Jan van Haasteren 'Eurovision Song Contest' 1000 brikker

John van Haasteren


Del denne side!

Jan van Haasteren 'Eurovision Song Contest' 1000 brikker

Jeg har for nylig lavet dette puslespil. Det er puslespillet 'Eurovision Song Contest' (Eurovision Contest) - dette er nummer 20025. Dette puslespil er kun tilgængeligt i varianten med 1000 brikker. Det er dette puslespil:
puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-puslespil-af-600-444

Dette puslespil ville blive brugt til det hollandske nationale mesterskabs puslespil, der ville blive afholdt den 6. april 2020, men på grund af Corona blev dette aflyst. Det hollandske nationale mesterskabs puslespil er efterfølgende blevet flyttet til 6. september 2020, men det er også blevet flyttet igen på grund af Corona og 1,5 meter væk. Det næste NK-puslespil vil nu finde sted den 11. april 2021.

Dette puslespil dukkede op i april 2020, for i 2020 ville Holland være værtsland for at organisere Eurovision Song Contest. Duncan Laurence vandt Eurovision Song Contest i 2019! Inden Duncan Laurence havde Holland vundet Eurovision Song Contest 4 gange før. Han blev vinderen med sit tophit 'Arcade'. Eurovision Song Contest skulle finde sted den 12., 14. og 16. maj 2020 i Rotterdam med lokationen 'Ahoy Rotterdam'. Den 18. marts 2020 blev festivalen aflyst på grund af COVID-19 eller på grund af den verdensomspændende Corona-epidemi. Aldrig før er en Eurovision Song Contest blevet aflyst. Temaet bestemt af Rotterdam var 'Åbn op'.

Hvornår finder Eurovision Song Contest sted i Holland – Rotterdam?

Det vil nu finde sted den 18., 20. og 22. maj 2021 i Rotterdam. Den første semifinale finder sted tirsdag den 18. maj, den anden semifinale torsdag den 20. maj og finalen lørdag den 22. maj. Holland har automatisk kvalificeret sig til finalen på grund af Duncan Laurences sejr i 2019. Spanien, Frankrig, Tyskland, Storbritannien og Italien er også allerede i finalen. Jeangu Macrooy blev udsendt for Holland, det var han for 2020 og det er han også for 2021. Han må dog ikke fremføre sin sang 'Grow' igen. Til dette skal han spille en ny sang. Så længe det scorer bedre end sangen på Jan van Haasterens puslespil, for dér stikker publikum af ved opførelsen af ​​et slags lejlighedsband.


Hvad møder du, når du har lavet dette Jan van Haasteren puslespil?

Jeg lavede dette puslespil på en puslespilsmåtte på 1 meter 60 bred og 90 centimeter høj. Det finder jeg nyttigt, fordi jeg jævnligt skal flytte puslespillet igen.
Efter at jeg havde rullet dette puslespil op i en puslespilsmåtte, begyndte jeg at rulle det ud igen efter et par dage:

Man kan se, at nogle brikker ikke bliver pæne ved udrulning, men alt i alt er det ikke så slemt, man skal lægge dem godt igen 🙂

Jeg bliver sjældent færdig på et par dage. Jeg vil starte med at forklare alle dele:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-puslespil-brikker-forklaret-og-boks

Så lægger jeg kanterne af puslespillet. Som du kan se på billedet nedenfor, mangler der stadig 2 stykker nær kanten. Jeg køber næsten altid puslespillene brugt via internettet, men så risikerer man altid, at et puslespil ikke er færdigt, selvom jeg altid spørger sælgeren. Jeg ledte stadig efter de to manglende kantstykker, men jeg valgte at lade være. Du vil sandsynligvis finde dem senere blandt de andre stykker (hvilket faktisk var tilfældet!). Jeg startede med at samle de regnbuefarvede stykker, som var ret nemme og hurtigt lagt. Jeg fandt også hurtigt scenens stykker, de er alle ens:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-efter-kl.

