Jan van Haasteren 'Bilens malerforretning' 1000 brikker

John van Haasteren


Del denne side!

Jan van Haasteren 'The Car Paint Shop'

Hvis du leder efter puslespillet 'De Autosprayerij' af Jan van Haasteren, så er det dette puslespil:
puslespil-1000-brikker-jan-van-hurenen-camping-kaos-boksen-1
Jeg lavede i øvrigt dette puslespil i 1000 brikker varianten og derefter fra 3-i-1 æsken. Denne boks indeholdt også gåderne: Camping kaos en Ishockey† Denne 3-i-1 har nummeret 80962.
Dette puslespil fås i mange varianter, nemlig:

  • 500 styk – Jumbo nummer 00961, årgang 2002, kunstner Jan van Haasteren
  • 500 stykker (ny version) – Jumbo nummer 00961 ny version, år 2002, kunstner Jan van Haasteren
  • 500 stykker (med plakat) - Jumbonummer 17281, årgang 2012, kunstner Jan van Haasteren
  • 500 styk – Jumbo nummer 17281, årgang 2012, kunstner Jan van Haasteren
  • 500 stykker – Beverly Enterprises Inc nummer 65163, kunstner Jan van Haasteren
  • 550 styk – Ceaco nummer 2371-2, kunstner Jan van Haasteren
  • 1000 stk - Jumbo Bart Smit nummer 81169C, årgang 2012, kunstner Jan van Haasteren
  • 1000 styk – Holdson nummer 08472, kunstner Jan van Haasteren
    3-i-1 puslespil (med 3 plakater inkluderet) – Jumbo Intertoys nummer 80962, årgang 2007, kunstner Jan van Haasteren

Den sidste variant lavede jeg selv, den på 1000 styk og fra 3-i-1 æsken, med en meget praktisk plakat. Denne plakat er lige så stor som selve puslespillet. Jeg lavede dette puslespil på en puslespilsmåtte, der er 1 meter 60 bred og 90 CM høj.
Puslespillet jeg lavede var i en 3-i-1 boks og har nummeret 80962, lavet i 2007 af kunstneren Jan van Haasteren.


Dette puslespil er i 1 eller flere søgebøger

Dette puslespil er i 1 eller flere søgebøger af Jan van Haasteren. Disse er ikke kun sjove søgebøger til at søge efter tilbagevendende elementer, du kan også ideelt set bruge billedet af dette puslespil som en 'ekstra' stor plakat, mens du pusler! Se oversigten med vores 'Jan van Haasteren søgebøger'


Dette puslespil er også dukket op som et Skandinavien-puslespil

Dette puslespil er også dukket op i en såkaldt Skandinavien-variant. Du kan læse, hvad et skandinavisk Jan van Haasteren-puslespil er, og hvilke skandinaviske puslespil, der er fra Jan van Haasteren via:
- Jan van Haasteren Skandinavien puslespil
– se oversigten med alle Jan van Haasteren Skandinavien puslespil


Hvad møder du, når du har lavet dette Jan van Haasteren puslespil?

På forhånd: der medfølger en meget flot og handy stor plakat, som gør den ideel og hurtig at finde og placere stykker. Nogle gange kan brikker ikke findes på æsken, og det er bestemt en ulempe, hvis du har købt en 3-i-1 æske, som du kan se på billederne, er billederne af puslespillet endnu mindre 🙁
puslespil-1000-brikker-jan-van-haste-paintshop-plakaten
Jeg lavede puslespillet på en puslespilsmåtte, hvis det skulle ryddes op. Det var ikke nødvendigt, men det giver altid en god følelse. Jeg lagde først brikkerne ud over hele puslespilsmåtten, og placerede kanterne i midten.
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Automaleriet-Klar-til-lægge-1

Jeg begyndte at lave kanterne først, det synes jeg er nyttigt. Så laver man altid pæne hurtige trin, hvor jeg af og til gik for at tjekke på kassen, hvor et kantstykke skulle være. Jeg begyndte også at lægge stykker efter farve. Jeg begyndte at lave bilerne på disse puslespil. Der er i alt 10 biler på dette puslespil. Nogle dog for en meget lille del. Alle disse biler er lakeret.
puslespil-1000-brikker-jan-van-rushen-bilen-maler-brikker-sorteret-efter-farve-kanter-lagt

Som du kan se på billedet nedenfor, er det ret hurtigt at lægge bilerne i starten. Fortsætter fint!
puslespil-1000-brikker-jan-van-haste-paintshop-biler-sortér-efter-farve-2

