 1250 stk., Jumbo Gamma nr. 81360, årgang 2014, kunstner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 1000 stk (+ gratis malebog), Jumbo Blokker nr. 81579, årgang 2018, tegner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 1000 stk, Jumbo Scandinavia nr. 81453FF, årgang 2018, kunstner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 3×1000 styk (3-i-1: Ishockey / Autolakering), Jumbo Intertoys nr. 80962, inklusive 3 plakater, årgang 2007, tegner Jan van Haasteren
 • Camping Chaos, 3×500 stk (3-i-1: Hos tandlægen / Flytning), Jumbo Bart Smit nr. 81168, årgang 2002, tegner Jan van Haasteren

Det fine ved denne 3-i-1 boks med 3 puslespil er, at den også indeholder 3 store plakater af puslespillene. De 1000 brikker er 68 (bredde) x 49 (højde) i størrelse. Plakaterne har samme størrelse som selve puslespillene. På et tidspunkt blev jeg ved med at kigge på plakaterne for at se, hvor jeg skulle sætte et stykke. Dette er meget svært at finde på æsken, især hvis der er 3 små billeder på 1 æske!
For eksempel plakaten:
puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-plakaten
Jeg lavede dette puslespil på en puslespilsmåtte, der er 1 meter 60 bred og 90 CM høj.
Puslespillet jeg lavede var i en 3-i-1 boks og har nummeret 80962, lavet i 2007 af kunstneren Jan van Haasteren.Hvad møder du, når du har lavet dette Jan van Haasteren puslespil?

Camping Chaos puslespillet er et vidunderligt puslespil at sætte sammen, det hedder ikke Camping Chaos for ingenting. Det er ved at være ret kaotisk. De filmende mennesker er det centrale tema i dette puslespil. Jeg skulle have talt 15 filmende personer/kameraer på dette puslespil! Du kan opdele dette puslespil i 3 forskellige dele, nemlig:

 1. Vandrestierne
 2. Svømmebassinet
 3. Selve campingpladsen med alle dens campingvogne

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-puslespillet

1. Vandrestierne – sjove ting
Helt i bunden af ​​gangstien kommer et 'skop' af en ubåd op af jorden, hvilket naturligvis ikke er muligt. Den sorte hund på vandrestien med et kamera bundet til ryggen er super sød! Han tager et flot skud
Spejderne eller spejderklubben optræder også oftere i gåderne, så de er tilbage. Udover det sker der ikke meget på vandrestierne.
Slående og sjovt stadig på eller i nærheden af ​​vandrestierne:
– den sorte hund, der tilfældigt har et kamera på ryggen, og han filmer kvindens bryster. Men hvis du kigger videre, vil du se, at denne optagelse bliver sendt på et TV; en mand sidder koncentreret og ser på billederne.

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-mand-ser-tv

2. Poolen – sjove ting
Alle de mennesker i poolen, der svømmer meget hårdt til den ene side, fordi der ser ud til at svømme en haj i den!!!! kigger ud. Synes overhovedet en smule for mange mennesker til sådan en lille pool. Sjov detalje er brillerne der er på kanten af ​​svømmehallen, man ser dem ofte i JvH puslespil. Men herren på vippebrættet tror, ​​at de alle svømmer til den ene side af poolen foran ham. Han ser ikke ud til at bemærke hajfinnen.
Har du set den fine poolstige med hånden på? Typisk Jan van Haasteren!
To skilte ved poolen med Way-in og Way-out; de mennesker, der går ud af poolen, går ud på højre side! Øhhh, ser vi en kvinde med bare bryster i poolen???? Alligevel er det ikke en nudistcampingplads. Et super sjovt element er hånden, der løfter en poolflise, og nogen kigger op fra den.

Det slående er dog stadig omkring poolen:
– Der er et skilt med 'Clothing Rooms – To Shiba' på, men hvem eller hvad er Shiba?? Jeg var nødt til at slå det op, og denne Shiba er en japansk hunderace. En intelligent og selvstændig hund og ikke nem at træne. Men hvorfor står dette på skiltet med til omklædningsrummene??

