John van Haasteren

Hvem er Jan van Haasteren?
Jan van Haasteren er den nuværende illustrator af Jan van Haasteren-gåderne, som udgives af Jumbo. Jan blev født i Schiedam, den 24. februar 1936. Han er blandt andet kendt for Baron van Tast og Tinus Trotyl. Han er (sammen med 3 andre kunstnere) en del af Jan van Haasteren studie.

For at få endnu flere oplysninger om Jan van Haasteren, hvem han var, og hvad han lavede, har jeg medtaget følgende tekst i kursiv fra Wikipedia kopieret:
Livscyklus
Van Haasteren voksede op i Schiedam, hvor han lærte at blive husmaler på Håndværkerskolen. Herefter gik han til Academy of Visual Arts i Rotterdam, hvor han fulgte Publicity & Advertising-kurset efter råd fra sin far. Efter sin uddannelse arbejdede han som assistent for Loek van Delden på tegneserien Smidje Verholen. Fra 1962 til 1966 arbejdede han i Toonder Studios, først i tegneserieafdelingen. Fra 1963 arbejdede han som tegneserietegner hovedsageligt på tegneserierne Kappie, Tom Poes og Hiawatha. I 1966 flyttede van Haasteren for en kort tid til Joop Geesinks studier, hvor han arbejdede på serien Rick de Kikker. Herefter arbejdede han som freelancer for blandt andet Toonder. Fra da af var hans eget arbejde dog i forgrunden. Med manuskriptforfatter Patty Klein, som han ofte ville samarbejde med, lavede han striben Bartje en Opa. Samarbejdet blev videreført med blandt andre Sjaak og Oom George for KRO Studio og Erik en Opa, en ny version af Bartje og Opa, der udkom i Jippo fra 1975.

Tegneserier
Fra 1972 tegnede han Baron van Tast for Pep, med manuskripter af Renée van Utteren, Lo Hartog van Banda, Frits van der Heide og Patty Klein. Gag-striben Voortvluchtig dukkede også op i Pep. I Anders And optrådte Ketelbinkie, skrevet af Wim Meuldijk og Ome Arie. Fra 1974 tegnede han efter et manuskript af Philip Sohier Tinus Trotyl-striben for Sjors, som blev videreført i Eppo fra 1975, hvortil han også tegnede De Stuntels sammen med Toon van Driel. I Eppo To Be Continued udgav han tegneserien Brian en de brainbox, skrevet af David Ireland. Han udgav også mange separate tegneserier i De Vrije Balloen ved at bruge pseudonymerne Harold Hurry og Jean Pion, blandt andre. Han har tegnet en lang række puslespil for spilproducenten Jumbo.

puslespil
I de senere år har Van Haasteren sammen med Rob Derks og Dick Heins hovedsageligt fokuseret på de store Jumbo-puslespil, som der sker alverdens ting på. Lidt af et puslespil leder straks efter hajfinnen, kunstnerens varemærke.

Priser
I 2006 blev Jan van Haasteren tildelt Bulletje en Boonestaak-skalaen af ​​Het Stripschap. Den 26. april 2013 blev han udnævnt til Ridder i Orange-Nassau-ordenen.

Også mange nyttige links på denne hjemmeside om Jan van Haasteren:

Nedenfor er en oversigt over alle biografiske data om Jan van Haasteren

Vare Wat
navn John van Haasteren
appel tegneserietegner
Nuværende bopæl Bergen
Bor i provinsen Nord-Holland
Bor på landet Holland
Fødselsdato 24 februar 1936
Født i Schiedam
Har som barn - 1 (datter) Saskia van Haasteren
Har som barn - 2 (datter) Petra van Haasteren
køn mand
Pris Ridder i Orange Nassaus orden
Kollega hos Studio van Haasteren Robert Derks
Kollega hos Studio van Haasteren Dick Heins
familie navn fra Haasteren
Er en del af Jan van Haasteren studie
Laver gåder til JUMBO

Læs mere
Læs mindre

tegner

år

  • mere mindre

kombinationsboks

emnet

Søg bog

  • mere mindre

Type puslespil

Skandinavien

jubilæum

samling

lotteri udgave

3 i 1 puslespil Jan van Haasteren - 80110

500-750-1000_aan_de_lopende_band___verenigd_europa___some_like_it_hot_uitgave_intertoys--600-444-80110

Jan van Haasteren 80110

Nummeret 80110 i Jan van Haasteren -puslespillet er a 3 i 1 puslespil† Denne boks indeholder puslespillene: 'Aan de Lopende Band' (500 stykker), 'United Europe' (750 stykker), 'Some like it Hot' (1000 stykker). Den er udgivet af Intertoys. kunstner er John van Haasteren af alle tre gåder.

Æsken med nummer 80110

Udgivelsesår er 2003. Disse tre puslespil er tegnet af Jan van Haasteren selv. Jan van Haasteren er – foruden to andre tegnere – en del af Jan van Haasteren studie.
500-750-1000_aan_de_lopende_band___verenigd_europa___some_like_it_hot_uitgave_intertoys--600-444-80110

Foto af puslespillet 'På samlebånd'

jan-van-huren-on-the-assembly-belt-puzzle-1000-pieces-600-444

Foto af puslespillet 'United Europe'

puslespil-1000-brikker-jan-van-haasteren-united-europe-600-444

Foto af puslespillet 'Some like it Hot'

jan-van-hasten-some-like-it-hot-600-444

Kend mere til nummer 80110

Jeg har skrevet en omfattende anmeldelse om disse 3 puslespil, som jeg har lavet. Du kan også se på hver side, i hvilken netbutik du kan købe puslespillene billigst (altid handy!). På disse sider kan du se, hvordan jeg har lagt disse gåder, og jeg har også tilføjet forklaringer og videoer:
- Konstant
- Forenede Europa
- Nogle kan lide det varmt

tjek detaljer

Del denne side!