Fotopuslespil Primera 1000 brikker

Hos Primera kan du få lavet forskellige fotopuslespil online. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

  • Få lavet et fotopuslespil af
  • Få lavet et fotopuslespil af 30 brikker
  • Få lavet et fotopuslespil af 120 brikker
  • Få lavet et fotopuslespil af 500 brikker
  • Få lavet et fotopuslespil af 1000 brikker

primera-foto-puslespil-1000-brikker

Da jeg viser alle 1000 brikker puslespil på denne hjemmeside, lavede jeg et 1000 brikker fotopuslespil online hos Primera. Det stod ikke helt klart for mig på Primeras hjemmeside, om mit billede også ville være på forsiden af ​​æsken, hvori puslespillet er leveret. Det står på deres hjemmeside "Puslespillet leveres som standard med forhåndsvisningsbilledet". Jeg stillede så dette spørgsmål til deres kundeservice, og det viser sig, at: "puslespillet kommer i en pose, og dette puslespil kommer i en forsendelsesæske." Sådan lød svaret fra kundeservice.

Del denne side!

Fotopuslespil Primera leveringstid

Leveringstiden for Primera-puslespillet ser ud til at være lynhurtig. Nemlig 'Bestilt inden kl. 16.00, leveret i morgen'. Jeg er virkelig spændt på, om vi får det, så må vi se.


Fotopuslespil Primera forsendelsesomkostninger

Fragtomkostningerne forbliver ukendte i lang tid, hvis du vil bestille fotopuslespillet via deres hjemmeside. Disse omkostninger er først kendt i slutningen af ​​din bestillingsproces, som er følgende:

  • Bestil online og få det leveret: 4,95 euro
  • Bestil online og afhentning i butik koster 1,95

Jeg er stadig lidt overrasket over, at der opkræves forsendelsesomkostninger for 'afhentning i butik'? Så husk på, at disse omkostninger vil stige.


Fotopuslespil Primera rabat

Jeg har ikke kunne finde noget om rabatkoder eller specialtilbud hos Primera. Jeg er bange for, at varen 'rabat' ikke kommer på tale her.


Fotopuslespil Primera anmeldelse

Jeg har selv bestilt dette fotopuslespil, og du kan se følgende video om, hvordan det fungerer:
VIDEO

At lave og bestille et fotopuslespil hos Primera er stadig lidt af en undersøgelse. Forbered dig godt, så du allerede har taget et billede og downloadet det på din bærbare/computer/mobil.
Du kommer ind i Primera'ens online miljø, hvor du har forskellige valg. Du har 3 faner øverst til venstre med navnene: 'Design', 'Foto' og 'Tekst'.
I sig selv er alle valg meget fine, men det betyder også flere muligheder for, at du har mere tid til at træffe alle mulige valg, og at du bruger mere tid på at finde ud af, hvordan det hele fungerer. Enhver fordel har sin ulempe vil jeg sige. En person vil kunne lide disse mange muligheder, og den anden vil ikke. Jeg syntes der var lidt for mange muligheder.
Med de designs, der skal vælges, kan du vælge mellem alle mulige forskellige designs, som Primera tilbyder. Ikke alene kan du lave rigtige fotopuslespil, men der er også muligheder for at indsætte 1 eller flere billeder på et færdiglavet design. Og indsæt så tilpassede tekster i den igen. Med designs kan du vælge mellem:
– Collage
- Jubilæum
– jul
- Mors Dag
- Bedstefar
- Undskyld
- Fars dag
- Sommer
For eksempel kan du under 'Jul' vælge denne mulighed:
rsz_1primera-photopuzzle-1000-pieces-christmas
Jeg bryder mig ikke selv om den slags muligheder, men hvis der er et design med, som du kan lide, så er det selvfølgelig perfekt. Du kan dog også vælge den 'simpleste mulighed, og det er 'photo only'-designet:
primera-foto-puslespil-1000-brikker-kun foto
Som du kan se, kan du også vælge at tilføje tekst i boksen ved siden af. Du får også mange muligheder, når du tilføjer din tekst, såsom: Baggrundsfarve, størrelse, skrifttype, tilt, centrer eller juster venstre/højre.


Fordele og ulemper Primera Photo Puzzle 1000 brikker?

Plus:

  • Masser af muligheder, når du designer dit fotopuslespil (tekster, flere billeder)
  • Stort udvalg af en række standard designs

Min.:


Om denne udbyder

Vare
materiale Super robust papblanding
Antal brikker 1000
alder Fra 10 år
dimension 68 centimeter bred og 44 centimeter høj
Eksempelbillede på boksen? Nej
Forsendelsesomkostninger 4,95. Afhentning i butik koster 1,95
Leveringstid Bestilte inden kl. i morgen hjemme

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Primera.nl 34,95 (okt 2020) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 0 anmeldelser

Del denne side!