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-til-shiba
– Manden, der er i bad, har 'Kilroy was here' skrevet bag sig på hegnet, som en slags graffiti på trævæggen. Der står dog præcis 'Kiljoy was Queer' og 'Roy blev dræbt her', mens det 'officielle' udtryk er 'Kilroy was here'. Hvad Kilroy her præcis mente, har altid været ukendt, syntes at have noget at gøre med soldater i krigstid, som skrev denne tekst overalt og tegnede en mand med en tyk næse, der kiggede over et hegn. Sjov detalje, er det en tilfældighed, at en slags 'Kilroy-mand' også kan ses øverst til højre i dette puslespil?
Kilroy_var_her
Jan van Haasteren laver en fin variation over dette.

puslespil-1000-brikker-jan-van-hurenen-camping-kaos-killroy-var-her

3. Selve campingpladsen med alle dens campingvogne – fine ting
Selve campingpladsen er selvfølgelig fyldt med kameraer og folk, der optager hinanden eller sådan noget og så sender det på et tv. Du kan også se de forskellige hænder komme ud af campingvogne. Det sjove element er et anker, der er fastgjort til 'Round The Bend' campingvognen. Helt øverst til højre i puslespillet finder du en såkaldt 'Tipsy Bar', og nogen vil komme bedugget ud (lidt beruset).
– Nummerpladen på campingvognen, nederst til venstre i puslespillet, den lilla campingvogn. Denne campingvogn har nummerpladen JH. Det kan vel ikke være en tilfældighed, at det må være initialerne på Jan van Haasteren?

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-nummertavle
– 'Round The Bend' står der på en campingvogn. Det betyder noget som folk, der opfører sig skøre eller gør mærkelige ting. Flot navn til en campingvogn.

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-rundt-svinget
– Woodlovers Tree er skrevet på et skilt, der ser ud til at være en slags sexskov, for øverst til venstre famler en dreng og pige efter hinanden, men ikke uden at blive bemærket på denne 'optagelses' campingplads. Du vil også se 'Kærlighedstræet' på et skilt længere henne i puslespillet. På et skilt står 'To the Woods', Lover tree 69. God reference, 69….

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-camping-kaos-kærlighedstræ
– Spejderne med deres telt, hvorpå der står So-Hoo, som selvfølgelig refererer til det kendte og hippe kvarter i New York, som hedder Soho, og hvor man kan shoppe fantastisk.

– En skurk, der er hemmeligt optaget, og på et tv bliver denne skurk set af en campingbeboer. Flot gjort igen. Skurken ved ikke, at han bliver optaget.

puslespil-1000-brikker-jan-van-hastenen-camping-kaos-skurken


Dette puslespil er også dukket op som et Skandinavien-puslespil

Dette puslespil er også dukket op i en såkaldt Skandinavien-variant. Du kan læse, hvad et skandinavisk Jan van Haasteren-puslespil er, og hvilke skandinaviske puslespil, der er fra Jan van Haasteren via:
- Jan van Haasteren Skandinavien puslespil
– Dette puslespil er blevet genudgivet i september 2022, men i den skandinaviske version.
– Se oversigten med alle Jan van Haasteren Skandinavien puslespil


Slående vare - Jean Pion

Som du kan se på dette puslespil, vil du støde på 'Jean Pion'. Vil du se alle de gåder, hvori pseudonymet for Jan van Haasteren optræder, og hvad det egentlig betyder 'Jean Pion'? Tjek denne side ud'Jan van Haasteren og Jean Pion«.
I mit puslespil var denne signatur dog ikke synlig, men det ser ud til at være muligt på andre puslespil fra Camping Chaos, du ser dette meget uklart nederst til højre i puslespillet på kanten af ​​bassinet:
rsz_jean_pawn_on_camping_chaos


