Fotopuslespil HEMA 1000 brikker

Del denne side!

Hos HEMA kan du få lavet forskellige fotopuslespil online. Du kan vælge mellem følgende muligheder:

 • Få et børnepuslespil lavet af træ med dit billede på (12 stykker)
 • Få lavet et børnepuslespil i en æske, dette er A3-størrelse (12 til 315 brikker)
 • Børnepuslespil med dit billede på i 40 stykker eller 117 stykker
 • Få et luksus fotopuslespil lavet af 500 brikker
 • Få et luksus fotopuslespil lavet af 1000 brikker

hema-foto-puslespil-1000-brikker

Da jeg viser alle 1000 brikker puslespil på denne hjemmeside, lavede jeg et 1000 brikker fotopuslespil online hos HEMA. Som beskrevet hos HEMA: et luksusfotopuslespil. OG: det er ikke eksplicit nævnt, men du kan kun se det på billedet på HEMA puslespillets fotoside: Du får et Ravensburger Fotopuslespil via HEMA. Du modtager også en æske med dit billede på forsiden, så du ved hvilket puslespil der er i æsken. Det ser så fint og pænt ud, især hvis du vil give det i gave! Størrelsen af ​​dette puslespil er 70 centimeter bredt og 50 centimeter højt.


Fotopuslespil HEMA leveringstid

Leveringstiden er meget forsinket i denne periode (oktober 2020) på grund af Corona-tiden. Men normalt er leveringstiden på deres fotopuslespil 5 arbejdsdage. Nu på grund af Corona er det 30 arbejdsdages leveringstid. Det er en lang leveringstid. Jeg bestilte den i Corona tid, så jeg er meget spændt på, hvor lang tid det egentlig vil tage. Du kan vælge 'Afhent i butik' eller 'Levering hjem'.
Bemærk: leveringstiden er bestemt ikke 30 hverdage, men 11 hverdage. Jeg har det fint med det her, jeg har ikke travlt med at lave dette puslespil.


Fotopuslespil HEMA forsendelsesomkostninger

Skal du afhente fotopuslespillet i en nærmeste HEMA butik, har du naturligvis ingen fragtomkostninger. Hvis du får fotopuslespillet leveret hjem, betaler du € 4,95 (oktober 2020). Du har også:
– behandlingsomkostninger: 1 euro
Se de samlede omkostninger længere nede på siden.


Fotopuslespil HEMA rabat

I princippet kan du ikke få rabat på et fotopuslespil, men hvis du er heldig, kan du med fordel benytte dig af en rabatkode måned. I skrivende stund er der 10 % rabat på bestillinger online fra 30 euro i oktober måned 2020. Du skal være lidt heldig, hvis du tilfældigvis bestiller i denne måned og kan drage fordel af denne rabat.


Fotopuslespil HEMA og ikke tilfreds?

Fordelen er, at HEMA endda giver dig garanti på fotopuslespil, så hvis du ikke er tilfreds, kan du lave det samme fotopuslespil igen gratis. Hvis HEMA har taget et billede, modtager du naturligvis et nyt fotopuslespil gratis.


Fotopuslespil HEMA anmeldelse

Jeg har selv bestilt dette fotopuslespil, og du kan se følgende video om, hvordan det fungerer:

At lave og bestille et fotopuslespil er meget enkelt. Du kommer ind i onlinemiljøet hos HEMA (fotoservice.hema.nl), hvor du følger en række trin. Det hele fungerer meget enkelt og enkelt, og det er næsten umuligt at gå galt vil jeg sige. Forbered dig godt, så du allerede har taget et billede og downloadet det på din bærbare/computer/mobil.
Kort sagt følger du følgende trin:
1. Du vælger din baggrundsfarve
du kan vælge mellem 11 farver her. fint, jeg kunne ikke selv lide en farvet baggrund.
2. Tilføj dit billede
Du kan uploade dette billede fra din computer/laptop/mobil.
Mange muligheder så: du kan rotere, ændre størrelse, flytte dit billede.
3. Tilføj tekst (hvis det ønskes – valgfrit)
Jeg udnyttede dette, du har et rimeligt valg af skrifttyper og skriftstørrelse at vælge imellem her. Den eneste ulempe, jeg fandt, var, at du ikke kunne vælge en baggrundsfarve bag din skrifttype, hvilket ville gøre den mere iøjnefaldende. TIP fra HEMA: I forbindelse med klipning af fotopuslespillet skal du sørge for at placere dine tekster mindst 1 centimeter fra kanterne! Denne vigtige information vises ikke særlig tydeligt, men er angivet et sted øverst til venstre i deres editor bag et 'i' (informationsikon)
4. Rediger dit billede med: effekter eller korrektion eller beskær/rotér
Forskellige muligheder mulige, og alle fungerer meget enkelt
5. Vælg et liggende eller portrætbillede
Du kan stadig vælge dit puslespilsfoto landskab eller portræt. Mit tip, som en ivrig puslespil: et vandret fotopuslespil er et bedre puslespil, for med et stående fotopuslespil skal du altid række mere opad, når du pusler. Du er normalt i bunden af ​​et puslespil, og så pusler du. Det er heller ikke for ingenting, at der stort set ikke offentliggøres stående puslespil.