Men herefter bliver det svært, især på grund af alle malerne i dette autolakeringsværksted, fordi de alle går i hvide jakkesæt. Jeg gemte disse stykker til det sidste. I alt 28 medarbejdere arbejder i øjeblikket i dette autolakeringsværksted, hvilket forekommer mig ret meget! Det der nogle gange kan være et tip er at være opmærksom på farven på strømperne. Så skal du kigge på plakaten eller æsken for at se, hvilken sprøjte der har hvilken farve sokker på, og du kan så tage dem på. Også nogle malere har andre ting i lommen, som kan hjælpe med at lægge. For eksempel, hvad de har i deres lommer er en gul klud, eller en børste, sælgeren har en bunke pengesedler i sine hvide frakkelommer eller en pibe.
Jeg syntes, at rørene øverst til højre var svære at lægge, de lignede meget, og jeg gemte det virkelig til sidst.
Desuden er alle malerkrukker og malingen på gulvet også svære, alle de farver er meget almindelige.
Men…..til sidst er det færdigt!
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-puslespil-klar-på-puslespil måtte
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Pusle-klar


Også om Jan van Haasteren De AutoSpuiterij 1000 stk

Faste elementer vender også tilbage i dette Jan van Haasteren-puslespil. Dog ikke standard, vil du se en række faste elementer. Jeg har ledt efter nogle tilbagevendende elementer som jeg har fundet. Derudover er der ofte sjove eller specielle ting, som Jan van Haasteren har tegnet ind. Jeg fandt dog, at antallet af elementer var lidt skuffende. Jeg har set gåder med flere sjove eller uvirkelige ting i dem. Jeg forklarer dem nedenfor.

Jeg kunne godt lide alle de ledninger, du ser i puslespillet, og de gør det stadig svært at pusle, for 'hvilken ledning er hvor?'. Snorene er fra autolakererne.
Se videoen af ​​de ledninger, du kan se.

Et andet fint element er alle de øjne, man ser forskellige steder; øjnene eller øjnene optræder også i næsten alle puslespil af Jan van Haasteren. Hvilken har vi kunnet finde?


Jan van Haasteren De AutoSpuiterij 1000 stk - Tilbagevendende elementer

Nedenfor mine fund med fotos og/eller videoer med de tilbagevendende elementer i Jan van Haasteren-puslespillene.


Jan van Haasteren puslespil 'The AutoSpuiterij' - tilbagevendende element 1: Hajfinnen

Dette element er altid i hvert puslespil. Så igen i dette autolakeringsværksted. Han er ret god og umiddelbart synlig! Se videoen, hvis du også vil se den på puslespillet. Det ser ud til, at der også er et løst øje, der ser hajfinnen; dette øje er fastgjort til en slags jernpind. Du ser også dette øje oftere i Jan van Haasteren-puslespil.

stiksav-1000-stykker-jan-van-hast-the-paintshop-hajens finne


Jan van Haasteren puslespil 'De AutoSpuiterij' - tilbagevendende element 2: Cigaren

En cigar (ofte også cigaretter) indgår næsten altid i JvH-puslespillene. Igen, men denne er sværere at finde. Det er næsten altid på jorden et eller andet sted.

puslespil-1000-brikker-jan-van-haste-paintshop-cigaren


Jan van Haasteren puslespil 'De AutoSpuiterij' - tilbagevendende element 3: 'hænderne'

Hænder er aldrig fraværende og optræder i stort antal og de mærkeligste steder i Jan van Haasteren-puslespillet. Se godt efter, om du kan finde alle hænderne? Der er også mange gemt i dette puslespil. Jeg har et par eksempler på hænderne i den næste video

puslespil-1000-brikker-jan-van-hast-the-autopainting-the-hands


Jan van Haasteren puslespil 'De AutoSpuiterij' - tilbagevendende element 4: De Bril

Glassene vender også næsten altid tilbage, og nogle gange flere glas. Denne er virkelig svær at finde. Vi spillede i hvert fald 1 igen, se videoen:

puslespil-1000-brikker-jan-van-huren-bilen-maler-brillen


Jan van Haasteren puslespil 'De AutoSpuiterij' - tilbagevendende element 5: Alle plastre!

Uundværlige er de utallige plastre i puslespillene, og de mærkeligste steder. Fordi en kat med bind på f.eks? hva'? Vi fangede et par patches i følgende video:

puslespil-1000-brikker-jan-van-hast-the-paintshop-the-patches


Hvor stort er puslespillet Jan van Haasteren De AutoSpuiterij 1000 brikker?