Også om Jan van Haasteren Camping Chaos 1000 stk

Det var et sjovt puslespil at lægge, et typisk Jan van hasten-puslespil med de faste / tilbagevendende elementer i. Men bestemt ikke for svært! Jeg startede med at lægge alle brikkerne ud på puslespillet, ikke efter farve, men bare blandet.
puslespil-1000-brikker-jan-van-hurenen-camping-kaos-alt-forklaret-på-puslespil-måtte
Som du kan se, var dette puslespil stadig helt nyt, jeg havde fjernet brikkerne fra plastikposerne. Købte i øvrigt dette 3-i-1 puslespil via Facebook Marketplace for 30 euro. Hvis man ser godt efter, kan de endda se, at stykker fra plastikposen stadig sidder fast. Sparer lægning igen
Det er faktisk fantastisk, at der er en meget stor plakat, som jeg primært begyndte at bruge halvvejs i installationen, fordi stykkerne så er mindre nemme at lægge.
puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-plakaten
Så begyndte jeg at lægge puslespillets kanter, hvilket altid er det nemmeste, men det ser ud til, at sortering efter farve giver en hurtigere lægningstid.
puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-lagde-kanterne
Så startede jeg med poolen, som lagde lettest, i hvert fald poolkanterne:
puslespil-1000-brikker-jan-van-hurenen-camping-kaos-halvvejs-puslespillet
Det der også gik nemt var at lægge alle campingvognenes forruder på campingpladsen, de stykker er nemme at sortere. De to telte (normalt campingtelt og spejderteltet), der står på det, begyndte jeg så at sætte op. Også nogle dele af campingvognene var stadig nemme, men jeg satte forskellige campingvogne uden for puslespillet. Jeg gik også for at samle alle brikkerne fra de forskellige plader, som hænger fra træerne, og som næsten alle kan findes øverst til venstre i puslespillet. Skoven øverst til venstre var den hårdeste for mig, det satte jeg til sidst.
Og endelig var puslespillet færdigt!
puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-puslespil-off-puslemåtte


Jan van Haasteren Camping Chaos 1000 stk - Tilbagevendende elementer

Som du ved kom forskellige elementer i alle Jan van Haasteren puslespil tilbagedog returneres ikke altid et fast antal elementer. Men hajfinnen kommer bestemt altid tilbage. Det er ikke sikkert med de øvrige faste elementer. For eksempel savnede jeg i dette puslespil det faste element 'kattene', men også 'selvportrættet'. Men også 'tænderne' mangler f.eks.


Jan van Haasteren puslespil 'Camping Chaos' - tilbagevendende element 1: Hajfinnen

Ja, det er der bestemt, og hvor kan det ellers findes andet end i poolen? Ikke så svært, men altid rart at se ham igen.

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-hajfinnen


Jan van Haasteren puslespil 'Camping Chaos' - tilbagevendende element 2: Cigaren

Cigaren er også meget almindelig, og igen denne gang. Svært at finde dog! Jeg kunne finde den, se her:

puslespil-1000-brikker-jan-van-hastenen-camping-kaos-cigaren


Jan van Haasteren puslespil 'Camping Chaos' - tilbagevendende element 3: 'Hænderne'

Hænderne, de kommer altid tilbage, og ofte meget. Jeg har lagt et par stykker på en video, men prøv at finde dem alle:

puslespil-1000-brikker-jan-van-hursten-camping-kaos-hænderne


Jan van Haasteren puslespil 'Camping Chaos' - tilbagevendende element 4: Baron van Tast tot Zeveren

Baron van Tast blev igen fundet i dette puslespil, men bestemt ikke let. Først troede jeg, at han ikke var med, men senere så jeg ham alligevel. Det er virkelig godt gemt! Se denne video:

puslespil-1000-brikker-jan-van-hurenen-camping-kaos-baron-fra-touch-til-syv


Hvor stort er puslespillet Jan van Haasteren Camping Chaos 1000 brikker?

Dette puslespil har også dimensioner på 68 (bredde) gange 49 (højde). Jeg lavede puslespillet på en puslespilsmåtte på 1 meter 60 bred og 90 centimeter høj.


Hvor lang tid tager det dig at fuldføre puslespillet Jan van Haasteren Camping Chaos 1000 brikker?

Jeg lavede dette puslespil i april 2020 og lavede det næsten alene, nogle gange hjalp min 11-årige søn. I alt tog det mig 7 timer. Dette puslespil er virkelig nemmere end et 'normalt' Jan van Haasteren-puslespil. Der er lidt færre mindre detaljer i den, så man føler ret hurtigt får lagt det puslespil. Jeg lavede puslespillet spredt over flere dage, tror jeg på omkring en uge. Fordelen er, at det går ret hurtigt, hvilket har en motiverende effekt. Jeg lagde puslespillet på en puslespilsmåtte, men jeg behøvede ikke rulle puslespillet denne gang. Han kunne bare ligge på gulvet i vores stue i en uge. men sådan en puslespilsmåtte giver en følelse af frihed "i tilfælde af...".