Hvad er der i æsken til HEMA-fotopuslespillet?

Du kan selvfølgelig også se min udpakningsvideo, men på følgende billede kan du også se, hvad der er i kassen:
– 1 plastikpose indeholdende puslespilsbrikkerne
– også på papir i plastikposen et lille billede af billedet, som jeg uploadede for at lave mit fotopuslespil.
hema_fotopuslespil_1000_brikker


Fotopuslespil HEMA 1000 brikker - Udpakningsvideo

I dag (3. november 2020) modtog jeg HEMA-fotopuslespillet på 1000 brikker. Og jeg tog også et billede af forsiden af ​​æsken. På æsken er et smukt eksempelbillede af fotopuslespillet, der er i den:
hema-foto-puslespil-1000-brikke-boks
Virkelig hurtigere end angivet på HEMAs hjemmeside, der talte man om en leveringstid på 30 arbejdsdage. Jeg modtog fotopuslespillet på 11 arbejdsdage. Se udpakningsvideoen nedenfor. Undskyld den irriterende bordlampe der nogle gange er på billedet, men jeg kan desværre kun pakke den ud 1 x
Pludselig så jeg også, at jeg havde bestilt et Ravensburgers fotopuslespil gennem HEMA. Det var jeg faktisk ikke klar over, for det oplyser de ikke eksplicit på deres hjemmeside.
Hvordan var omkostningerne bygget op:
– selve fotopuslespillet: 45 euro
– behandlingsomkostninger: 1 euro
– leveringsomkostninger: 4,95 euro
I alt: 51,45 euro (oktober 2020)


Fotopuslespil HEMA 1000 brikker - Forklar puslespil på en puslespilsmåtte

Jeg pakkede derefter puslespillet ud og forklarede det på en JUMBO puslespilsmåtte til 1000 brikker (det er denne her Puslespilsmåtte Jumbo Puzzle & Roll Puslespilmåtte Puslespilsrulle 1000 | 1500 | 2000 | 3000 stk). Se videoen om, hvordan dette HEMA-fotopuslespil ligger på denne puslespilsmåtte:


Fotopuslespil HEMA 1000 brikker - Hvad er kvaliteten af ​​puslespilsbrikkerne?

Da jeg gik for at forklare puslespillet på puslespillet, lagde jeg mærke til, at puslespilsbrikkerne var meget tynde. Meget tyndere end jeg er vant til fra Jan van Haasterens puslespil, de er meget tykkere. De føles meget glatte må jeg sige. Ulempen er, at de går lidt let af.


Fotopuslespil HEMA 1000 brikker - jeg begynder at pusle!

Efter at have forklaret brikkerne, begyndte jeg at lave HEMA fotopuslespillet. Meget rart, fordi jeg var i stand til at personliggøre det, jeg er selv på det med mit yndlings Jan van Haasteren puslespil! Jeg er begyndt at lægge kanterne, men det er så svært!!!! Hov! Jeg skal virkelig pusle stykke for stykke, for det hele er i samme farve. Jeg frygter endda det meget store hvide område på højre side af mit puslespil, hvor lang tid vil det tage mig?? Så hvis du vil give nogen sådan et fotopuslespil i gave, så tænk over, hvilket billede du uploader til dit fotopuslespil. Det var svært for mig, og jeg kunne ikke engang finde ud af det med kanterne... se mit resultat (i øvrigt passer dette fotopuslespil på 1000 brikker fint denne JUMBO puslespil måtte):
HEMA-foto-puslespil-kanter-lagt-1

HEMA-foto-puslespil-kanter-lagt-2

Efter den mislykkede handling med at lægge kanterne, begyndte jeg alligevel at lave resten af ​​puslespillet - forudsat at jeg kan ordne kanterne senere. Du ser det første resultat af puslespillet:
HEMA-foto-puslespil-1000-brikker-start-med-puslespil
Som du kan se, har jeg dette fotopuslespil på en JUMBO puslespilsmåtte lavet til 1000, 1500, 2000 og 3000 brikker.

