Puslespil ramme 68 × 49 Hjemmedekoration Let - Hvid - Plast

Del denne side!

Puslespil ramme 68x49 Boligdekoration Nem Hvid Plast - Udpakning

Jeg bestilte denne puslespilsliste fra Homedecoration i september 2021 på Bol.com for 30,85 euro. Jeg ville se, om et puslespil på 1000 brikker (størrelse 68×49 centimeter) ville passe ind i en 68×49 puslespilsramme. Man vil sige, at det skal passe, og det passer også 🙂 Men du kan også tænke dig en pusleliste på 50 × 70 centimeter. Jeg har lavet en særlig side til dette: vælger du et puslespil på 1000 brikker af 68×49 til en puslespilsliste på 68×49 eller til en puslespilsliste på 50×70 centimeter?


Hvordan ser fronten af ​​Homedecoration Easy White puslespilsrammen 68x49 ud?

Dette er billedet af forsiden af ​​68×49 puslespilsrammen:
Puslestel 68x49 Homedecoration Easy White Plastic Front
Under den hårde plastikplade (ingen glas) er følgesedlen fra bol.com. Der er også en slags instruktionspapir under den hårde plastikplade:

Hvad står der på papiret?
– Fjern venligst beskyttelsesfilmen fra begge sider af kunstglasset
– For at åbne rammen skal du skubbe enden af ​​forbindelseshjørnet 5 mm op og derefter skubbe hjørnet ud.
– Den indeholder også en QR-kode med teksten 'Scan mig for video'. Jeg troede, det ville være en nyttig instruktionsvideo, men det er denne video, der viser dig:

Først troede jeg, at det stadig var reklamen på Youtube, men det er virkelig videoen, der hører med. Jeg syntes det var lidt mærkeligt, for det hjælper mig ikke så meget. Den er også på engelsk, og det er ikke en Homedecoration-film. Jeg tænkte lidt på at lave en video selv, ligesom jeg gør på denne hjemmeside 🙂


Hvordan ser bagsiden af ​​Homedecoration Easy White puslespillet 68x49 ud?

Dette er bagsiden af ​​puslespillet:
Puslespil 68x49 Homedecoration Easy White Plastic Back
– Som du kan se, kan du hænge dette puslespil både vandret og lodret. Der er to monteringskroge.
– Du kan også se plastikken i hjørnerne, som du kan bruge til at åbne puslespilsrammen, hvor du kan se, hvordan du gør det i en anden video.


Løsning af puslespilslisten fra Homedecoration

Som du kan se i manualen står der:
"For at åbne rammen skal du skubbe enden af ​​forbindelseshjørnet op 5 mm og derefter skubbe hjørnet ud"† Jeg fandt det ret kompliceret og kunne ikke finde ud af det med det samme. Måtte prøve dette et par gange først.
Puslespil 68×49 Homedecoration Easy – Hvid – Plast – Manual
På dette billede kan du se hvilke genstande der er tale om, du skal flytte enden af ​​1 af de sorte plastik 'kroge' lidt opad og derefter trykke.
Puslestel 68×49 Boligindretning Nem – Hvid – Plast – Afmontering af rammen
Hvis du ser videoen, er jeg sikker på, at den er tydelig for dig. Virkelig nem at tage af og på igen. Men jeg skulle prøve et par gange først (hvilket jeg ikke viser i videoen):


Fjernelse af plastikbeskyttelsesfilmen fra puslespillets ramme

Hvad manualen også siger er:
"Fjern venligst beskyttelsesfilmen fra begge sider af kunstglasset"† Dog: Jeg er næsten 100% sikker på, at dette kun skal gøres på 1 side, nemlig den side, hvor man meget nemt kan se folien og også nemt fjerne den. Jeg gik også for at fjerne folien fra den anden side, men det er meget sværere OG kunstglasset bliver så virkelig mat. Så: fjern kun 1 side af folien (i det mindste med denne puslespilliste!):
Puslespil 68×49 Homedecoration Easy – Hvid – Plast – Manual
Og hele videoen hvor du kan se hvad jeg lavede:

Du kan se resultatet, hvordan det blev. Det er ikke godt at fjerne to sider af folien; ellers bliver plastikglaspladen meget mat:


Hvad er materialet og kvaliteten af ​​plastikpladen til Homedecoration Easy White puslespilsrammen 68x49?

