Puslespil ramme 50 × 70 HEMA Black Wood

Del denne side!

Puslestel 50x70 HEMA Sort Træ - Udpakning

Hvad får du præcist, når du bestiller denne HEMA-pusleliste? Det er til et puslespil på 50×70 centimeter. Rammen er også 50×70 centimeter, og det passer perfekt. Jeg lavede en udpakningsvideo af HEMA-puslespillet. Se videoen:


Hvordan ser forsiden af ​​HEMA puslespillet 50x70 ud?

Forsiden ser sådan ud:
Puslespil-liste-50-70-HEMA-puslespil-1000-brikker-front
Som du kan se, kunne jeg godt lide farven sort som ramme, og materialet er lavet af træ. Det er ikke den smukkeste puslespilramme, men jeg syntes det var helt okay til mit fotopuslespil, som jeg havde lavet. Også fordi det ikke var dyrt, nemlig 15 euro (november 2020).
Du vil se et klistermærke på forsiden med teksten 'Fjern venligst filmen før brug'. Jeg var ikke helt sikker på, hvad de mente med det, men efter at have åbnet puslespilslisten forstod jeg det. Med 'filmen' mener de en meget tynd plastfolie, som stadig er over den gennemsigtige plastplade. Man ser det næsten ikke, men fjerner man det ikke, forbliver 'glasset' relativt mat. Så sørg for at slette den! (ellers tjek denne video hvor du kan se hvordan jeg fjerner denne folie/film)


Hvordan ser bagsiden af ​​HEMA puslespillet 50x70 ud?

Bagsiden af ​​puslespillet gør det muligt at hænge dit puslespil enten stående eller liggende. Det er selvfølgelig meget nyttigt. Afhængigt af om du har et lodret eller vandret puslespil, kan du bruge denne puslespilsliste til begge dele. Bemærk meget omhyggeligt, at hvis du med stort besvær har fået dit puslespil på din puslespilsliste, har du været opmærksom på, hvor vedhængene er på bagsiden af ​​puslespilslisten. Ellers bliver du nødt til at gøre hele processen forfra. Dette er bagsiden af ​​puslespillet:
puslespil-indramning-puslespil-1000-stykker-tilbage-600-444

Som du kan se på billedet ovenfor, skal du fiksere den hårde papbagside af puslespillet ved at bøje jernstifter. Fordel: det virker meget praktisk og hurtigt, fordi du har bøjet de jernstifter på ingen tid (du skal have nogle søm!). Ulempe: hvis du vil lægge dit puslespil inklusive det hårde karton tilbage i puslespillet, kan du også bøje visse jernstifter indad, hvilket skete for mig her i videoen:


Hvad er materialet og kvaliteten af ​​glaspladen til HEMA puslespilsrammen 50x70?

Glaspladens materiale er plastik; det er en hård plastikplade. Så forvent ikke kvaliteten af ​​en glasplade. Så betaler du helt sikkert mere. Men jeg synes kvaliteten er fin, den går ikke så let i stykker. Men jeg kan selvfølgelig bedre lide en glasplade, men ved, at jeg købte denne puslespilliste for 15 euro (november 2020). Du bemærker, at den hårde plastikplade bøjer, når du tager fat i den. Når du ser igennem den, ser den ud til at have en let tåge over udsigten. Men det er virkelig ikke tilfældet, når man har sit puslespil bag sig. Så er plast-/plastpladen virkelig perfekt gennemsigtig.


Hvad er de faktiske mål på HEMA puslespilsrammen 50x70?

De faktiske mål på HEMA-puslespillet er 53 centimeter høj x 73 centimeter bred. Det inkluderer grænsen. Kanten er 2 tommer bred hele vejen igennem. Så hvad står du tilbage med på begge sider, hvis du ikke inkluderer kanterne:
– bredde: 73 centimeter – 2 centimeter – 2 centimeter = 69 centimeter
– højde: 53 centimeter – 2 centimeter – 2 centimeter = 49 centimeter
Så hvis du har et puslespil på 70 centimeter bredt og 50 centimeter højt, vil du se, at der mangler 1 centimeter på alle sider af dit puslespil. Husk det. Igen dimensionerne af puslespillet og bredden af ​​kanterne:
puslespil-indramning-puslespil-1000-stykker-klar-600-444


Kommer HEMA puslespilrammen 50x70 med passepartout?

Måske ikke kendt for alle, en passe-partout er en grænse. Mål lavet af papir, som er i puslespillets ramme og som kan placeres rundt om eller over puslespillet. Eller hvis puslespillet er for lille til puslespillet, kan du for eksempel bruge passepartouten som 'hvid baggrund'. I sidstnævnte tilfælde vil du for eksempel ikke se den hårde brune pap bag på HEMA-puslelisten. Det sort-hvidternede tykkere papir, der følger med, fungerer ikke som passe=partout.
Nej, der er ingen passe-partout med HEMA puslespilslisten. Der er altså et hvid-sort ternet tykkere ark papir, men det skal du fjerne, når du lægger dit puslespil. Denne er blot et eksempel.


Denne puslespilsramme i træ 50x70 fås i 3 farver

Disse 3 puslespilsrammer fra Hema fås i 3 farver, nemlig: Sort – Hvid og naturlig:


Om denne udbyder

Vare
Dimensioner puslespil ramme 53 x 73 centimeter
Tykkelse liste 1,5 centimeter
Velegnet til puslespil 50 x 70 centimeter
Farve Sort
materiale Træ
Brand HEMA
form rektangel
EAN 13621043
Bredde fotoramme 53 eller 73 centimeter
Højde fotoramme 73 eller 53 centimeter
Materiale af tallerkenen/glasset Klar plastfolie
Stående eller liggende? Kan begge dele
Inklusiv passe-partout Nej

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Hema.nl 17,00 (juli 2021) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Fremragende værdi for pengene!

Jeg skrev ovenstående anmeldelse i november 2020. Jeg købte HEMA fotorammen i butikken. For 15 euro. Ikke dyrt, men hvad du ikke får er en glasplade og meget hårde rammekanter. Men det er ikke nødvendigt for mig. Kvalitet er den kvalitet, vi er vant til fra HEMA. Simpelt og billigt. Jeg fandt jernstifterne på bagsiden til at fastgøre rammen som en lille ulempe, som nogle gange bøjer uønsket. Dog: fremragende 4-stjernet score. Og mit puslespil hænger fint på væggen!

Del denne side!