Som du kan se, er det ret tricky, især da alle kanter er hvide. Jeg kan tilsyneladende ikke sætte kanterne sammen endnu. Puff, det virker som noget af en opgave! Jeg startede egentlig med den nemmeste – og det er Jubilæumsæskepuslespillet af Jan van Haasteren, som jeg holder – men især flere stykker af æsken er meget vage, og det gør lægningen ret kompleks. Det er rart, at jeg også selv er med på fotopuslespillet!
hema-foto-puslespil-1000-brikker-50-pct-600-444

Jeg er ret avanceret med mit fotopuslespil, men jeg gjorde det nemmeste, og det gik ret glat. Hvis du giver nogen et fotopuslespil i gave, så husk, at der ikke er for mange farveløse områder på det. Som du kan se, skal jeg stadig lave alle de hvide områder:
hema-foto-puslespil-1000-brikker-70-pct-600-444

Arrrggghh, det er svært. Jeg har udviklet en ny puslespilsteknik til dette, nemlig at jeg sorterer alle brikkerne efter formen, se billedet herunder. Det fungerer ganske godt, men nogle gange er det trial-and-error. Det vil sige, at jeg prøver hver brik 1 og 1 for at se om den passer et sted, og så prøver jeg hver brik 1 og 1 samme sted. Munke arbejder! Skuffer mig. Og så har jeg stadig en anden hvid firkant tilbage…….
hema-foto-puslespil-puslespil-efter-formen-på-brikkerne-600-800

Jeg er nået frem til det sidste hvide stykke. Må sige, at dette tog mig ret lang tid, i betragtning af hvor hurtigt jeg var i stand til at sætte resten af ​​dette fotopuslespil sammen. Jeg har holdt styr på min samlede tid, meget spændt på hvor lang tid det vil tage i alt. Men det er så svært og nogle gange meget frustrerende.
hema-foto-puslespil-1000-stykker-85-pct-off-600-444

Og endelig er det gjort, men sikke et arbejde!!! Lad dig ikke vildlede af de områder, der består af 1 farve:
HEMA-foto-puslespil-1000-brikker-kun-puslespil-færdig


Hvor lang tid tog det mig at fuldføre HEMA-fotopuslespillet med 1000 brikker?

Jeg registrerer altid den tid, jeg bruger på et puslespil med 1000 brikker. I gennemsnit er det 8 timer. Nogle nemme gåder tager 6 timer, mere vanskelige 9 timer. Jeg holdt også styr på tiden til dette fotopuslespil, men det tog mig så lang tid at arbejde på de hvide brikker. Det var næsten ikke mere gådefuldt, men mere trial-and-error og tilpasning stykke for stykke. Jeg var meget skuffet. Så før du giver nogen sådan et puslespil i gave, skal du sige tak.
Men min tid:

 • Forklaring af puslespillet på puslespillet: 20 minutter
 • Lægning af kanter: 40 minutter. Normalt tager jeg også kortere tid, men igen her: de der meget svære kanter!
 • Resten af ​​puslespillet lægges: 12,5 timer
 • Samlet tid udført på dette fotopuslespil: 13,5 timer!!

Men med et flot resultat


Fordele og ulemper HEMA Fotopuslespil 1000 brikker?

Plus:

 • Online fotopuslespil editor af HEMA fungerer meget nemt og enkelt
 • For at lave mit fotopuslespil havde jeg nok ændringsmuligheder
 • Fantastisk puslespilskvalitet
 • At lave og bestille online fungerer meget hurtigt. Som udgangspunkt er du færdig med alt inden for 5-10 minutter

Min.:

 • Leveringstiden er lidt lang: i mit tilfælde 11 hverdage
 • NB: puslespilskvalitet ovenfor som et plus: kun at puslespilsbrikkerne er ret tynde
 • Jeg kan forestille mig, at nogle mennesker måske vil have flere valgmuligheder i redigeringsmulighederne. For eksempel flere valg af skrifttyper eller baggrundsfarver. I mit tilfælde savnede jeg valget af baggrundsfarve, da jeg skulle tilføje tekst
 • Dyrt måske? Mine omkostninger var 45,00 euro med 4,95 euro forsendelsesomkostninger, hvilket giver i alt cirka 50 euro for et fotopuslespil.

Om denne udbyder

Vare
materiale karton
Antal brikker 1000
alder Fra 12 år
dimension 70 cm bred og 50 cm høj
Eksempelbillede på boksen? Ja
Forsendelsesomkostninger Ja 4,95
Leveringstid Normalt 5 hverdage. Nu (Corona): 11 hverdage

Hvor kan jeg købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
Hema.nl 51,45 (okt 2020) Køb nu

Anmeldelser

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Pæn!

Jeg har skrevet ovenstående anmeldelse (november 2020). Jeg kunne virkelig godt lide dette HEMA-fotopuslespil. Især i betragtning af hele processen fra online skabelse til selve puslespillet. Det eneste lille minus (i dag de 4 stjerner i stedet for 5 stjerner) er de meget lette puslespilsbrikker. Jeg er vant til de tykkere og tungere. Alt andet ok, fremragende printkvalitet, som du er vant til fra HEMA!

Del denne side!