Puslespillet har en størrelse på 68 centimeter (bredde) gange 49 centimeter (højde). Dette er en standardstørrelse for Jan van Haasteren på 1000 stk


Hvor lang tid tager det dig at fuldføre puslespillet Jan van Haasteren De AutoSpuiterij 1000 brikker?

Jeg lavede stiksaven helt selv, og jeg holdt styr på tiden efter jeg havde forklaret og sorteret stykkerne. Forklaring vil sandsynligvis tage yderligere 20 minutter. Jeg gennemførte også puslespillet over flere dage, bare på én gang. Alt i alt brugte jeg omkring 1 timer på dette puslespil. Jeg forventede, at det var nemmere. Sammenlignet med det andet puslespil i denne boks - Camping kaos Jeg fandt ham stadig svær. Jeg forventede, at denne var nemmere end campingkaosset. Alligevel var det nemmere end for eksempel puslespillet 'Het Park', hvilket tog mig omkring 10 timer. Dette puslespil indeholdt lidt mindre detaljerede elementer sammenlignet med puslespillet 'The Park'. Jeg lavede det på en puslespilsmåtte.


Om Jumbo-puslespil

Jumbo_Logo
Jumbo (ikke at forveksle med vores supermarked Jumbo!) laver legetøj, spil og puslespil. Jumbo har for eksempel lavet de meget kendte spil som “Human do not get annoyed” og “Stratego” og “PimPamPet”. Spil, der har eksisteret i generationer og stadig spilles bredt af både unge og gamle. Jumbo har lavet og udviklet legetøj siden omkring 1900. I virksomhedens første år blev der kun importeret legetøj fra andre lande til Holland. Men siden omkring 1930 blev det besluttet også at lave deres eget legetøj, hvor de på det tidspunkt fremstillede trælegetøj, hvilket var meget populært på det tidspunkt. Næsten alt legetøj i de år var lavet af træ. En vigtig spydspids var, at legetøjet fra Jumbo skulle være af meget god kvalitet; den skulle være så stærk som en elefant. En elefant skulle kunne stå på den! Den røde elefant har været kendetegnende for Jumbos spil og puslespil i årevis. Navnet Jumbo og den røde elefant danner tilsammen logoet fra omkring 1935. Jumboelefanten er tegnet af Mr. Möhr. Han arbejdede på et reklamebureau og skrev jævnligt under for Hausemann & Hötte. Möhr fik på et tidspunkt til opgave at designe et smukt nyt elefantlogo til Hausemann & Hötte-legetøj. Logoet har ændret sig lidt siden da. For eksempel er øjet vokset med årene og er faldet lidt mere, hvilket resulterer i en venligere elefant.

Før i tiden blev elefanten ikke kun brugt i farven rød, men i alle mulige farver som blå, gul, sort, hvid og grøn. Alle de farver var hyggelige og legende. For eksempel var der den ene gang en gul elefant på æsken og den anden gang en rød. Det blev som regel set på, hvilken farve der passede bedst til æskens farve. Det var først i slutningen af ​​60'erne, at den røde elefant blev endeligt valgt. Rød er en farve, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed.

Fra 1945 begyndte Jumbo også at fokusere på spil lavet af pap. Jumbo har derfor været en garanti for stærk kvalitet i årevis! Jumbo er en unik hollandsk virksomhed med en rig historie med hovedkontor i Zaandam. Omkring 130 medarbejdere arbejder for Jumbo. Med en omsætning på €75 millioner er Jumbo en mellemstor europæisk spiller inden for legetøj. Jumbo har salgskontorer i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien. De eksporterer til mere end 25 lande rundt om i verden.

I 1980 starter Jumbo produktionen af ​​Jan van Haasteren-puslespil.Jan van Haasteren 'De Autoschilderij' 1000 styk - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
markedsplads 10,00 Køb nu

Jan van Haasteren 'De Autoschilderij' 1000 styk - Specifikationer

EAN ukendt
Puslespil nummer 80962
Slags produkt Gåde
Udgivelsesår 2007
Puslespil tema Tegneserie
Antal brikker 1000
adelsmærke CE
Målgruppe Børn og voksne
Brand Jumbo
farve Multi/mange
materiale karton
alder Fra 10 år

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Ganske okay

Jeg skrev artiklen ovenfor. Jeg syntes, puslespillet var helt ok, men det var ikke særlig specielt. Der er nogle fine og sjove elementer i det. Men ikke så meget, som du ville håbe med Jan van Haasteren. Det andet puslespil i denne boks, Camping Chaos, var meget sjovere og mere spændende. Men alt i alt havde vi et par sjove puslespiltimer! Så stadig pæne 4 stjerner ud af 5

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Del denne side!