Jeg begyndte så at samle stykker efter farve. Anyway, sangerne samlede stykker. Svært, fordi den sanger (såvel som blæksprutten!) kommer tilbage to gange. Hvilke brikker hører til hvor?? Som du kan se, havde jeg allerede samlet bogstaverne med 'Eurosong Contest'. Dette var nogenlunde resultatet for mig efter 2 timers forvirring:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-20-pct-efter-2-kl.

Loftstykkerne var ret overskuelige, det virkede i starten ret umuligt, men man kan se hvilken vej bjælkerne 'går', og så går det ret hurtigt. En dejlig kat ovenpå gør den nogle gange nem at lægge. Jeg fandt blækspruttestykkerne meget vanskelige, som dukkede op to gange:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-30-pct-off

Så begyndte jeg at fokusere på publikum i bunden af ​​puslespillet, det skal gøres. Ret svært må jeg sige, og jeg havde udskudt det lidt, alle de stykker af alle de mennesker. Men også her primært sorteret efter farve og for eksempel startede jeg med folk i publikum med en gul skjorte eller sweater:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-60-pct-nu lagt på toppen og travlt med publikum nedenfor

Og gjorde endelig et godt løb med at lægge publikum! Nu var næsten kun de grå områder og de hvide røgskyer tilbage. Det sværeste.
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-80-pct-off

Samlede de grå stykker og gemte alle de virkelig hvide stykker til sidst. Du kan stadig genkende eller se noget på de grå stykker, så det er tydeligere, hvor du 'skal' sætte det:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-Næsten-færdig

Og ja, så havde jeg stadig de der hvide røgskyer. Min 9-årige datter hjalp mig lidt, det kunne hun godt lide. Dette var virkelig trial-and-error, men at være sammen med to mennesker gør bestemt en forskel. Slutresultatet er et puslespil, der er færdigt. Ja!
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-puslespil-off

Og endnu et billede af de puslespil, der er færdige på min puslespilsmåtte, med kassen inkluderet:
Puslespil-1000-brikker-Jan-van-Haasteren-Eurovision-Sangfestival-puslespil-ud-af-boksen


Også om JvH's puslespil 'Eurovision Song Contest'

Dette Jan van Haasteren-puslespil virker lidt kedeligt, men hvis man sætter det sammen er det virkelig sjovt. Dels fordi det er gjort så passende til 'vores' Eurovision Song Contest, at jeg kommer/har været i Holland. Dette er dog anderledes end en normal Eurovision Song Contest. Det er nu lidt rod eller kaos, som man ofte ser hos JvH. Det er en meget speciel optræden af ​​et band, sammensat af: politi, skurk, krabbe, Sinterklaas, kammerat Sinterklaas, en trommende blæksprutte, en sanger og en meget lille mand. Men musikken, de laver, må være forfærdelig, for man ser mængden løbe virkelig hurtigt væk. De vil hjem hurtigst muligt! Der er alverdens snavs på scenen, som måske allerede er lagt eller kastet op. Og en sav vil save sangeren væk.....

Nederst til venstre er der en mand, der 'bare' skriver på sin computer, hvad ville hans rolle være i Eurovision Song Contest?? Ydermere er juryen en gammel mand, der er blevet fuldstændig væltet af publikum.

Jeg er nysgerrig og håber, at vores hollandske bidrag går bedre end på dette puslespil!

Puslespillet var sjovt at lave, og jeg lavede en generel video med de forskellige sjove elementer, som du kan finde på dette puslespil:


Jan van Haasteren 'Eurovision Song Contest' 1000 stykker - Tilbagevendende elementer

Det gode ved dette puslespil er, at der efter puslespil stadig er en slags søgepuslespil. Du leder efter faste tilbagevendende elementer af Jan van Haasteren. Kan du finde dem alle sammen, eller er de der bare ikke?? Krabben, tænderne, hajfinnen, skattemyndigheden, pilene, hænderne, øjnene osv. osv. Der er mange i dette puslespil, og jeg har lavet videoer og billeder af dem nedenfor. Prøv selv at lede efter dem, før du ser dem nedenfor.


