Ravensburger Disney 'Wicked Women' 1000 brikker

Ravensburger


Dette Ravensburger-puslespil er et rigtigt Disney-puslespil, og titlen på dette puslespil er onde kvinder. Med andre ord, de 'vrede kvinder' eller 'dårlige kvinder' fra nogle skønne klassiske Disney-film. Puslespillet er i denne boks:
puslespil-1000-brikker-ravensburger-disney-onde-kvinder-hekse-kasse

Disney-filmene du ser på puslespillet er:
101 dalmatiere

  • Snehvid
  • Lille Havfrue
  • Alice i Eventyrland og
  • Tornerose eller Tornerose.

Jeg viser dig, hvilke vrede kvinder fra de klassiske Disney-film du ser. Øverst til venstre i puslespillet ser du Cruella de Vil fra den klassiske Disney-film 101 Dalmatians:
cruella_de_vil_van_de_classic_disney_film_101_dalmatinere
Nederst til venstre ser du fra Disney-filmen Tornerose du ser Maleficent:
rogue_of_the_classic_disney_film_sleeping_beauty

I midten af ​​puslespillet ser du fra Disney-filmen Snow White The Evil Queen også kaldet Evil Queen Or Evil Witch:
onde_dronning_af_den_klassiske_disney_film_snehvide

Øverst til højre i puslespillet ser du fra Disney-filmen Little Mermaid Ursula:
ursula_van_de_classic_disney_film_lille_havfrue

Og nederst til højre ser du fra Disney-filmen Alice i Eventyrland Hjertedronningen:
dronningen af ​​hjerter_af_den_klassiske_disney_film_alice_i_vidunderland

Og igen i videoen:

Del denne side!

Hvad vil du støde på, når du har lavet dette Ravensburger Disney-puslespil?

Vi starter øverst til venstre i puslespillet fra Disney-filmen 101 Dalmatiner med den onde kvinde Cruella de Vil.

cruella_de_vil_van_de_classic_disney_film_101_dalmatinere
Som du kan se, ser du et par små hunde og to små hunde under hende, og det er dalmatinerne. Og Cruella forsøger at kidnappe de dalmatiske hvalpe for at forvandle en forening til frakker. Cruella er gift med en pelshandler. Og hun bliver i filmen portrætteret som en ond kvinde i sit ægteskab, men også for sit miljø. Hendes mand, som lytter meget godt til hende og er meget lydig og sjældent modsiger hende. Hendes mand giver hende også meget specielt tøj og ekstravagant tøj for at holde hende glad. Og det kan du se i dette puslespil, at hun er afbildet med en stor pelsfrakke og en smuk taske.
Det svære, når du laver dette puslespil, er brikkerne, som du skal sammensætte hos Cruella de Vil. Det er pelskraven, men også de dalmatiske stykker, der ligner meget, og som er meget svære at tage på. Lettere her er de kanter, som små hunde også er afbildet på, og de er nemme at genkende og derfor hurtigere at lægge.

Nederst til venstre ved puslespilsbyen Maleficent fra Disney-filmen Sleeping Beauty / Sleeping Beauty.

rogue_of_the_classic_disney_film_sleeping_beauty
Maleficent er den onde fe, der forbander Tornerose for ikke at være inviteret til Torneroses barnedåb. Som du kan se har Maleficent en næsten grøn hud og gule øjne. Og man kan også se, at hun har en lang sort kjole på med lilla for. Maleficent bærer en hat med horn på hovedet, og den dækker hele hendes hoved og hals. Du kan også se, at hun bærer en ring på højre hånd med en sort sten på fingeren. Og kuglen på toppen af ​​hendes lange tryllestav har samme farve som hendes øjne. Når Maleficent dukker op eller forlader et sted, dukker der altid grønne flammer op. Og så ser man også en del af hendes straf og de vidt udbredte ærmer på hendes kappe. Man ser næsten altid Maleficent med sit kæledyr, ravnen Diablo, og denne ravn, der også sidder på hendes stav. Maleficent kan nemt rejse enorme afstande, og hun kan blive til en drage. Hun kan også med lethed kaste tunge besværgelser ved at bruge sin tryllestav. Hvis du laver dette puslespil, er Maleficent en af ​​de nemmeste at lave, og vi startede med det med puslespillet. Flammerne, der er ret let genkendelige foran hendes kjole. Og hendes hoved er også ret nemt at lave.