Plastpladen i puslespillet er fleksibel. Det er bestemt ikke glas. Og derfor ikke super gennemsigtig, men ok kvalitet. Jeg har set mere gennemsigtigt plastik. Intet andet at bemærke.


Hvad er specielt ved denne puslespilsliste?

Ikke så meget i sigte, det er en puslespilsliste som mange andre. Men: denne puslespilsliste er en af ​​de få, der findes i størrelserne 1×68 centimeter. Det er nøjagtig samme størrelse som mange 1000 brikker puslespil† Næsten alle andre puslespilslister er i formatet 50×70. Hvilken størrelse du vælger afhænger af dine egne ønsker. Men jeg skrev et slags råd til dig: Skal jeg vælge en puslespilramme på 68×49 eller på 70×50 for et puslespil på 1000 brikker?


Hvad er de faktiske mål på Homedecoration Easy White puslespilsrammen 68x49?

De faktiske dimensioner af Hoemdecoration puslespilsrammen er 50 centimeter høj x 69 centimeter bred. Det inkluderer grænsen. Kanten er 1 centimeter bred hele vejen igennem. Så hvad står du tilbage med på begge sider, hvis du ikke inkluderer kanterne:
– bredde: 69 centimeter – 1 centimeter – 1 centimeter = 67 centimeter
– højde: 50 centimeter – 1 centimeter – 1 centimeter = 48 centimeter
Så hvis du har et puslespil på 1000 brikker, der er 68 centimeter bredt og 49 centimeter højt, vil du se, at der mangler 0,5 centimeter på alle sider af dit puslespil (Forklaring: puslespillet er 67 bredt, puslespilslisten er 68 centimeter bredt. i alt 1 centimeter tilbage. Dividering med 2 betyder, at 0,5 centimeter af dit puslespil vil være under rammen på begge sider). Husk det. Viser puslespillets dimensioner igen og bredden af ​​kanterne:
Puslespil 68×49 Homedecoration Easy – Hvid – Plast – Front


Kommer Homedecoration Easy White puslespilrammen 68x49 med passe-partout?

Måske ikke kendt for alle, en passe-partout er en grænse. Mål lavet af hårdt karton, som er placeret i puslespillets ramme og som kan placeres rundt om eller over puslespillet. Eller hvis puslespillet er for lille til puslespillet, kan du for eksempel bruge passepartouten som 'hvid baggrund'. I sidstnævnte tilfælde vil du for eksempel ikke se den hårde brune papbagside på Homedecoration puslespilslisten.


Indramning af puslespillet uden lim

Fordelen ved denne puslespilsliste er, at den er præcis 68 × 49 centimeter. Den størrelse er næsten ikke-eksisterende. Ulempen er, at man 'skubber' den hårde papplade og plastikskærm et sted hen i puslespillet. Som et resultat: Hvis du også lægger et puslespil mellem den hårde papplade og plastikskærmen, så: Du kan IKKE længere glide det hele ind i puslespillet. Så er den for tyk. Det er en skuffelse. Så hvis du vil indramme et puslespil på denne liste, er den eneste mulighed at indramme dit puslespil UDEN plastikskærmen. Dette er muligt, og du kan også hænge det op (se min video nedenfor, hvor jeg gør det), men puslespillet er så løsnet i rammen og også uden skærm over det. Jeg har ingen erfaring med, om dit puslespil nogensinde falder fra hinanden. Mit råd til dette er så: vil lime dit puslespil med puslespil lim, og derefter hænge det i denne liste† Så som du kan se i videoen nedenfor, udelader jeg plastikskærmen. Ydermere er det meget vigtigt nemt at skubbe puslespillet på pappladen, at du har en puslespilsmåtte (eller andet!), som du nemt kan skubbe dit puslespil på. En Qualico puslespil måtte fra mit eksempel fungerer fint, en grøn filt puslespil måtte kommer bestemt ikke til at virke (ikke?).
Det er også vigtigt, at du er meget opmærksom på ikke at knække puslespilsbrikkerne, for puslespillet sidder stramt i rammen. Bedre: det passer ind, men nogle gange bøjer rammen lidt. Så vær opmærksom! Som du kan se, lykkedes det mig. Du kan se hele processen i videoen herunder:


Hænge puslespillet i puslespillet

At hænge det indrammede puslespil er ikke så svært. Fordelen er, at du kan hænge puslelisten både vandret og lodret. Denne Sports Day 2 er et lodret puslespil. Du skal bøje den sorte ophængsstift på denne pusleliste lidt, ellers kan du ikke hænge sømmet på den. Også vigtigt: skal du lime puslespillet eller forsøge at hænge det uden lim. Jeg ved ikke, om puslespillet stadig er der. Se teksterne og videoerne ovenfor: plastrammen passer ikke. Alt igen i én video:


Fjern puslespillet fra puslespillet igen

Også når du fjerner puslespillet fra puslespillet (hvis du vil lægge det på en puslespilsmåtte igen!) er det vigtigt, at du nemt kan skubbe det over på din puslespilmåtte (Jeg bruger Qualico puslespil måtten† En grøn filtpuslemåtte vil ikke fungere godt. Vil du lægge puslespillet i kassen, er du naturligvis klar ret nemt og hurtigt. Jeg viser dig, hvordan du får puslespillet tilbage på en puslespilsmåtte. Ikke så kompliceret:


Sammenfattende: Brug denne puslespilramme til puslespilindramning?

Er det muligt. Men et par ting for dig at nævne:
– Ideelt, at denne puslespilsramme er 68×49, den størrelse er ikke almindelig tilgængelig. Ofte er puslespilslisterne 70×50.
– Plastpladen passer IKKE imellem. Så du skal begynde at lime dit puslespil. ELLER hænger du dit puslespil i rammen uden en plastikbeskyttelsesplade.
– En lille del af dit puslespil falder ind under listen. Med en 50×70 ramme har du mere plads omkring dit puslespil.

Se, hvad du kan lide, og hvad du vil lave. Du kan altid prøve en anden liste, hvis den passer bedre til dine behov.


Denne puslespilramme 68x49 fås i 12 farver

Dimension og farve puslespil liste
Puslespilsramme 68 x 49 - Hvid
Puslespilsramme 68 x 49 - Brun med træstruktur
Puslespilsramme 68 x 49 - Højglans sort
Puslespilsramme 68 x 49 - Cleves
Puslespilsramme 68 x 49 - Sølv
Puslespilsramme 68 x 49 - Sølv Antik
Puslespilsramme 68 x 49 - Sort mat
Puslespilsramme 68 x 49 - Guld
Puslespilsramme 68 x 49 - Guld antik
Puslespilsramme 68 x 49 - Metal
Puslespilsramme 68 x 49 - Metallic Blue
Puslespilsramme 68 x 49 - Metallic Green

Om denne udbyder

Vare
Dimensioner puslespil ramme 69 centimeter x 50 centimeter
Tykkelse liste 1 centimeter
Velegnet til puslespil 68 x 49 centimeter
Farve Wit
materiale plast
Brand boligindretning
form rektangel
EAN 4055131173228
Bredde fotoramme 69 centimeter
Højde fotoramme 50 centimeter
Materiale af tallerkenen/glasset hård plast
Stående eller liggende? Kan begge dele
Inklusiv passe-partout Nej

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Bol.com 30,85 (sept. 2021) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Er det muligt

Jeg skrev ovenstående anmeldelse i oktober 2021. Du kan indramme et puslespil med det. Det er ideelt, at denne ramme er præcis 68x49 centimeter, den størrelse er næsten ikke tilgængelig. Næsten altid 70x50. Rammen er ikke lavet af hårdt materiale. Du kan ikke bruge den hårde plastikplade, fordi OG et puslespil OG plastikpladen ikke passer i rammen. Mit råd: ved, hvad du vil, og hvad du laver!

Del denne side!