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 1: Baron van Tast tot Zeveren

Baron van Tast tot Zeveren er en gammel tegneseriefigur, som Jan van Haasteren plejede at tegne. Han optræder stadig ret jævnligt i sine puslespil. Ikke let at finde, genkendelig på hans blå jakke, sorte slips og sorte bukser, sorte bowlerhat og bakkenbarter.

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-baron-fra-touch-til-syv


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 2: De Bril

Glassene er ofte meget svære at finde, fordi de er ret små. Jeg var i stand til at finde brillerne 3x på dette puslespil. Leder du efter noget?

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-brillerne


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 3: Cigaren

Cigaren er også meget svær at finde og vender næsten altid tilbage på JvH-puslespillene. Jeg var i stand til at finde cigaren 3x (!).

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sang-festivalen-cigaren


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 4: De Zaag

Saven er på næsten alle puslespil, inklusive denne. Han saver ofte de mærkeligste steder og gennem de mærkeligste materialer. Det ser ud til, at saven kommer til at save sangeren og sangerne 'borte' her:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sang-festival-the-saw


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 5: De tre huller

Du kan se de 3 kighuller på næsten alle Jan van Haasteren-puslespil. Se her:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-de-3-huller


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 6: De Haaienvin

Hajfinnen er Jvhs kendetegn, man ser den altid. Har kun set 1 hajfinne. Finnen går ofte også igennem de mærkeligste elementer:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sang-festival-de-shaaienfin


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 7: Hænder

Hænder du altid ser og dukker ofte op og på de mærkeligste steder. Vi fandt nogle flere:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sang-festival-hænderne


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 8: Het Gebit

Man ser næsten altid tænderne med den tilhørende tandpasta. Men: meget svært at finde, nogle gange tror du, at det ikke er på puslespillet, men det er der igen:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sang-festival-tænderne


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 9: Blæksprutte

The Squid deltager i opførelsen af ​​denne Eurovision Song Contest. Og han ser ud til at have det fantastisk, bortset fra at mængden løber væk:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-blæksprutte


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 10: Jan van Haasteren selv

Det er bedst, hvis du kan finde selveste Jan van Haasteren på puslespillet. Hvis du ikke ved præcis, hvordan den ser ud, så tag et kig på kassen. Så genkender du ham, men at finde det er ofte meget svært!

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-jan-van-haasteren-selv


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 11: Jane-klistermærker

Jane optræder ofte som et navn på de gule klistermærker. Spørgsmålet er dog, hvor ofte du kan finde disse. Jeg kunne finde 5 af dem:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-jane-klistermærker-1

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-jane-klistermærker-2


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 12: Krab

Krab er også ofte til stede og hygger sig til bandets musik, i modsætning til det løbske publikum:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-krab


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 13: Periscoop

Periskopet er næsten altid til stede, selv nu, ofte omgivet af vand, fordi dette faktisk er en genstand fra en ubåd:


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 14: Plasters

Plastrene, sikkert, og ofte og meget. Men hvor mange patches har vi kunnet finde? Otte ikke mindre!

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-patches


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 15: Kat eller kat

Man ser næsten altid en kat eller en kat på jagt efter en mus eller en fugl. Vi ser ham også i dette puslespil:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-kat-eller-kat


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 16: Politiet og skurken

Politiet og skurken er også faste tilbagevendende elementer, ofte leder politiet efter skurken, og skurken er meget tæt på, mere eller mindre forklædt. Men hvad nu? Politi og skurk deltager bare i bandets optræden i Eurovision Song Contest!