Dette puslespil er i 1 eller flere søgebøger

Dette puslespil er i 1 eller flere søgebøger af Jan van Haasteren. Disse er ikke kun sjove søgebøger til at søge efter tilbagevendende elementer, du kan også ideelt set bruge billedet af dette puslespil som en 'ekstra' stor plakat, mens du pusler! Se oversigten med vores 'Jan van Haasteren søgebøger'


Om Jumbo-puslespil

Jumbo_Logo
Jumbo (ikke at forveksle med vores supermarked Jumbo!) laver legetøj, spil og puslespil. Jumbo har for eksempel lavet de meget kendte spil som “Human do not get annoyed” og “Stratego” og “PimPamPet”. Spil, der har eksisteret i generationer og stadig spilles bredt af både unge og gamle. Jumbo har lavet og udviklet legetøj siden omkring 1900. I virksomhedens første år blev der kun importeret legetøj fra andre lande til Holland. Men siden omkring 1930 blev det besluttet også at lave deres eget legetøj, hvor de på det tidspunkt fremstillede trælegetøj, hvilket var meget populært på det tidspunkt. Næsten alt legetøj i de år var lavet af træ. En vigtig spydspids var, at legetøjet fra Jumbo skulle være af meget god kvalitet; den skulle være så stærk som en elefant. En elefant skulle kunne stå på den! Den røde elefant har været kendetegnende for Jumbos spil og puslespil i årevis. Navnet Jumbo og den røde elefant danner tilsammen logoet fra omkring 1935. Jumboelefanten er tegnet af Mr. Möhr. Han arbejdede på et reklamebureau og skrev jævnligt under for Hausemann & Hötte. Möhr fik på et tidspunkt til opgave at designe et smukt nyt elefantlogo til Hausemann & Hötte-legetøj. Logoet har ændret sig lidt siden da. For eksempel er øjet vokset med årene og er faldet lidt mere, hvilket resulterer i en venligere elefant.

Før i tiden blev elefanten ikke kun brugt i farven rød, men i alle mulige farver som blå, gul, sort, hvid og grøn. Alle de farver var hyggelige og legende. For eksempel var der den ene gang en gul elefant på æsken og den anden gang en rød. Det blev som regel set på, hvilken farve der passede bedst til æskens farve. Det var først i slutningen af ​​60'erne, at den røde elefant blev endeligt valgt. Rød er en farve, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed.

Fra 1945 begyndte Jumbo også at fokusere på spil lavet af pap. Jumbo har derfor været en garanti for stærk kvalitet i årevis! Jumbo er en unik hollandsk virksomhed med en rig historie med hovedkontor i Zaandam. Omkring 130 medarbejdere arbejder for Jumbo. Med en omsætning på €75 millioner er Jumbo en mellemstor europæisk spiller inden for legetøj. Jumbo har salgskontorer i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien. De eksporterer til mere end 25 lande rundt om i verden.

I 1980 starter Jumbo produktionen af ​​Jan van Haasteren-puslespil.


Jan van Haasteren 'Camping Chaos' 1000 stk - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
markedsplads dykkere Køb nu
Blokker.nl 20,00 (juli 2021) Køb nu

Jan van Haasteren 'Camping Chaos' 1000 stk - Specifikationer

EAN ukendt
Puslespil nummer 80962
Slags produkt Gåde
Udgivelsesår 2007
Puslespil tema Tegneserie
Antal brikker 1000
adelsmærke CE
Målgruppe Børn og voksne
Brand Jumbo
farve Multi/mange
materiale karton
alder Fra 10 år

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 2 anmeldelser
dør Karst op Puslespil 1000 brikker
Topper

Jeg havde lavet denne før, en af ​​mine første Haasteren-puslespil. Blev færdig med det i går, kan virkelig godt lide det

dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Meget godt!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse. Jeg nød virkelig at lave dette puslespil. Der var flere elementer i den, som jeg ikke forstod, fx 'To Shiba' og flere. Jeg var nødt til at slå det op. Så top puslespil med mange sjove elementer, du bliver ved med at lede!

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Del denne side!