Midt i puslespillet ser du den onde dronning fra Disney-filmen Snehvide.

onde_dronning_af_den_klassiske_disney_film_snehvide
Alle kender det berømte ordsprog 'spejl spejl på væggen, hvem er den smukkeste i landet'? Spejlet sagde altid, at dronningen var den smukkeste, indtil spejlet på et tidspunkt sagde, at Snehvide var den smukkeste. Det kunne dronningen ikke lide, og dronningen blev til en ond heks. Og hun besluttede at tilbyde et forgiftet æble til Snehvide, så hun ville dø. Snehvide tog en bid af æblet og faldt død om. Dog Snehvide, der blev reddet af en prins. Prinsen, der tog Snehvide med sig. Snehvide snublede dog over en træstub, og det æblestykke, hun havde spist, skød ud af halsen på hende igen. Og så kom Snehvide tilbage til livet. Se også på puslespillet, hvordan den onde dronning er blevet til en heks, hvor hun har et smukt rødt giftigt æble i hånden. Jeg fandt dronningen fra Disney-filmen Snehvide den sværeste at lave med dette puslespil. The Wicked Witch, der står nederst i den sorte kappe, er også meget svær at lave, og den grønne væske i panden er også meget svær at lave.

Øverst til højre i dette Disney-puslespil ser du Ursula fra Disney-filmen Den Lille Havfrue.

ursula_van_de_classic_disney_film_lille_havfrue
I denne film laver Ursula onde planer om at stjæle Tridenten fra kong Triton. Dette giver Ursula mulighed for at herske over alle havene. Ursula er en rigtig ond havheks. Ursula var ret nem at lave i dette puslespil, brikkerne er genkendelige på den grønlige farve og dragerne med lilla er også nemme at placere i dette puslespil.

Endelig i dette puslespil nederst til højre har vi hjertedronningen fra Disney-filmen Alice i Eventyrland.

dronningen af ​​hjerter_af_den_klassiske_disney_film_alice_i_vidunderland
Mens Alice drømmer under et træ i parken, skynder White Rabbit forbi. Alice tager det på sig og falder ned i et dybt hul og ender i en magisk og speciel verden kaldet Wonderland. I denne verden møder hun meget mærkelige skikkelser eller personer, inklusive Twiedeldie og Twiedeldom, den maniske gale hattemager, larven og martsharen. Under et te-drinkende selskab møder Alice den berygtede Dronning af Hjerter med sit fortryllende spil kort. Hjertedronningen, som elsker at hugge alles hoveder af. Alice bliver fristet til et spil kroket, hvor hun og hendes tålmodighed bliver sat på prøve. Kroket spilles dog med pindsvin som bold og flamingoer som flagermus. Alice pådrager sig dronningens vrede og står over for en retssag. Alice får hjælp af brødrene Diedeldie og Diedeldom, men dømt til døden. Dronningen vil halshugge hende. Det lykkes Alice at flygte og løber tilbage til døren. I det øjeblik dronningen og hendes hær af spillekort er hos Alice, er Alice pludselig igen ved siden af ​​sin søster, som fortæller hende, at hun har sovet hele tiden. Så det ser ud til, at Alice kun har drømt alt. Hjertedronningen var meget svær at sætte sammen i dette puslespil, fordi der er mange røde brikker, der alle har samme farve.

Med dette puslespil startede jeg med at sortere brikkerne på puslespillet. Så lagde jeg puslespillets kantbrikker ud i midten. Det vil se sådan ud:
puslespil-1000-brikker-ravensburger-disney-onde-kvinder-hekse-start-puslespil-på-puslespil-måtte-med-kasse
Derefter laver jeg altid kanterne af puslespillet. Nogle stykker af kanten var nemme at lægge på grund af farverne, og nogle stykker sværere. Det tager mig normalt 30 minutter at lægge kanterne. Med resultatet:
puslespil-1000-brikker-ravensburger-disney-onde-kvinder-hekse-puslespil-på-puslespil-måtte-med-kasse-kanter-off
Jeg lavede dette puslespil i min fritid. Og det tog mig flere dage at sætte dette puslespil sammen. Jeg synes altid, det er nemt at lave et puslespil på en puslemåtte, så man nemt kan rulle det sammen igen og fjerne det evt. Jeg startede med at skabe den onde dronning i midten af ​​puslespillet med kronen og den lilla kjole. Så er dette starten:

og denne:

Min datter på 13 hjalp også af og til, og hun begyndte at lave slyngel fra Disney-filmen Tornerose. Det gik ret nemt og hurtigt for hende. Hun er en god puslespil. Jeg fandt dette et virkelig svært puslespil med navne for eksempel de knaldgule brikker, der er under Evil Queen fra Snow White i midten af ​​puslespillet. Derudover ser man også alle slags buske, der også er midt i puslespillet.Det var næsten umuligt at sætte de der buskstykker, der alle ligner hinanden meget. Og det var det, jeg gjorde til allersidst.
Med stillingen, når jeg er ret langt fremme, skal de sværeste dele stadig være:
Puslespil-1000-brikker-Ravensburger-Disney-Wicked-Women-Hekse-Puslespil-på-puslespil-måtte-en lidt-mere-avanceret-3
Du kan så ikke længere placere på farve, men du går og ser på formen af ​​puslespilsbrikkerne, og så kunne jeg stadig lægge dem i puslespillet, men det tog meget tid og var meget svært at lave. Heldigvis fik jeg lidt hjælp fra min datter dengang. Alt i alt syntes jeg, at det til tider var et godt puslespil, men det kan stadig lade sig gøre.
Og slutresultatet, altid stolt af et fuldt gennemført puslespil:
puslespil-1000-brikker-ravensburger-disney-onde-kvinder-hekse-puslespil-på-puslespil-måtte-puslespil-off-2-600-444

En anden generel gennemgang af, hvad der også er svært at forklare:


Hvor stort er puslespillet Ravensburger Disney-puslespillet 'Wicked Woman' eller 'Crazy or Angry Women or Witches' 1000 brikker?

Dimensionerne på dette puslespil er 70 cm bredt og 50 cm højt. Jeg lavede dette puslespil på en puslespilsmåtte.


Hvor lang tid tager det at fuldføre puslespillet Ravensburger Disney-puslespillet 'Wicked Woman' eller 'Crazy or Angry Women or Witches' 1000 brikker?

Jeg lavede dette Disney-puslespil af Ravensburg i ro og mag. Jeg lavede det helt selv. Men nogle gange kom min 13-årige datter et par gange mere for at hjælpe med at lave puslespillet. Jeg startede med at forklare brikkerne på puslespillet. Jeg er færdig omkring 8:30 her. Så begyndte jeg at lægge kanterne af puslespillet. Det var ikke så kompliceret. Kanterne der var ret nemme at lægge. I alt tog det mig 8 timer at fuldføre resten af ​​puslespillet. Lægger man så tiden til udlægning og kantlægning, brugte jeg i alt 9 timer på hele puslespillet.


Om Ravensburger Puslespil

Ravensburger_logo
Ravensburger er oprindeligt et tysk firma, grundlagt i 1883. I Holland udkom det første spil om en verdensberømt bog, nemlig 'Reis om de wereld'. I 1912 var virksomheden vokset i en sådan grad, at den solgte mange spil (brætspil) i Europa. Efter 1945 valgte virksomheden en specialisering, nemlig markedet for brætspil til børn og bøger. I 60'erne oplevede virksomheden kraftig vækst. Og derfor åbnede Ravensburger også fabrikker i Holland, England og Frankrig i 1964. Efter 1964 blev virksomheden opsplittet. Den ene del fokuserede på at udgive bøger. Den anden del fokuserede på at lave brætspil. Næsten alle kender spillet 'Memory', som blev markedsført af Ravensburger. Børn vinder altid dette spil fra deres forældre, fordi deres korttidshukommelse er meget bedre. Ravensburger har allerede lanceret mere end 900 spil og er en stor spiller på verdensplan. Der er også en Ravensburger forlystelsespark i Tyskland.


Ravensburger Disney 'Wicked Women' 1000 styk - hvor kan man købe?

udbyder Pris Til hjemmesiden
amazon.nl 13,90 (juli 2021) Køb nu
Bol.com 28,99 (juli 2021) Køb nu
Puzzlescout.nl 28,99 (juli 2021) Køb nu

Ravensburger Disney 'Wicked Women' 1000 styk - Specifikationer

EAN 4005556192526
Puslespil nummer 19252
Slags produkt Gåde
Vægt 1 kilo
Puslespil type puslespil
materiale karton
Målgruppe Børn og voksne
alder Fra 10 år
Antal brikker 1000
farve Multi/mange

Anmeldelser om dette puslespil

Skriv en anmeldelse
1
2
3
4
5
sende
     
Annuller

Skriv en anmeldelse

Puslespil 1000 brikker
Gennemsnitlig vurdering:  
 1 anmeldelser
dør Gerben van Vineyards op Puslespil 1000 brikker
Ganske okay

Jeg skriver ovenstående anmeldelse. Jeg kender alle Disney-filmene fra fortiden, men jeg vidste ikke præcis, hvem alle figurerne i puslespillet var. Det vidste min 13-årige datter godt. Og hun fortalte og forklarede mig det. Så taler puslespillet igen. God idé at sætte alle vrede kvinder fra meget kendte Disney-film på 1 puslespil. Jeg giver den 3 ud af 5 stjerner.

Lavet dette puslespil? Upload dit billede + eventuelt tekst

Hvis du har lavet dette puslespil, bedes du uploade dit puslespil til os, inklusive en tekst, hvordan du fandt det for at lave dette puslespil.

Del denne side!