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-politi-og-skurk


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 17: Sinterklaas

Sinterklaas optræder altid i et Jan van Haasteren-puslespil. Ofte med sin lidt farvede kammerat. Sinterklaas deltager også glad i forestillingen og jager derved også publikum væk:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-sinterklaas


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 18: Ghost

Spøgelse er der ofte altid, og nogle gange er der flere spøgelser (2 eller 3). Normalt ser de lidt ængstelige ud. Det er bestemt ikke tilfældet i dette tilfælde, vi ser et bredt smilende spøgelse!

puslespil-1000-brikker-jan-van-hastenen-eurovision-sangkonkurrence-spøgelse


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 19: Superslak

Vi ser ofte Supersnegl, han kaldes Superslak, fordi han ofte går meget stærkt på JvH's puslespil. Supersnegl 'flyver' her over et af tribunernes fjernlys:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-supersnegl


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 20: Skattemedarbejder

Man ser ikke skattemyndigheden – eller 'Skatteinspektøren' særlig ofte, men dukker bestemt nogle gange op i gåder. Skal han virkelig deltage i alle de begivenheder? Er han det rigtige sted? På hans dokumentmappe står der med meget små ord 'Skattemedarbejder':

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-skatte-officielle


Jan van Haasteren puslespil 'Eurovision Song Contest' - tilbagevendende element 21: Oogjes

Du ser ofte luskede øjne og dukker op mange steder, ofte flere, vi kunne finde dem, men der var ikke mange:

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-eurovision-sangkonkurrence-øjne


Hvor stort er puslespillet Jan van Haasteren 'Eurovision Song Contest' 1000 brikker?

Dette puslespil har også dimensioner på 68 (bredde) gange 49 (højde). Jeg lavede puslespillet på en puslespilsmåtte på 1 meter 60 bred og 90 centimeter høj.


Hvor lang tid vil det tage dig at fuldføre dette puslespil på 1000 brikker?

Jeg lavede dette puslespil i ro og mag, men det var ikke nemt. Det virker stadig nemt, men der er et par symmetriske (scenebjælkerne i rødt både til venstre og højre i puslespillet) eller nøjagtig de samme tilbagevendende elementer (blæksprutten og sangeren på scenen og på skærmene over scenen). Det gør puslespillet svært og tager mere tid. Ydermere hjalp min datter på 9 år lidt til sidst i puslespillet, hvilket var rart, for som det sidste skulle jeg lægge de hvide brikker med røg. Det var virkelig meget svært. Så skulle vi virkelig begynde at lægge på formen på puslespilsbrikkerne. Eller prøv trial and error pr stk. Hjælp er altid velkommen. Jeg har brugt min tid på dette puslespil som følger:

  • Forklaring af puslespilsbrikkerne på puslespilsmåtten: 25 minutter
  • Sammensætning af puslespillets kanter: 30 minutter
  • Resten af ​​puslespillet lægges: 5 timer
  • Samlet tid udført på puslespillet: små 6 timer

Det er lidt hurtigere end gennemsnittet, normalt tager det mig omkring 8 timer at fuldføre et Jvh-puslespil.


Om Jumbo-puslespil

Jumbo_Logo
Jumbo (ikke at forveksle med vores supermarked Jumbo!) laver legetøj, spil og puslespil. Jumbo har for eksempel lavet de meget kendte spil som “Human do not get annoyed” og “Stratego” og “PimPamPet”. Spil, der har eksisteret i generationer og stadig spilles bredt af både unge og gamle. Jumbo har lavet og udviklet legetøj siden omkring 1900. I virksomhedens første år blev der kun importeret legetøj fra andre lande til Holland. Men siden omkring 1930 blev det besluttet også at lave deres eget legetøj, hvor de på det tidspunkt fremstillede trælegetøj, hvilket var meget populært på det tidspunkt. Næsten alt legetøj i de år var lavet af træ. En vigtig spydspids var, at legetøjet fra Jumbo skulle være af meget god kvalitet; den skulle være så stærk som en elefant. En elefant skulle kunne stå på den! Den røde elefant har været kendetegnende for Jumbos spil og puslespil i årevis. Navnet Jumbo og den røde elefant danner tilsammen logoet fra omkring 1935. Jumboelefanten er tegnet af Mr. Möhr. Han arbejdede på et reklamebureau og skrev jævnligt under for Hausemann & Hötte. Möhr fik på et tidspunkt til opgave at designe et smukt nyt elefantlogo til Hausemann & Hötte-legetøj. Logoet har ændret sig lidt siden da. For eksempel er øjet vokset med årene og er faldet lidt mere, hvilket resulterer i en venligere elefant.

Før i tiden blev elefanten ikke kun brugt i farven rød, men i alle mulige farver som blå, gul, sort, hvid og grøn. Alle de farver var hyggelige og legende. For eksempel var der den ene gang en gul elefant på æsken og den anden gang en rød. Det blev som regel set på, hvilken farve der passede bedst til æskens farve. Det var først i slutningen af ​​60'erne, at den røde elefant blev endeligt valgt. Rød er en farve, der skiller sig ud og tiltrækker opmærksomhed.

Fra 1945 begyndte Jumbo også at fokusere på spil lavet af pap. Jumbo har derfor været en garanti for stærk kvalitet i årevis! Jumbo er en unik hollandsk virksomhed med en rig historie med hovedkontor i Zaandam. Omkring 130 medarbejdere arbejder for Jumbo. Med en omsætning på €75 millioner er Jumbo en mellemstor europæisk spiller inden for legetøj. Jumbo har salgskontorer i Holland, Belgien, Tyskland og Storbritannien. De eksporterer til mere end 25 lande rundt om i verden.

I 1980 starter Jumbo produktionen af ​​Jan van Haasteren-puslespil.


Jan van Haasteren 'Eurovision Song Contest' 1000 stykker - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Intertoys.nl 19,99 (september 2020) Køb nu
Jvh-puzzles.nl 16,00 (september 2020) Køb nu
Blokker.nl 21,95 (september 2020) Køb nu
Popshopcorry.nl 17,95 (september 2020) Køb nu
Bol.com 21,95 (september 2020) Køb nu
Cheaplegpuzzels.nl 16,95 (september 2020) Køb nu
Puzzlestore.nl 17,95 (september 2020) Køb nu
Jigsaw Puzzles.nl 17,95 (september 2020) Køb nu
Kooplokaaldoetinchem.nl 17,94 (september 2020) Køb nu
Koopinoldenzaal.nl 16,99 (september 2020) Køb nu
T-toysdirksland.nl 14,99 (september 2020) Køb nu
Calendarshop.nl 17,99 (september 2020) Køb nu
toys2000.be 15,99 (september 2020) Køb nu
Winschoten24.nl 18,99 (september 2020) Køb nu
junotoys.nl 18,99 (september 2020) Køb nu

Jan van Haasteren 'Eurovision Song Contest' 1000 styk - Specifikationer

EAN 8710126200254
Puslespil nummer 20025
Slags produkt Gåde
Puslespil tema Tegneserie
Antal brikker 1000
adelsmærke CE
Målgruppe Børn og voksne
Puslespil type puslespil
Brand Jumbo
Farve diverse
materiale karton
alder Fra 10 år

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Pæn!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse. Jeg nød at lave Eurovision Song Contest-puslespillet. Det er en rigtig Jan van Haasteren! Masser af tilbagevendende elementer, og derfor et rigtigt søgepuslespil. OG også svært at lave, fordi forskellige ting kommer tilbage i spejlbillede eller det samme igen. Så også noget af et puslespil. Så maksimal score!

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Disse puslespil har allerede lavet dette puslespil

  • 28 oktober 2021
    -
    Nelis Heyden - Minder mig om Heintje Davids

Del denne side!